loading...
ثبت شرکت هانا
hanasabt بازدید : 25 نظرات (0)

دریافت گواهی مالیات بر ارزش افزوده با هانا ثبت

 

دریافت مالیات به عنوان یکی از شیوه‌هایی است که دولت می‌تواند برای پوشش هزینه‌های خود از آن بهره‌مند شود. در واقع می‌توان بیان کرد که یکی از راه‌های قانونی تأمین هزینه‌های دولت در طول دوره فعالیت خود، دریافت مالیات از افراد و سازمان‌ها است. در بین انواع مالیات‌هایی که دولت وضع می‌کند می‌توان به مالیات بر ارزش افزوده اشاره کرد.

مالیات بر ارزش افزوده از انواع مالیات‌های دریافتی دولت است که در بیش از 140 کشور جهان تحت نظارت دولت اجرا می‌شود. به بیان دیگر می‌توان گفت که این نوع مالیات، مالیات بر مصرف بوده که می‌تواند تفاوت بین ارزش کالا و خدمات خریداری شده را تعیین کند. ما در این مقاله قصد داریم تا در مورد ارزش افزوده، گواهی ارزش افزوده و همچنین شیوه تمدید گواهی ارزش افزوده مطالب مفیدی را برای شما عزیزان همیشه همراه قرار دهیم.

ارزش افزوده چیست

در تعریف ساده می‌توان بیان کرد که ارزش افزوده به عنوان یک ثروت در نظر گرفته می‌شود که شرکت‌های تولید کننده با ارائه محصولات مختلف یا انجام خدمات متنوع با کسر واسطه‌ها دریافت می‌کنند. ارزش افزوده دارای شیوه‌های محاسباتی مخصوص به خود بوده که پس از محاسبه دقیق از خریدار دریافت می‌شود که فروشنده موظف است مقدار دریافتی را در موعد مقرر برای دولت واریز کند.

ارزش افزوده به عنوان یک نوع مالیات بر مصرف شناخته می‌شود که می‌تواند تفاوت بین کالای عرضه شده و خریداری شده را در یک دوره مشخص تعیین کند. همان طور که بیان شد مالیات بر ارزش افزوده توسط خریدار یا مصرف کننده پرداخت می‌شود و فروشنده مبلغ به دست آمده را به حساب دولت واریز می‌کند.

برای مشاوره تلفنی با کارشناسان ثبت شرکت و برند هانا ثبت کلیک نمایید

گواهی ارزش افزوده چیست

یکی از مباحث مهم در نظام مالیاتی ایران، گواهی ارزش افزوده است که باید به دقت به آن توجه شود. در واقع صاحبان کسب و کارها برای این که بتوانند مسیر شغلی خود را به درستی راه اندازی کنند باید به دنبال اخذ مجوز گواهی ارزش افزوده باشند. برای اجرای دقیق فعالیت‌های اقتصادی داشتن گواهی ارزش افزوده ضروری است که مراحل ثبت نام و دریافت آن توسط سازمان اداره امور مالیاتی قابل انجام است.

اشخاص حقیقی و یا حقوقی برای این که بتوانند فعالیت اقتصادی خود را به صورت قانونی انجام دهند باید این گواهی را داشته باشند. در غیر این صورت دریافت مبلغ مالیات بر ارزش افزوده توسط آنان غیر قانونی تلقی شده و پیگرد قانونی دارد. برای دریافت مالیات بر ارزش افزوده در زمینه ارائه کالا و خدمات مختلف، داشتن این گواهی الزامی است. طبق قانون تعیین شده هر شخص حقیقی یا حقوقی باید هر دوره سه ماهه، خرید و فروش‌های خود را به صورت آنلاین یا آفلاین در سیستم مربوطه وارد نماید تا تاییده سازمان اداره امور مالیاتی را کسب کند.

تمدید گواهی ارزش افزوده به چه صورت است

این گواهی دارای تاریخ انقضا بوده و پس از منقضی شدن آن باید از طریق سامانه در نظر گرفته شده به صورت آنلاین مراحل تمدید آن طی شود. به صورت کلی می‌توان بیان کرد که اعتبار گواهی ارزش افزوده به صورت 6 ماهه یا یک ساله است که این امر توسط اداره امور مالیاتی تعیین می‌شود. این گواهی به عنوان یک مجوز از سوی سازمان اداره امور مالیاتی برای دریافت عوارض و مالیات ارزش افزوده است.

برای مشاوره تلفنی با کارشناسان ثبت شرکت و برند هانا ثبت کلیک نمایید

تمدید این گواهی در صورتی قابل انجام است که شخص حقیقی یا حقوقی فاقد بدهی مالیاتی باشد. در این صورت می‌تواند با مراجعه به سایت سازمان اداره امور مالیاتی و گذراندن مراحل مختلف، اعتبار گواهی خود را تمدید کند. صاحبان کسب و کارهای مختلف باید توجه داشته باشند که این گواهی به عنوان یکی از مدارک مهم در زمینه انجام فعالیت‌های مالی محسوب می‌شود. برخی از دلایل موجود باعث عدم تمدید این گواهی می‌شود که می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نداشتن اظهارنامه مالیاتی
  • وجود بدهی قبلی مالیاتی
  • عدم پرداخت بدهی‌های تعیین شده در موعد مقرر
  • ارائه نکردن گزارش معاملات انجام شده در دوره سه ماهه
  • وجود نقص در پرونده و مدارک ارائه شده ناقص

سخن پایانی

ارزش افزوده به عنوان یکی از مبالغ متغیر در ارائه خدمات و تولید کالاها محسوب می‌شود که توسط خریدار پرداخت شده و از طریق فروشنده به دولت واریز می‌شود. ارزش افزوده می‌تواند به عنوان یک بخش مالی برای تأمین هزینه‌های روزمره دولت باشد. گواهی ارزش افزوده دارای اهمیت است و برای راه اندازی یک کسب و کار قانونی، ضروری به نظر می‌رسد. در واقع می‌توان گفت کسب و کارهای مختلف باید برای اجرای فعالیت‌های اقتصادی این گواهی را داشته باشند.

گواهی ارزش افزوده یک مدرک از سوی سازمان اداره امور مالیاتی است که دارای اعتبار است. در صورتی که اعتبار گواهی در حال منقضی شدن است بهتر است به سامانه مربوطه مراجعه کرده و با تسویه حساب بدهی‌های قبلی اقدام به تمدید آن کنید. توجه کنید که کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی که از ارائه خدمات و فروش کالاها درآمد دارند باید این گواهی را داشته باشند.

برای مشورت و مشاوره رایگان از کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره ۴۴۲۸۸۳۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا صحبت کنید.

hanasabt بازدید : 27 نظرات (0)

مراحل اخذ کد اقتصادی با هانا ثبت

در این مقاله قصد داریم تا در مورد کد اقتصادی و نحوه دریافت آن مطالب مفیدی را برای شما عزیزان همیشه همراه قرار دهیم. به زبان ساده باید بیان کرد که این کد یک کد 12 رقمی بوده که از سوی سازمان امور مالیاتی برای افراد حقیقی و حقوقی صادر می‌شود. افرادی که دارای فعالیت اقتصادی هستند باید به دنبال دریافت این کد منحصر به فرد باشند تا بتوانند فعالیت خود را به صورت کاملاً قانونی و رسمی انجام دهند.

اخذ کد اقتصادی

پس از ثبت یک شرکت تجاری باید به دنبال اخذ کد اقتصادی باشید چرا که پس از ثبت شرکت‌ها اداره امور مالیاتی به شما به مدت حداکثر 2 ماه فرصت می‌دهد تا پرونده مالیاتی خود را به شکل قانونی و رسمی تکمیل کنید. اگر بخواهید در فعالیت‌های بین‌المللی نقش مهمی داشته باشید و به دنبال کارت بازرگانی هستید باید توجه کنید که اخذ این کد برای گرفتن کارت بازرگانی ضروری است.

دریافت کد اقتصادی می‌تواند برای افراد بسیار سودمند باشد و کسانی که در فعالیت‌های تجاری هستند و کسب درآمد می‌کنند باید پرونده مالیاتی خود را تکمیل کنند. دریافت این کد باعث می‌شود تا روند دریافت مالیات و همچنین شیوه بررسی آن سرعت بیشتری به خود بگیرد. افراد و شرکت‌هایی که دارای این کد نباشند نمی‌توانند مشمول قوانین معافیت از مالیات شوند.

مراحل اخذ کد اقتصادی

به صورت خلاصه مراحل اخذ برای فعالان حوزه تجارت و اشخاص حقیقی و حقوقی به صورت زیر است:

  • تکمیل کردن دفترچه و فرم‌های مشخص شده در واحد اطلاعات و اداره دارایی
  • تکمیل فرم‌های مشخص شده در واحد ثبت و اداره دارایی
  • ارائه کپی و اصل آگهی تأسیس شرکت برای اشخاص حقوقی
  • ارائه کپی از مدارک شناسایی اعضای هیئت مدیره برای اشخاص حقوقی
  • ارائه کپی و اصل اظهارات شرکت و پروانه بهره برداری
  • پرداخت مبلغ مشخص شده به عنوان حق تمبر به اداره دارایی

مراحل بالا به عنوان مراحل کلی اخذ این کد شناخته می‌شود که افراد حقیقی و حقوقی می‌توانند برای دریافت آن که به عنوان یک کد لازم در فعالیت‌های تجاری شناخته می‌شود به سایت سازمان اداره امور مالیاتی مراجعه کنند تا پس از تکمیل کردن مدارک، کد 12 رقمی را دریافت کنند.

برای مشاوره تلفنی با کارشناسان ثبت شرکت و برند هانا ثبت کلیک نمایید

شرایط دریافت

شرایط دریافت کد اقتصادی برای افراد حقیقی و حقوقی متفاوت است و کلیه شرکت‌هایی که در حوزه‌های خدماتی و تولیدی فعالیت دارند باید توجه داشته باشند که نیاز به مجوز کسب و کار دارند تا بتوانند کد اقتصادی را دریافت کنند. در واقع افراد حقوقی نیاز به مجوز کسب و کار داشته و افراد حقیقی باید یک مکان فعالیت مناسب را برای دریافت کد اقتصادی اعلام کنند.

مجوز کسب و کار برای اشخاص حقوقی همان جواز کسب و کاری است که از سوی سازمان امور تجاری اخذ شده است. اشخاص حقیقی نیز باید از طرف شهرداری یا مراجع مربوطه یک مکان اقتصادی تأیید شده داشته باشند که در آن فعالیت کنند، مکان تأیید شده می‌تواند به صورت اجاره یا مالکانه باشد و برای دریافت این کد ضروری است.

هزینه دریافت کد اقتصادی

نمی‌توان یک هزینه ثابت را برای دریافت کد اقتصادی تعیین کرد اما با توجه به وضعیت تکمیل بودن مدارک و وجود اسناد اداری، همچنین وجود اجاره نامه هلوگرام دار اداری هزینه دریافت کد اقتصادی بین 600 تا یک میلیون تومان متغیر است. اگر بخواهید هزینه دقیق دریافت این کد را بدانید قطعاً باید با افراد متخصص در این زمینه مشورت کنید.

هزینه دریافت آن برای افراد حقیقی و حقوقی متفاوت بوده و پروسه دریافت برای هر شخص حقیقی یا حقوقی می‌تواند متغیر باشد.

ثبت نام الکترونیکی کد اقتصادی

برای این که بتوانید در شیوه جدید، کد  12 رقمی دریافت کنید ابتدا باید به سامانه سازمان امور مالیاتی مراجعه کنید. در بخش ثبت نام الکترونیکی شماره اقتصادی، وارد سامانه شده و بر روی پیش ثبت نام شماره اقتصادی کلیک کنید. در این مرحله باید اطلاعات خود را تکمیل کنید تا اطلاعات نام کاربری و رمز عبور شما برای سازمان اداره امور مالیاتی ارسال شود. در صورت تکمیل بودن اطلاعات درج شده کد پیگیری برای شما ارسال می‌شود.

پس از تکمیل پرونده مالیاتی خود در سازمان اداره امور مالیاتی کد اقتصادی 12 رقمی و کلاسه پرونده برای شما ارسال خواهد شد.

برای مشاوره تلفنی با کارشناسان ثبت شرکت و برند هانا ثبت کلیک نمایید

مدارک مورد نیاز برای اشخاص حقیقی

اشخاص حقیقی که متقاضی دریافت کد اقتصادی هستند باید مدارک زیر را تهیه کنند:

  • ارائه مدارک شناسایی شخصی
  • تکمیل کردن فرم مشخصات شخصی
  • تکمیل درخواست فرم برای دریافت کد اقتصادی
  • ارائه تصویر پروانه کسب
  • سه قطعه عکس 2 در 3 پرسنلی
  • ارائه گواهی پرداخت هزینه صدور کد نزد بانک ملی
  • اگر شخص دارای کارت اقتصادی باشد باید فیش کامپیوتری ارائه دهد

مدارک مورد نیاز برای اشخاص حقوقی

اشخاص حقوقی که متقاضی دریافت این کد هستند باید مدارک زیر را تهیه کنند:

  • تکمیل دفترچه اشخاص حقوقی و همراه داشتن مهر شرکت مربوطه
  • استعلام از واحد مستغلات شهرستان برای تکمیل کردن پرونده مالیات اجاره
  • اصل و کپی آگهی‌های ثبتی و مدارک شرکت مانند اساسنامه، تقاضانامه و غیره
  • اصل و کپی مدارک روزنامه‌های تأسیس و روزنامه‌های تغییرات
  • اصل و کپی تصویر شناسنامه و کارت ملی
  • اصل و تصویر سند مالکیت و گواهی پایان کار به همراه گواهی عوارض شهرداری
  • اصل و کپی قبوض آب، برق و تلفن محل فعالیت
  • گواهی امضا صاحبان مجاز اشخاص حقوقی

سخن پایانی

اخذ این کد به عنوان یکی از مراحل فعالیت قانونی شرکت‌های تجاری محسوب می‌شود که هر فعال تجاری پس از ثبت شرکت خود باید به دنبال دریافت کد اقتصادی باشد. اخذ کد اقتصادی دارای مراحل مختلف بوده و هزینه‌های متفاوتی دارد، لذا افراد حقیقی و حقوقی باید بتوانند در موعد مشخص شده به دنبال دریافت کد اقتصادی خود باشند.

این کد دارای مزایای زیادی برای فعالیت‌های تجاری است که افراد حقیقی و حقوقی اگر در موعد مقرر برای دریافت این کد اقدام نکنند، شامل جریمه‌های مختلف می‌شوند.

برای مشورت و مشاوره رایگان از کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره ۴۴۲۸۸۳۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا صحبت کنید.

hanasabt بازدید : 29 نظرات (0)

کارت بازرگانی و نحوه صدور و هزینه های مربوطه

 

کارت بازرگانی مجوزی است برای واردات و صادرات از طریق مبادی رسمی و قانونی کشورکه هر شخص واجد شرایط اعم از حقیقی یا حقوقی می تواند یک کارت بازرگانی دریافت نماید.

3 مزیت داشتن کارت بازرگانی

  • عضویت در اتاق بازرگانی
  • واردات و صادرات از مناطق آزاد تجاری
  • اجازه ثبت سفارش و ترخیص کالا توسط خود فرد

در نظر داشته باشید که استفاده از کارت بازرگانی دیگران خلاف قانون است و پیگرد قانونی دارد. چرا که خیلی از افراد متخلف می توانند از طریق کارت  شما، امور واردات و صادرات غیر قانونی را انجام دهند و مالیات سنگین و عواقب آن بعهده صاحب کارت است.

چه افرادی می توانند کارت بازرگانی را دریافت کنند؟

دو گروه می توانند این کارت را از اتاق بازرگانی اخذ نمایند: یکی اشخاص حقیقی که به نام خود فرد صادر می شود و دیگری اشخاص حقوقی است که درواقع همان شرکتها، موسسات و تعاونی ها می باشند که قبلاً بصورت قانونی به ثبت رسیده اند و می توانند درخواست بدهند.

برای مشاوره تلفنی با کارشناسان ثبت شرکت و برند هانا ثبت کلیک نمایید

تفاوت کارت بازرگانی حقیقی و حقوقی چیست ؟

از لحاظ کارآیی، کارت بازرگانی حقیقی و حقوقی هیچ تفاوتی باهم ندارند. با این تفاوت که در مبحث مالیات برای افراد حقیقی بصورت تصاعدی (مالیات بر درآمد) محاسبه می شود. مالیات بر درآمد برای اشخاص حقیقی از 15 درصد شروع می شود و تا 35 درصد افزایش پیدا می کند. نرخ مالیات برای دارندگان حقوقی 25 درصد محاسبه می گردد.

شرایط دریافت کارت بازرگانی برای اشخاص حقیقی

دریافت این کارت منوط به این است که بازرگانان، موسسه یا شرکت خود را در دفتر ثبت تجاری ثبت کرده باشند. صدور کارت برای شرکت های خارجی به شرطی امکان پذیر است که کشور آنها نیز به بازرگانان ایرانی اجازه فعالیت بازرگانی داده باشند. شرایط دریافت آن برای اشخاص حقیقی به صورت زیر است:

شرایط جدید اخذ کارت بازرگانی در ایران چگونه است؟

  • سن بالای 23 سال و مدرک حداقل دیپلم

متولدین سال های 1337 و قبل از آن با مدارک فوق دیپلم و کمتر از آن، با ارائه کپی مدرک تحصیلی نیاز به کارت پایان خدمت ندارند.

متولدین سالهای ۱۳۲۸ و قبل از آن با ارائه کپی مدرک دکترا نیاز به کارت پایان خدمت ندارند.

  • 2 برگ اصل اظهارنامه ثبت نام در دفاتر بازرگانی ( با امضای متقاضی )  که به گواهی اداره ثبت شرکت ها رسیده باشد
  • اصل و کپی گواهی پلمپ دفاتر از اداره ثبت شرکت ها

برای دریافت اظهارنامه و گواهی پلمپ به اداره ثبت شرکتها به آدرس تهران، بزرگراه مدرس، نبش میرداماد، مراجعه کنید.

  • اصل و کپی گواهی عدم سوءپیشینه که زمان صدور آن 6 ماه بیشتر نگذشته باشد.( این گواهی را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی میتوانید دریافت کنید)
  • اصل و کپی مفاصا حساب مالیاتی موضوع ماده 186 قانون مالیات های مستقیم مبنی بر بلامانع بودن صدور کارت 
  • اصل کارت ملی مدیرعامل جهت برابر با اصل نمودن و 2 سری کپی از پشت روی آن
  • سه قطعه عکس شش در چهار رنگی، سال جاری
  • اصل کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای آقایان جهت برابر با اصل شدن و دو سری کپی پشت و رو

شما می توانید با در دست داشتن مدارک مورد نیاز ، به کارشناسان مجرب ثبت شرکت هانا در زمینه دریافت کارت بازرگانی مراجعه کنید و یا برای دریافت مشاوره رایگان ثبتی با شماره ۰۲۱-۴۴۲۸۸۳۶۰ تماس بگیرید .

شرایط دریافت کارت بازرگانی برای اشخاص حقیقی غیر ایرانی!

برای اشخاص حقیقی غیر ایرانی، داشتن تمامی شرایط بالا به غیر از برگ پایان خدمت نظام وظیفه الزامی است. به علاوه داشتن پروانه کار و اقامت معتبر. و البته همانطور که گفته شد، عمل متقابل کشور متبوع آنها در مورد ایرانیان مقیم آن کشور برای اخذ کارت الزامی است .

مدارک مورد نیاز دریافت کارت بازرگانی برای اشخاص حقوقی

  • اصل و فتوکپی کارت ملی، اساسنامه شرکت و کارت پایان خدمت
  • اصل مفاصاحساب مالیاتی موضوع ماده ی 186 قانون مالیات های مستقیم مبنی بر بلامانع بودن صدور کارت بازرگانی
  • اصل اظهارنامه ی ثبت نام در دفاتر بازرگانی و اصل گواهی پلمپ دفاتر از اداره ثبت شرکت ها (با امضای مدیر عامل یا رئیس هیات مدیره)
  • کپی و اصل اظهارنامه ی ثبت شرکت های سهامی خاص یا عام
  • کپی و اصل روزنامه ی رسمی
  • اصل و فتوکپی سند مالکیت ششدانگ
  • اصل گواهی عدم سوءپیشینه که از زمان صدور آن 6 ماه نگذشته باشد.

شرکت های با مسئولیت محدود: ۲برگ کپی تقاضانامه ثبت شرکتهای داخلی که توسط اداره ثبت شرکت ها مهر شده باشد.

شرکت های سهامی خاص و عام: ۲برگ کپی اظهارنامه ثبت شرکت که توسط اداره ثبت شرکت ها مهر شده باشد.

برای دریافت کارت بازرگانی چه فرم هایی را باید تکمیل کنیم؟

  • دو صفحه فرم عضویت اتاق
  • 2 برگ فرم مشخصات بازرگانی
  • اصل و کپی مفاصا حساب مالیاتی موضوع ماده ۱۸۶ قانون مالیات های مستقیم مبنی بر بلامانع بودن صدور کارت
  • ۲ برگ روزنامه رسمی یا کپی آن

در روزنامه رسمی شرکت، در مورد تاسیس و کلیه تغییرات شرکت تا این تاریخ باید نوشته باشد و همچنین موضوع فعالیت شرکت باید صادرات و واردات باشد

  • اصل کارت ملی مدیرعامل جهت برابر با اصل نمودن و دو سری کپی پشت و رو

برای دریافت کارت بازرگانی چه نکاتی را باید مدنظر داشت؟

توجه داشته باشید که صدور کارت منوط به این است که بازرگان محترم موسسه یا شرکت خود را در دفتر ثبت تجاری ثبت کرده باشد. همچنین دارای دفاتر پلمپ شده ی تجاری بوده و عضویت اتاق بازرگانی محل خود را نیز قبول کرده باشد. در مورد شرکت های تجارتی، کارت به نام مدیر مسئول شرکت صادر می شود.

یکی دیگر از نکات مهم این است که افرادی که تقاضای صدور کارت دارند، باید طبق فرم های چاپ شده از طرف اتاق بازرگانی، اطلاعات مرتبط با تجارت و فعالیت خود را به اتاق بازرگانی تحویل بدهند. همینطور می بایست از طرف دو نفر از اعضای اتاق بازرگانی معرفی شده یا مدارک دانشگاهی و مجوز تولید از یکی از وزارتخانه های تولیدی داشته باشند.

برای مشاوره تلفنی با کارشناسان ثبت شرکت و برند هانا ثبت کلیک نمایید

مزایای کارت بازرگانی چیست کاربردی برای تجار دارد؟

بر اساس قوانین گمرکی ایران، کارت بازرگانی مجوزی است که دارنده حقیقی یا حقوقی آن، می تواند به صورت قانونی اقدام به تجارت در عرصه واردات و صادرات کالا کند. شما می توانید برای صدور یا تمدید کارت  با در دست داشتن مدارکی مورد نیاز به کارشناسان ما مراجعه و اقدام کنید. از مزایای آن عبارت است از:

  • واردات از مناطق آزاد
  • صادرات کلیه کالاهای مجاز بازرگانی
  • صدور ویزای تجاری
  • صدور گواهی مبدا
  • عضویت در اتاق بازرگانی
  • ارتباط با تجار خارجی
  • مبادله اطلاعات تجاری در سطح جهان
  • شرکت در نمایشگاه های ملی و بین المللی داخلی و خارجی
  • مبادرت به امر صادرات و واردات کالا بصورت تجاری
  • مبادرت به حق العمل کاری در گمرک
  • ثبت سفارش و ترخیص کالا

دقت کنید که چنانچه بعد از صدور کارت مشخص شود که دارنده کارت فاقد یک یا چند شرط از شرایط دریافت کارت بوده است، یا بعد از دریافت کارت این شرایط را از دست داده است، وزارت بازرگانی می تواند نسبت به ابطال کارت اقدام نموده و موضوع را به اطلاع اتاق بازرگانی و صنایع ایران یا اتاق تعاون حسب مورد برساند.

همچنین تمامی افراد اعم از حقیقی یا حقوقی در صورت انصراق از داشتن این کارت میتوانند با ارائه مدارک به اتاق های بازرگانی و تعاون اداره کل مقررات صادرات و واردات و یا سازمان های بازرگانی استان ها، تقاضای ابطال کارت کنند.

برای مشاوره تلفنی با کارشناسان ثبت شرکت و برند هانا ثبت کلیک نمایید

مدارک مورد نیاز جهت اخذ کارت بازرگانی

  • اصل اظهارنامه ثبت نام در دفاتر بازرگانی که به گواهی اداره ثبت شرکت‌ها رسیده باشد.
  • اصل گواهی پلمپ دفاتر ، از اداره ثبت شرکت‌ها.
  • اصل گواهی عدم سوء پیشینه.
  • فرم دال
  • اصل گواهی موضوع ماده ۱۸۱ق.م.م
  • اصل کارت ملی (در صورت داشتن هر گونه تغییرات در مشخصات سجلی اسکن و بارگذاری تصویر شناسنامه از تمامی صفحات الزامی میباشد)
  • دو قطعه عکس
  • اصل مدرک تحصیلی معتبر (حداقل دیپلم متوسطه) مدارک خارج از کشور پس از ارزشیابی توسط اداره
    دانش آموختگان وزارت علوم مورد پذیرش می باشد .
  • اصل کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای آقایان (متقاضیانی که سن آنان ۵۵ سال تمام باشد از ارائه پایان خدمت معاف می‌باشند).
  • اصل گواهی بانک مبنی بر تایید حساب جاری وحسن اعتبار بانکی به نام متقاضی (فقط روی فرم الف قابل قبول است) با مهر امضای رئیس شعبه. (ضمنا حسابهای جاری شتاب مربوط به شهرستانها در صورتیکه روی فرم الف تایید شده باشد قابل قبول است). ضمنا حداقل یکسال از زمان افتتاح حساب گذشته باشد.

ارائه یکی از مدارک ذیل:

الف-اصل سند مالکیت شش دانگ به نام متقاضی، به آدرس دفتر کار (آدرس اظهارنامه)
ب- اصل اجاره نامه محضری معتبر به نام متقاضی، برای محل کار و به آدرس دفتر کار (آدرس اظهارنامه)
ج- اصل اجاره نامه بنگاه املاک دارای کد رهگیری به نام متقاضی، برای محل کار و به آدرس دفتر کار (آدرس اظهارنامه)

برای مشاوره تلفنی با کارشناسان ثبت شرکت و برند هانا ثبت کلیک نمایید

آیا تمدید کارت بازرگانی امکانپذیر است؟

بنابر گفته معاون فنی و خدمات بازرگانی دارندگان کارت در سه رده بندی طلایی، نقره ای و برنزی هر کدام به ترتیب بصورت 5 ساله، 4 ساله و 3 ساله قابلیت تمدید کارت بازرگانی را دارند. واحدهای صنعتی طبیعتاً تمدید کارت بازرگانی آنها بصورت 5 ساله خواهد بود. در صورتی که دارندگان کارت رفتار سوء تجاری داشته باشند یا شروط داشتن کارت را از دست داده یا امتیازات کارت بازرگانی خود را به افراد دیگری واگذار کرده باشند وضعیت پرونده آنها توسط کارگروه نمایندگان اتاق بازرگانی، سازمان توسعه تجارت ایران و گمرک ایران مورد بررسی قرار می گیرد . در نهایت کارت بازرگانی فرد حقیقی یا حقوقی به حالت تعلیل درآمده یا در صورت لزوم باطل خواهد شد.

مدارک مورد نیاز برای تمدید

جهت تشکیل پرونده تمدید اشخاص حقوقی باید مدارکی را به اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تحویل داد:

  • تکمیل فرم مربوطه از وب سایت به همراه مهر و امضاء متقاضی (درصورت تغییر مدیرعامل اشخاص حقوقی، باید گواهی امضاء در فرم مربوطه در دفترخانه اسناد رسمی به ثبت رسیده باشد)
  • ارائه اصل کارت بازرگانی جهت تمدید کارت بازرگانی نیز ضروری است.
  • ارسال گواهی موضوع ماده 186 ق.م،م مربوط به آخرین سال عملکرد مبنی بر بلامانع بودن تمدید کارت بازرگانی در سال جاری از طرف سازمان امور مالیاتی به صورت سیستمی.
  • اسکن اظهارنامه های مالیات بر ارزش افزوده و کلیه برگهای قطعی و تشخیص مالیات مربوط به سالهایی که کارت بازرگانی تمدید اما به اتاق بازرگانی ارائه نگردیده است در سامانه پرتال
  • اسکن مفاصا حساب بیمه تامین اجتماعی به آدرس دفتر مرکزی یا آدرس کارخانه
  • اسکن و بارگذاری عکس
  • روزنامه رسمی تاسیس و تغیییرات شرکت تاکنون
  • در صورت تغییر مدیر عامل باید کارت ملی مدیر عامل جدید و گواهی عدم سوء پیشینه که از زمان صدور آن 6 ماه بیشتر نگذشته باشد و همینطور کارت پایان خدمت برای آقایان ارائه گردد.
  • اشخاص غیر ایرانی متقاضی کارت بازرگانی علاوه بر مدارک فوق باید تاییدیه صلاحیت مدیران خارجی را از سفارتخانه و اسکن پروانه کار و اقامت و اصل مدارک را ارائه دهند.
  • ارائه مدرک تولیدی معتبر از یکی از وزارتخانه های تولیدی برای واحدهای تولیدی الزامی است.
  • ارائه مدارک مالکیت که نشاهنده مکانی مشخص برای واحد تولیدی یا تجاری باشد.

ارائه اصل سند مالکیت شش دانگ به نام شرکت یا اصل اجاره نامه بنگاه املاک دارای کد رهگیری یا اصل اجاره نامه محضری معتبر به نام شرکت، برای محل کار و به آدرس دفتر مرکزی

  • در صورتی که مدت اعتبار کارت بازرگانی از دو سال گذشته باشد، اصل کارت ملی مدیر عامل، اصل گواهی عدم سوء پیشینه و مدرک تحصیلی معتبر و اصل گواهی بانک مبنی بر تایید حساب جاری و حسن اعتبار بانکی به نام متقاضی و نداشتن چک برگشتی با تاریخ افتتاح حساب بیش از یکسال نیاز است.
  • برای مشاوره تلفنی با کارشناسان ثبت شرکت و برند هانا ثبت کلیک نمایید

مدارک مورد نیاز برای افراد حقیقی

در نظر داشته باشید که کارمندان شاغل در دستگاههای دولتی نمی توانند کارت بازرگانی دریافت کنند همچنین کلیه پرداختهای تمدید کارت بازرگانی به صورت غیر حضوری در سامانه http://potral.tccm.ir صورت می پذیرد. مدارک دریافتی در اتاق بازرگانی برابر اصل می گردد.

افراد حقیقی نیز باید مدارک مورد نیاز را جهت تمدید کارت بازرگانی ارائه دهند:

  • تکمیل و اسکن فرم تمدید عضویت به همراه مهر و امضاء متقاضی
  • اسکن کارت ملی فرد حقیقی
  • اسکن و بارگذاری عکس
  • ارسال سیستمی گواهی موضوع ماده 186 ق.م،م مربوط به آخرین سال عملکرد مبنی بر بلامانع بودن تمدید کارت در سال جاری به آدرس مندرج در کارت بازرگانی از طرف سازمان امور مالیاتی
  • اسکن اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده، اصل و کپی کلیه برگهای قطعی و تشخیص مالیات
  • در صورت تغییر آدرس و سرمایه ارائه اظهارنامه ثبت نام در دفاتر بازرگانی جدید ضروری است.
  • اصل مدرک تولیدی معتبر
  • ارائه مدارک مالکیت
  • در صورت اتمام تاریخ انقضای کارت بازرگانی جهت تمدید کارت بازرگانی ارائه اصل گواهی عدم سوء پیشینه و اصل گواهی بانک، اصل مدرک تحصیلی معتبر بایستی ارائه گردد.

استعلام کارت بازرگانی با کد ملی

برای استعلام می توانید از پورتال خدمات الکترونیکی اتاق بازرگانی به نشانی https://chambertrust.ir/service-system/card_check.html استفاده نمائید.

 

برای مشورت میتوانید از مشاوره رایگان کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره ۴۴۲۸۸۳۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا صحبت کنید.

hanasabt بازدید : 32 نظرات (0)

الزامات تجار و ثبت برند تجاری

 

زمانی که در مورد الزام ثبت برند تجاری برای تجار و سایر افراد فعال در تجارت صحبت می‌شود باید گفت که طبق قوانین در نظر گرفته شده افراد باید آن را رعایت کنند چرا که در صورت تخلف، جرائم مختلفی برای آنان اعمال می‌شود. با توجه به تخلف احتمالی صورت گرفته شده در صورت عدم تمکین قوانین، فرد می‌تواند به جزای نقدی، حبس، تعطیل شدن موسسه و غیره محکوم شود. در تجارت نیز به مانند قوانین راهنمایی و رانندگی یک سری از الزامات وجود داشته که افراد باید به آن توجه کنند و به آن پایبند باشند.

الزامات تجار و ثبت برند تجاری موضوع با اهمیتی است که می‌توان از زوایای مختلف به آن پرداخت. افرادی که در ایران دارای فعالیت تجاری هستند باید مکلف به انجام برخی از امور قانونی باشند تا بتوانند فعالیت خود را در یک بستر صحیح و مناسب انجام دهند. اگر می‌خواهید در مورد قوانین تجارت و ثبت برند تجاری بیشتر بدانید بهتر است ما را همراهی کنید.

[f]

الزامات تجار و ثبت برند تجاری

قوانین تجاری در نظر گرفته شده برای تمام کسانی که در بازار ایران در حال تجارت هستند لازم‌الاجراست. وجود قوانین مشخص باعث می‌شود تا بتوان در صورت تخلف به صورت مناسب و تحت شرایط مشخص رسیدگی‌های لازم را انجام داد. قوانین در نظر گرفته شده برای تجار به شرح زیر است:

  • هر تاجری باید در هنگام انجام امور تجارتی خود دفاتر قانونی داشته باشد. دفاتر قانونی می‌تواند شامل دفتر روزنامه، دفتر کل، دفتر دارایی و یا دفتر کپیه باشد. مطابق با ماده 6 قانون تجارت، هر تاجر وظیفه دارد دفاتر قانونی را که وزارت عدلیه به موجب نظامنامه قائم مقام این دفاتر قرار می‌دهد در اختیار داشته باشد.
  • دفاتر قانونی که در اختیار تجار قرار دارد قبل از نگارش باید به وسیله نماینده اداره ثبت شرکت‌ها به صورت رسمی امضاء شود. امضاء شدن دفاتر قبل از نگارش تجار این امکان را به مراجع قانونی می‌دهد که در صورت تخلف، جرائم مناسب را در نظر بگیرند. در صورت تخلف از قوانین و مقررات می توان گفت که دفاتر تجاری به عنوان یک معیار جریمه تعیین می‌شود.

[f]

  • طبق ماده 13 قانون تجارت، تاجر زمانی که قصد تعویض دفاتر قانونی را دارد باید توجه داشته باشد که این دفاتر قانونی باید به مدت ده سال نگهداری شود.
  • هر شخص فعال در زمینه تجارت باید بتواند یک نام مناسب برای تجارت خود در نظر بگیرد که به آن اسم تجاری گفته می‌شود. شخص باید بتواند حداکثر ظرف مدت شش ماه اسم تجاری خود را به ثبت برساند. مدت اعتبار نام تجاری 5 سال بوده و در صورت نیاز قابل تمدید است.
  • تجار ملزم به ثبت تجارتی هستند در واقع منظور از ثبت تجارتی ثبت مشخصات فردی به صورت کامل است و این موضوع نباید با نام تجاری اشتباه گرفته شود چرا که نام تجاری معرف یک تجارتخانه است ولی ثبت تجارتی می‌تواند بیان‌گر مشخصات کامل یک تاجر باشد. اگر تاجر در زمان تعیین شده اقدام به ثبت تجارتی نکند به موجب ماده 16 قانون تجارت به جزای نقدی محکوم می‌شود.
  • داشتن پروانه تجارتی برای یک تاجر دارای اهمیت است و باید نسبت به دریافت آن اقدام شود. پروانه تجارتی به تاجر این امکان را می‌دهد که تا بتواند در یک بستر قانونی به خرید و فروش کالا دست بزند. برای ترخیص کالا به صورت خاص از گمرک نیاز به پروانه تجارتی احساس می‌شود.
  • تاجر وظیفه دارد برای نگارش کاغذهای تجارتی و درج صورت‌های فروش و یادداشت‌های مختلف عنوان تجارتی و شماره ثبت تجارتی را به درستی قید نماید.
  • در صورتی که تغییرات مختلف در اظهارنامه ارائه شده تاجر رخ دهد، وی موظف است حداکثر ظرف مدت سه روز تغییرات انجام شده را در سه نسخه تهیه کرده و برای دفتر ثبت تجارتی ارسال کند تا تغییرات در سوابق وی ثبت شود.
  • در صورت وجود هر گونه تغییرات انجام گرفته در وضعیت موسسه یا شرکت فرد وظیفه دارد تا تغییرات صورت گرفته را اطلاع دهد. ممکن است موسسه به دلایل مختلف توقف یا منحل شود که این امر باید بدون تأخیر گزارش شود.
  • تاجر وظیفه دارد عملکرد فعالیت موسسه و شرکت خود را به صورت روزانه در سیستم‌های اطلاعاتی ثبت کند تا در صورت نیاز، ممیز مالیاتی بتواند به راحتی وضعیت مالیات را مشخص کند. مالیات به عنوان یک بخش مهم از درآمد دولت محسوب می‌شود که می‌تواند برای رسیدگی به امور کشور بسیار سودمند باشد.
  • باید توجه داشته باشید که الزامات بیان شده برای تجار تنها به موارد بالا محدود نمی‌شود و طبق قوانین مشخص می‌توان الزامات دیگری نیز برای فعالیت قانونی تجار در نظر گرفت.

برای مشورت و مشاوره رایگان از کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره ۴۴۲۸۸۳۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا بهترین شرکت ثبت برند در تهران صحبت کنید.

 

الزامات تجار و ثبت برند تجاری

الزامات تجار و ثبت برند تجاری

الزامات تجار و ثبت برند تجاری

hanasabt بازدید : 28 نظرات (0)

نحوه ثبت شرکت دانش بنیان در ایران

 

تعریف شرکت دانش بنیان

بهتر است ابتدا یک تعریف کلی از شرکت‌های دانش بنیان ارائه دهیم، چرا که شرکت‌های دانش بنیان نوپا بوده و توانسته است در سال‌های اخیر خدمات زیادی را برای کشور به ارمغان بیاورد. طبق قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان که در سال 98 توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است، شرکت‌هایی که در زمینه اختراع و گسترش نوآوری فعالیت دارند به عنوان یک شرکت دانش بنیان شناخته می‌شوند.

شرکت‌های دانش بنیان عموماً اقدام به تولید کالا نمی‌کنند و ماشین آلات خاصی را در اختیار ندارند چرا که در این شرکت‌ها از افراد باسواد و متخصص که دارای اطلاعات تخصصی بوده استفاده می‌شود که برآیند آن باعث پیشرفت کشور می‌شود. یکی از دغدغه‌های مهم شرکت‌های دانش بنیان بحث‌های صنعتی است که مورد توجه این شرکت‌ها قرار گرفته است. در این مقاله می‌خواهیم در مورد نحوه ثبت شرکت دانش بنیان در ایران مطالب مهمی را قرار دهیم.

[f]

شیوه تشخیص شرکت‌های دانش بنیان

به صورت کلی می‌توان بیان کرد که برای ثبت شرکت دانش بنیان، دو دسته شرایط مختلف وجود داشته که شامل دسته عمومی و اختصاصی به عنوان پیش نیاز است که باید رعایت شود. برای ثبت در این گونه شرکت‌ها باید علاوه بر داشتن شاخص‌های عمومی، یک سری از شاخص‌های اختصاصی را رعایت نمود که قابل توجه است. از جمله شاخص‌های عمومی برای ثبت شرکت دانش بنیان می‌توان به داشتن حداقل مدرک کارشناسی، حداقل سه سال سابقه فعالیت علمی و مدیریتی و حداقل یک ثبت اختراع داخلی یا بین المللی اشاره داشت.

علاوه بر موارد گفته شده در بالا باید سابقه بیمه پرداختی برای حداقل سه نفر از کارکنان تمام وقت شرکت، به مدت 6 ماه باشد. شرایط بالا نشان می‌دهد که شرکت‌های دانش بنیان فارغ از هر گونه تجهیزات گران قیمت بوده و سعی دارد تا با استفاده از نیروهای متخصص، به وضعیت صنعت و نوآوری کشور کمک به‌سزایی داشته باشد. شرکت‌های دانش بنیان علاوه بر داشتن شرایط عمومی بیان شده در بالا، باید در یکی از دسته‌های زیر قرار داشته باشند تا بتوانند به شکل قانونی به ثبت برسند:

  • شرکت تولید کننده کالاهای دانش بنیان
  • شرکت باید تولید کننده کالا طبق فهرست کالاهای دانش بنیان باشد و دانش فنی آن را داشته باشد

آشنایی با اهداف شرکت دانش بنیان

به جرات می‌توان بیان کرد که شرکت‌های دانش بنیان با هدف افزایش علم و توسعه وضعیت صنعتی با بهره گیری از پتانسیل دانش جویان دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی اقدام به تأسیس و فعالیت می‌کند تا بتواند ضمن افزایش سطح علمی کشور، اختراع و نوآوری‌های جدیدی را انجام دهد که این امر می‌تواند برای آینده کشور در درازمدت بسیار کاربردی باشد.

طرح‌های مختلفی در شرکت دانش بنیان وجود داشته که می‌تواند شامل طراحی، تولید کالا و خدمات محصولات دانش بنیان باشد. امروزه وجود اختراع و نوآوری‌های جدید باعث می‌شود تا روند حرکتی صنعت ایران به شکل سریع‌تری شکل بگیرید که این امر برای وضعیت اقتصادی کشور دارای اهمیت است.

[f]

نحوه ثبت شرکت دانش بنیان در ایران

همان طور که می دانید برای ثبت شرکت دانش بنیان باید مراحل مختلفی را طی کرد تا در مرحله ثبت و تأیید قرار بگیرد. برای ثبت شرکت دانش بنیان باید ابتدا تمامی شرایط موجود را در نظر گرفت و با توجه به مدارک لازم جهت ثبت شرکت، نسبت به آن اقدام کرد. مدارک لازم جهت ثبت شرکت دانش بنیان به شرح زیر است:

  • رزومه شرکت
  • ارائه آخرین اظهارنامه مالیاتی که برای سازمان اداره امور مالیاتی ارسال شده است
  • ارائه لیست بیمه شرکت
  • ارائه وضعیت حقوق و دستمزد کارکنان شرکت

فرآیند ثبت نام شرکت دانش بنیان بدین صورت است که متقاضیان باید ابتدا شرکت خود را به صورت خصوصی یا تعاونی به ثبت برسانند. بنابراین طبق قوانین در نظر گرفته شده شرکت باید به شکل عادی در اداره ثبت شرکت‌های سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به ثبت برسد. در این مرحله هیچ تفاوت محسوسی بین ثبت شرکت‌های عادی با شرکت‌های دانش بنیان نیست. سپس شرکت یا موسسه مذکور باید در وب سایت www.daneshbonyan.ir ثبت نام کرده تا مراحل ثبت آن مورد ارزیابی کارشناسان قرار بگیرد.

در این مرحله صلاحیت شرکت‌ها و مؤسسات درخواست شده توسط کارگروه مربوطه، مورد ارزیابی قرار می‌گیرد تا نتیجه ثبت آن مشخص شود. باید بیان کرد که شرکت‌های متقاضی دانش بنیان پس از تولید کالا و خدمات دانش بنیان به صورت محدود می‌توانند از مزایای قانونی این شرکت استفاده کنند.

شیوه ثبت نام در سامانه دانش بنیان

اگر برای اولین بار قصد ثبت نام شرکت دانش بنیان را دارید پس از ورود به سایت مذکور ابتدا باید بر روی گزینه ثبت نام کلیک کرده و پس از تأیید تعهدات موجود در سایت، نام شرکت و مشخصات خود را وارد کنید. در این مرحله وارد کردن پست الکترونیکی دارای اهمیت است تا لینک فعالسازی برای شما ارسال شود. حداکثر پس از 5 ساعت از درخواست اولیه خود باید نام کاربری خود را از طریق ایمیل فعال کنید در غیر این صورت کد کاربری ثبت شده در سیستم حذف می‌شود.

تمام متقاضیان باید در زمان ثبت نام، اطلاعات خود را در سامانه ثبت شرکت دانش بنیان به درستی ثبت نمایند. متقاضیان می‌توانند تصویر آگهی تأسیس، آخرین تغییرات انجام شده در روزنامه رسمی و غیره را در سایت بارگذاری کنند. همچنین وجود لیست پرداخت حقوق و مزایا و بیمه نیز برای ثبت صحیح شرکت الزامی است. پس از تکمیل اطلاعات، درخواست متقاضی توسط تیم کارگزاری مورد بررسی قرار گرفته و نتیجه آن پس از بررسی اعلام می‌شود.

[f]

سخن پایانی

شرکت‌های دانش بنیان به عنوان یک شرکت متمرکز بر دانش شناخته می‌شود که به صورت خصوصی یا تعاونی قابل ثبت است. این شرکت‌ها دارای اهداف مشخص بوده و برای حرکت مثبت صنایع مختلف بسیار الزامی به نظر می‌رسد. از جمله اهداف شرکت‌های دانش بنیان می‌توان به تحقق اهداف علمی و اقتصادی، گسترش و کاربرد نوآوری و افزایش علم و ثروت اشاره داشت. کالا و خدمات مختلفی توسط شرکت‌های دانش بنیان مورد توجه قرار می‌گیرد که برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور ضروری است.

مراحل ثبت شرکت دانش بنیان متنوع بوده و در بالا به آن اشاره شده است. اگر بخواهید شرکت دانش بنیان خود را به شکل صحیح ثبت کنید بهتر است به نکات گفته شده در بالا توجه کنید تا بتوانید طبق مراحل قانونی و ضوابط در نظر گرفته شده، شرکت را به ثبت برسانید.

برای مشورت و مشاوره رایگان از کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره ۴۴۲۸۸۳۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا بهترین شرکت ثبت برند در تهران صحبت کنید.

 

نحوه ثبت شرکت دانش بنیان در ایران

نحوه ثبت شرکت دانش بنیان در ایران

 

 

hanasabt بازدید : 23 نظرات (0)

آیا خودمان می توانیم ثبت برند نماییم ؟

 

با نگاهی به گذشته می‌توان گفت که برند از زمان‌های قدیم وجود داشته چرا که کارخانه‌های مختلف برای شناسایی محصولات خود و تمایز بین محصولات شرکت‌های مشابه از نشانه‌های خاص استفاده می‌کردند. امروزه نیز ثبت برند با توجه به رقابت زیادی که در بازار وجود دارد دارای اهمیت است و بسیاری از افراد پس از ثبت شرکت به دنبال شرکت برند هستند. برند به عنوان یک نام تجاری است که می‌تواند خدمات شرکت‌های مختلف را از یکدیگر متمایز کند.

برند دارای کاربردهای مختلفی است که مزایای آن باعث می‌شود تا مدیران کسب و کارهای مختلف به دنبال ثبت آن باشند. نام و نشان تجاری برای شناسایی یک کالا یا خدمات از یک فروشنده برای تمایز نمودن کالاها از کالاهای رقیب کاربرد دارد. سؤالی که در ذهن بسیاری از افراد وجود دارد این است که آیا خودمان می‌توانیم ثبت برند نماییم. در این نوشته می‌خواهیم در مورد این موضوع مطالب جالب توجهی را برای شما عزیزان همیشه همراه قرار دهیم.

اهمیت ثبت برند تجاری

باید توجه کنید شرکت‌هایی که به دنبال ثبت برند هستند می‌توانند از یک بستر قانونی از خدمات و محصولات خود به شکل مناسب حفاظت کنند. در واقع با توجه به قوانین در نظر گرفته شده افراد و شرکت‌هایی که برند خود را به ثبت می‌رسانند تحت حمایت قانون قرار گرفته و می‌توانند با خیال راحت محصولات خود را در بازار منتشر کنند. ثبت برند ضمانت می‌کند که مشتریان می‌توانند به آسانی محصولات را از هم تشخیص داده و برای جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی کاربردی است.

ثبت برند تجاری نیز برای شرکت دارای اهمیت است چرا که وجود برند تجاری باعث می‌شود تا شرکت برای بهبود کیفیت محصولات خود تلاش کند و به دنبال حفظ کیفیت قبلی محصولات باشد. ثبت یک برند تجاری می‌تواند حق استعمال انحصاری علامت تجاری را برای شخص حقیقی یا حقوقی به دنبال داشته باشد و باعث جلوگیری از کلاه‌برداری‌های مختلف شود.

[f]

آیا خودمان می توانیم ثبت برند نماییم ؟

می‌توان گفت بله، اشخاص می‌توانند با فراهم کردن مدارک قانونی لازم به راحتی مراحل ثبت برند را طی کنند. با توجه به این که نحوه ثبت برند به صورت اینترنتی است افراد می‌توانند پس از اسکن کردن مدارک خواسته شده در وب سایت iripo.ssaa.ir به راحتی اقدام به ثبت برند نمایند. باید توجه داشته باشید که پیگیری مراحل ثبت علامت تجاری از طریق سامانه ذکر شده قابل انجام است و متقاضیان می‌توانند درخواست‌های خود را اعم از رفع، پرداخت حق الثبت، تمدید، انتقال و غیره از طریق سامانه فوق انجام دهند.

پس از ثبت درخواست متقاضی، مدارک درج شده در وب سایت توسط اداره مالکیت معنوی مورد بررسی قرار گرفته و در صورتی که علامت قابل ثبت باشد اجازه انتشار آن توسط سازمان مالکیت معنوی داده می‌شود و در صورت وجود هر گونه نقص، متقاضی باید مدارک خود را تکمیل کند. در صورتی که درخواست داده شده با شرایط اداره ثبت برند مغایرت داشته باشد، تقاضای فرد به صورت کلی رد می‌شود و قابل تجدیدنظر نیست.

مدارک لازم جهت ثبت علامت تجاری

همان طور که در بالا به آن اشاره شد، افراد می‌توانند مراحل ثبت برند را دنبال کنند و از جمله شرایط ثبت برند تجاری ، آماده کردن مدارک لازم جهت ثبت است. مدارک لازم جهت ثبت نشان تجاری برای اشخاص حقیقی و حقوقی به شرح زیر است:

شخص حقیقی

  • کپی شناسنامه و کارت ملی
  • کپی کارت بازرگانی (در صورتی که شخص بخواهد از نام لاتین برای برند خود استفاده نماید)
  • کپی مجوز فعالیت شرکت یا موسسه (پروانه تأسیس، پروانه ساخت، جواز کسب)

[f]

شخص حقوقی

  • کپی شناسنامه و کارت ملی
  • کپی آخرین تغییرات صورت گرفته در شرکت
  • کپی کارت بازرگانی (در صورتی که شخص بخواهد از نام لاتین برای برند خود استفاده نماید)
  • کپی مجوز فعالیت شرکت یا موسسه (پروانه تأسیس، پروانه ساخت، جواز کسب)

باید بیان کرد در صورتی که درخواست ثبت برند شامل تصویر یا نام لاتین نباشد، نیازی به ارائه کارت بازرگانی نیست.

سخن پایانی

وجود برند و نشان تجاری مخصوص،  برای یک موسسه یا شرکت به نوعی باعث حفاظت از دارایی‌های آن شرکت می‌شود چرا که قانون به صورت خاص از کسانی که دارای برند تجاری هستند حمایت می‌کند. وجود برند تجاری برای شرکت و مصرف کنندگان دارای مزایای زیادی است که می‌تواند بسیار حائز اهمیت باشد. صاحبان کسب و کارهای مختلف می‌توانند از طریق سامانه اینترنتی به راحتی ثبت نام خود را تکمیل کنند.

مراحل ثبت نشان تجاری مختلف بوده و دارای هزینه‌های متفاوت است. درخواست شما از طریق سامانه اداره مالکیت معنوی ثبت و بررسی می‌شود. در صورتی که درخواست شما و مدارک خواسته شده طبق قوانین و ضوابط تعیین شده باشد، می‌توانید از برند تجاری ثبت شده به مدت ده سال استفاده کنید.

برای مشورت و مشاوره رایگان از کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره ۴۴۲۸۸۳۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا بهترین شرکت ثبت برند در تهران صحبت کنید.

 

آیا خودمان می توانیم ثبت برند نماییم ؟

آیا خودمان می توانیم ثبت برند نماییم ؟

آیا خودمان می توانیم ثبت برند نماییم ؟

hanasabt بازدید : 31 نظرات (0)

ثبت برند , ثبت علامت تجاری (علائم تجاری)

ثبت برند و علامت تجاری در اداره مالکیت صنعتی ثبت می‌شود که از زیر مجموعه های سازمان ثبت اسناد و املاک می‌باشد. وظیفه این اداره ثبت علامت‌های تجارتی و اختراعات است. مطابق با قانون ثبت علائم و اختراعات مصوب سال 1310 و آئین نامه اجرایی این قانون، ثبت برند مبنای حمایت قانون از محصولات یک شرکت می‏باشد. زمانی که برند یا علامت تجاری به نام یک شرکت به ثبت رسیده است، می‏تواند از علامت تجاری استفاده کند

ثبت برند مزایای زیادی دارد که در ادامه به بخشی از آن‌ها اشاره می‌کنم. ثبت علامت تجاری تضمین می‌کند که مشتریان می‌توانند محصولات را از یکدیگر تشخیص دهند. همچنین شرکت‌ها را قادر می‌سازد محصولات‌شان را از یکدیگر متمایز سازند. علائم تجاری ابزار بازاریابی و اساس ایجاد وجهه و شهرت شرکت‌ها هستند و اجازه استفاده از  آنها به اشخاص ثالث داده می‌شود و منبع مستقیم درآمد از محل حق امتیازها می‌باشند. باید توجه داشت که برند ثبت‌شده جزء ضروری موافقت‌نامه‌های اعطای نمایندگی است.

با اینکه اکثر کسب و کارها به اهمیت استقاده از علائم تجاری به منظور تمیز دادن محصولات‎شان از محصولات رقبا پی برده‌اند، همه آنها اهمیت حمایت از علائم تجاری از طریق ثبت را درک نکرده‌اند.

 

مراحل ثبت برند چگونه است؟

پس از ثبت برند طبق قانون ثبت علائم تجاری شخص/شرکت حق انحصاری پیدا می‌کند، بموجب آن می‌توانید از عرضه کالاهای یکسان یا مشابه توسط اشخاص ثالث تحت علائم تجاری که عین یا به طریق گمراه کننده‌ای مشابه علامت تجاری شما هستند جلوگیری نماید. اگر علامت تجاری ثبت نشود، شرکت‌های رقیب از همان علامت یا علامتی که شباهت آن با علامت مزبور به اندازه‌ای است که موجب گمراهی خواهد شد برای همان کالا یا کالاهای مشابه استفاده خواهند کرد و در نتیجه سرمایه‌گذاری در بازاریابی یک محصول ممکن است به هدر رود.

https://www.hanasabt.com/مراحل-ثبت-برند/

برای ثبت برند باید مجوز داشته باشید؟

ثبت برند می‌تواند برای اشخاص حقیقی و حقوقی انجام شود که هر کدام دارای شرایط مخصوص به خود است. در واقع باید بیان کرد برای ثبت برند ارائه مجوزهای شرکت ضروری است و کپی کارت بازرگانی نیز باید وجود داشته باشد. مجوزهای لازم برای ثبت برند شامل پروانه بهره برداری، جواز تأسیس و غیره است

مدارک مورد نیاز ثبت برند , ثبت علامت تجاری (علائم تجاری)

مدارک ثبت برند اشخاص حقیقی:

  • اصل شناسنامه و کپی کارت ملی
  • امضای وکالت نامه و فرم تقاضای علامت
  • داشتن جواز کسب و یا جواز تاسیس از صنایع
  • ارائه شکل و نام تجاری در ابعاد 12×12 سانتیمتر
  • داشتن کارت بازرگانی (در صورت لاتین بودن نام تجاری)

مدارک ثبت برند اشخاص حقوقی (شرکتی):

  • کپی شرکتنامه و روزنامه رسمی و آخرین تغییرات
  • کپی شناسنامه و کارت ملی افرادی که در شرکت حق امضا دارند.
  • داشتن کارت بازرگانی (در صورت لاتین بودن نام تجاری)
  • ارائه شکل و نام تجاری در ابعاد 12×12 سانتیمتر
  • داشتن جواز تاسیس (جواز صنایع)

[f]

مراحل ثبت برند , ثبت علامت تجاری (علائم تجاری)

  • سه برگ اظهار نامه ثبت علامت تجارتی ( علائم تجاری ) از دایره فروش اوراق بهادار خریداری و مطابق نمونه پیوستی تکمیل شود.
  • اگر علامت مورد درخواست بصورت تصویر یا نوشته خاصی باشد 10 قطعه از تصویر یا نوشته مذکور بهمراه اظهارنامه تحویل اداره مالکیت صنعتی گردد.
    • تذکر 1:به تعداد هر طبقه اضافه یک قطعه تصویر مذکور باید اضافه گردد.
    • تذکر 2:سه قطعه از تصاویر مذکور در محل مخصوص اظهار نامه اظهار نامه ثبت علامت تجارتی الصاق گردد.
    • تذکر 3:اندازه نمونه ها نباید از ده سانتی متر از هر طرف تجاوز نماید .
  • مدارک ابرازی توسط مسئول اداره مورد بررسی اولیه قرار گرفته و جهت پداخت حق الثبت اظهار نامه ، متقاضی به حسابداری اداره هدایت می شود و کارشناس تعیین می گردد.
  • متقاضی به حسابداری اداره مراجعه و اظهار نامه را ارائه و فیش بانکی صدور می یابد . پرداخت وجه باید در شعبه بانک ملی مستقر در ساختمان ثبت صورت گیرد و پس از پرداخت وجه فیش به حسابداری ارائه گردد . مسئول حسابداری با ملاحظه فیش ضمن انعکاس در دفاتر مربوطه اظهار نامه را ممهور نموده و تحویل متقاضی میدهد.
  • مدارک (اظهار نامه و تصاویر)تحویل اداره شود . اظهار نامه در دفتر ثبت اظهار نامه ثبت شده و به مهر ساعتی همراه با روز و ماه و سال ممهور می گردد. برگ اول اظهار نامه ثبت علامت تجارتی تحویل متقاضی می گردد . برگ دوم اظهار نامه ضبط در سوابق شده و برگ سوم جهت بررسی در اختیار کارشناس معینه قرار می گیرد .
  • کارشناس مربوطه در ظرف 15 روز به تقاضای وارده رسیدگی و در صورت عدم ملاحظه سابقه ثبت و یا مشابهت با علایم ثبت شده و تعیین طبقه کالا اقدام به تهیه پیش نویس آگهی تقاضای ثبت علامت تجارتی می نماید .
    • تذکر 1:در صورتی که کارشناس در موقع رسیدگی ملاحظه نماید که علامت متقاضی قبلا ثبت شده یا مشابهت باعلایم ثبت شده دارد اخطار رد علامت را تهیه و بنظر مسئول اداره می رساند.
    • تذکر 2:در صورت رد تقاضای ثبت علامت تجارتی از ناحیه اداره ، متقاضی می تواند ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ از این تصمیم به دادگاه های حقوقی تهران شکایت نماید .
  • مسئول اداره پیش نویس آگهی تقاضای ثبت علامت تجارتی را امضا و به ماشین نویسی ارجاع و پس از تحریر آگهی مذکور آن را امضا می نماید . این آگهی که یک نمونه از علامت درخواستی به آن الصاق شده ضمن ثبت در دفتر اندیکاتور توسط مسئول این امر ، تحویل متقاضی می گردد تا به روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران(به نشانی تهران پارک شهر خیابان بهشت ساختمان دادگستری جمهوری اسلامی ایران )برده شود.
    • تذکر : متقاضی قبل از مراجعه به روزنامه رسمس باید اقدام به تهیه کلیشه تصویر علامت مربوط نماید و سپس کلیشه مذکور را بهمراه آگهی تحویل روزنامه رسمی نماید .
  • پس از اینکه آگهی تقاضای ثبت علامت تجارتی در روزنامه رسمی درج و منتشر گردید متقاضی 30 روز(با احتساب دو روز اضافه)بعد از تاریخ انتشار با در دست داشتن یک نسخه از روزناه مذکور به اداره مالکیت صنعتی مراجعه نماید و ضمن تقدیم یک برگ تقاضای ثبت علامت(بشرح نمونه)و یک نسخه از روزنامه فوق تقاضای ثبت علامت تجارتی را بنماید .
  • مسئول اداره پس از وصول تقاضا و روزنامه رسمی دستور ضمیمه شدن به پرونده را صادر و به کارشناس مربوطه ارجاع می نماید . کارشناس معینه پرونده را بررسی و در صورت عدم وصول اعتراص نسبت به تقاضای ثبت علامت تجارتی دستور پرداخت حق الثبت علامت تجارتی راصادر و اقدام به تهیه آگهی ثبت علامت تجارتی می نماید و ضمن گواهی مراتب را به نظر مسئول اداره رسانده و مسئول اداره پس از بررسی و امضا به ماشین نویسی ارجاع میدهد.
  • متقاضی به حسابداری مراجعه و مسئول حسابداری با ملاحظه پرونده و محاسبه فیش مبلغ حق الثبت را صادر و متقاضی برای پرداخت به شعبه بانک ملی مستقر در سازمان ثبت رجوع نموده و پس ا ز پرداخت وجه به حسابداری مراجعه و یک نسخه از فیش را تحویل حسابداری می دهد. مسئول حسابداری با ملاحظه فیش انعکاس در دفاتر مربوطه اظهار نامه را ممهور نموده و تحویل متقاضی میدهد.
  • متقاضی یک برگ تصدیق ثبت علامت تجارتی را از قسمت فروش اوراق خریداری و به اداره مراجعه و مدارک پرداخت حق الثبت و برگ تصدیق را ارائه و مسئول اداره دستور ضم به پرونده و ادامه عملیات ثبتی را صادر می نماید . یک قطعه از علامت در دفتر ثبت علایم و دفتر طبقات کالا الصاق و ثبت می شود .
    مراتب در برگ تصدیق ثبت علامت در ج و ضبط پرونده شده و آگهی ثبت علامت تجارتی تحریر شده توسط مسئول اداره امضا و پس از ثبت در دفتر اندیکاتور جهت درج در روزنامه رسمی تحویل متقاضی می گردد.
  • متقاضی به روزنامه رسمی مراجعه و آگهی ثبت علامت تجارتی را جهت درج در روزنامه ارائه میدهد.
  • متقاضی با در دست داشتن یک نسخه از روزنامه رسمی منتشره مذکور به اداره مالکیت صنعتی مراجعه و روزنامه رسمی را جهت ضبط در پرونده ارائه می دهد . مسئول اداره باوصول روزنامه رسمی حاوی درج آگهی ثبت علامت تجارتی تصدیق ثبت علامت تجارتی را امضا و دستور تحویل آن را به متقاضی صادر می نماید . تصدیق ثبت پس از احراز هویت و اخذ رسید تحویل صاحب علامت می شود .
  • تصدیق ثبت علامت تجارتی از تاریخ اظهار نامه مربوط بمدت ده سال اعتبار دارد . در صورتی که صاحب علامت تمایل به استمرار سابقه ثبت داشته باشد می تواند حداکثر ظرف 6 ماه از انقضای اعتبار تصدیق ثبت اقدام به تجدید علامت نماید . در صورتی سپری شدن مدت 6 ماه علامت ثبت شده دیگر اعتبار قانونی نخواهد داشت .

برای برند چجوری اسم پیدا کنیم؟

انتخاب نام برند به عنوان یکی از وظایف مدیریت بازاریابی محسوب می‌شود که می‌تواند دارای اهمیت باشد. برای انتخاب نام برند بهتر است به راحتی نگارش آن توجه کنید، سعی کنید نامی را برای برند خود انتخاب کنید که منحصربه‌فرد و آینده‌نگرانه باشد. انتخاب نام برند با تلفظ صحیح و بدون وجود ریشه احساسی به شما کمک می‌کند تا بتوانید به یک برند مناسب دست پیدا کنید. در انتخاب نام برند توجه کردن به بخش مخفف کلمات دارای اهمیت است. بهتر است نام برند انتخابی تقلیدی از نام برند دیگران نباشد و به خودی خود معنی مجزا داشته باشد.

نبایدهای اسم برند

واژه‌های عام. برای مثال، اگر شرکت شما قصد دارد علامت تجاری «صندلی» را برای فروش صندلی ثبت کند، تقاضانامه ثبت این علامت مردود خواهد شد چون «صندلی » واژه‌های عام برای این محصول است.

واژه‌های توصیف کننده. اینها کلماتی هستند که معمولآ در تجارت به منظور توصیف محصول مورد نظر بکار می‌روند. برای مثال، ثبت کلمه شیرین برای شکلات قابل قبول نخواهد بود چون محصول را توصیف می‌کند.

علائم گمراه کننده (فریب دهنده): علائم تجاری هستند که مصرف کننده را نسبت به ماهیت، کیفیت یا مبداء جغرافیایی محصول گمراه می‌کند یا فریب می‌دهند.

علائمی که خلاف نظم عمومی و اخلاق حسنه هستند. بطور کلی کلمات یا تصاویری که موازین و هنجارهای اخلاق حسنه و مذهبی که عمومآ پذیرفته شده‌اند را نقض کنند بعنوان علامت تجاری قابل ثبت نیستند.

پرچم‌ها نشان‌های سلطنتی، علائم رسمی دولتی و نشان‌های کشورها و سازمان‌های بین المللی که نمونه‌ای از آنها به دفتر بین‌المللی سازمان جهانی مالکیت معنوی (wipo) اعلام شده است معمولاً قابل ثبت نیستند.

طبق ماده 32 قانون علامت درموارد زیر قابل ثبت نیست‌:

الف ـ نتواند کالاها یا خدمات یک مؤسسه را از کالاها و خدمات مؤسسه دیگر متمایز سازد.

ب ـ خلاف موازین شرعی یا نظم عمومی یا اخلاق حسنه باشد.

ج ـ مراکز تجاری یا عمومی را به ویژه درمورد مبدأ جغرافیایی کالاها یا خدمات یا خصوصیات آنها گمراه کند.

د ـ عین یا تقلید نشان نظامی‌، پرچم‌، یا سایر نشانهای مملکتی یا نام یا نام اختصاری یا حروف اول یک نام یا نشان رسمی متعلق به کشور، سازمانهای بین‌الدولی یا سازمانهایی که تحت کنوانسیونهای بین‌المللی تأسیس شده‌اند، بوده یا موارد مذکور یکی از اجزاء آن علامت باشد، مگر آن که توسط مقام صلاحیتدار کشور مربوط یا سازمان ذی‌ربط اجازه استفاده از آن صادر شود.

هـ ـ عین یا به طرز گمراه‌کننده‌ای شبیه یا ترجمه یک علامت یا نام تجاری باشد که برای همان کالاها یا خدمات مشابه متعلق به مؤسسه دیگری در ایران معروف است‌.

و ـ عین یا شبیه آن قبلاً برای خدمات غیرمشابه ثبت و معروف شده باشد مشروط بر آن که عرفاً میان استفاده از علامت و مالک علامت معروف ارتباط وجود داشته و ثبت آن به منافع مالک علامت قبلی لطمه وارد سازد.

ز ـ عین علامتی باشد که قبلاً به نام مالک دیگری ثبت شده و یا تاریخ تقاضای ثبت آن مقدم یا دارای حق تقدم برای همان کالا و خدمات و یا برای کالا و خدماتی است که به‌لحاظ ارتباط و شباهت موجب فریب و گمراهی شود.

[f]

نکات ثبت برند

ثبت برند با ثبت اظهارنامه علامت تنها از طریق فایل الکترونیکی امکان پذیر بوده و متقاضیان ثبت علامت می‌توانند از طریق این آدرس http://ip.ssaa.ir/BSigns/Steps.aspx  اظهار نامه خود را تسلیم اداره علامت نمایند.

درخواست ثبت برند و علامت تجاری

تقاضا یا درخواست ثبت برند و علامت تجاری باید به زبان فارسی و در سه نسخه روی نمونه‌های چاپی مخصوصی که از طرف اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی در اختیار متقاضیان گذارده می‌شود به عمل آید. تقاضای مزبور ممکن است شخصاً از طرف متقاضی یا از طرف وکیل او تسلیم گردد و دارای تاریخ و امضاء حاوی نکات زیر باشد:

  1. اسم و اقامتگاه و تابعیت صاحب علامت و مرکز اصلی موسسه او.
  2. اسم و اقامتگاه وکیل او در تهران در صورتی که اظهارنامه توسط وکیل داده شده باشد.
  3. رشته تجارت یا نوع صنعت یا فلاحیت
  4. تاریخ ثبت و محل و شماره ثبت علامت در کشور مبدا در صورتی که علامت خارج ایران به ثبت رسیده باشد.
  5. اقامتگاهی که صاحب علامت در تهران انتخاب می‌نماید.
  6. اسم اقامتگاه شخص یا اشخاصی که در تهران صلاحیت دریافت ابلاغ‌ها و اخطارها را دارند.
  7. شرح و نوع کالا یا محصولاتی که علامت برای تشخیص آن بکار می‌رود با تعیین طبقات درخواست شده طبق طبه‌بندی ضمیمه آیین‌نامه.
  8. شرح و توصیف علامت درخواست شده و طرز مخصوص استعمال آن اگر مورد داشته باشد.
  9. تعیین ضمایم
    تنظیم نام و نشانی درخواست کننده مقیم خارجه باید علاوه بر فارسی به حروف لاتین باشد و با همان حروف نیز ثبت و آگهی خواهد شد.

برای آگاهی از قیمت و میزان هزینه ثبت برند و علامت تجاری با مشاورین ما در هانا ثبت تماس حاصل فرمایید.

ثبت برند چقدر طول می کشد؟

ثبت برند به عنوان یکی از مراحل شناسایی برند مورد علاقه شما به اداره ثبت شرکت‌هاست که دارای مراحل مختلف بوده و برای این که بتوانید به یک وضعیت مطلوب برسید باید طبق فرم‌های خواسته شده، مراحل را به خوبی انجام دهید. پس از ارائه مدارک مورد نیاز، ظرف 3 ماه کاری نتیجه‌ی درخواست شما توسط کارشناسان مربوطه مورد بررسی قرار می‌گیرد و نتیجه ثبت یا رد آن مشخص می‌شود.

اعتراض به ثبت برند

سیستم ثبت برند و علامت تجاری در ایران طریقه اعلامی است. رسیدگی اداره ثبت محدود است به اینکه علامت مخالف مقررات قانونی نباشد و شباهتی با علامات ثبت شده قبلی نداشته باشد. چون تشخیص شباهت بین دو علامت امری است نظری، ممکن است علامت طوری معرفی شده باشد که در بدو امر شباهت با علامت ثبت شده قبلی معلوم نگردد یا اینکه صاحب علامت قبلی راجع‌به درجه شباهت با اداره ثبت موافق نباشد. زیرا قانون ثبت علایم تصریح می‌کند که شباهت علامت با علامت دیگری که ثبت شده است به اندازه‌ای باشد که مصرف‌کنندگان عادی یعنی اشخاصی را که اطلاعات مخصوصی ندارند به اشتباه اندازد. علاوه بر آن ممکن است شخصی هنوز تقاضای ثبت علامت خود را ننموده باشد و قبل از آنکه او اقدام کند شخص دیگری همان علامت را بخواهد به نام خود ثبت کند به این جهت ماده 116 ثبت برند و علامت تجاری مقرر می‌دارد:
اشخاص ذیل می‌توانند نسبت به علامتی که تقاضای ثبت آن شده یا به ثبت رسیده است اعتراض کنند:

  1. کسانی که آن علامت را علامت تجاری خود می‌دانند.
  2. کسانی که آن علامت با علامت آن‌ها به اندازه‌ای شباهت دارد که مصرف‌کنندگان عادی را به اشتباه می‌اندازد.

در هریک از دو حالت فوق اگر معترض کسی باشد که علامت قبلاً به اسم او ثبت نشده است باید در حین اعتراض برای علامت خود مطابق مقررات این قانون تقاضای ثبت کرده حق‌الثبت و تمام مخارج مربوط به آن را قبلاً تادیه نماید. در مورد کسانی که موسسه آن‌ها در خارج از ایران واقع است حق اعتراص مشروط به شرط معامله متقابل مذکورره در فقره دوم ماده 4 می‌باشد)).
بنابراین اعتراض به ثبت برند و علامت تجاری ممکن است قبل از ثبت به عمل آید و یا بعد از ثبت آن.

[f]

لیست طبقات ثبت برند و علائم تجاری

  • طبقه 1 – مواد شیمیائی مورد استفاده در صنایع علوم عکاسی و همچنین کشاورزی باغبانی و جنگلبانی رزینهای مصنوعی پردازش نشده پلاستیکهای پردازش نشده کودهای گیاهی ترکیبات اطبائ حریق مواد آبکاری و جوشکاری فلزات مواد شیمیائی برای نگهداری مواد غذائی مواد دباغی چسبهای صنعتی .
  • طبقه 2- رنگ روغن جلا لاک مواد ضد زنگ زدگی و جلوگیری کننده از فاسد شدن چوب مواد رنگی مواد تثبیت رنگ رزین یا صمغ های خام طبیعی فلزات به صورت پودر یا ورق برای نقاشان ساختمان چاپگرها و هنرمندان.
  • طبقه 3- ترکیبات سفید کننده و سایر مواد مخصوص شستشوی لباس مواد مخصوص تمیز کردن براق کردن لکه گیری و سائیدن صابون عطریات روغن های اسانس مواد آرایشی لوسیونهای مو گرد و خمیردندان .
  • طبقه4- روغنها و گریسهای صنعتی روان کننده ها ترکیبات گردگیری مرطوب کردن و جذب رطوبت انواع سوخت ( شامل سوخت موتور) و مواد روشنائی انواع شمع و فتیله چراغ.
  • طبقه 5- مواد داروئی و بیطاری مواد بهداشتی برای مصارف پزشکی مواد رژیمی برای مصارف پزشکی غذای کودکان انواع گچ شکسته بندی لوازم زخم بندی مواد پرکردن دندان موم دندان سازی ضدعفونی کننده ها مواد نابود کننده حشرات موذی قارچ کش مواد دفع نباتا هرزه .
  • طبقه 6- فلزات عادی و آلیاژهای آنها مواد ساختمانی فلزی ساختمانهای فلزی قابل حمل مواد فلزی خطوط مجراهای فلزی گاوصندوق اجناس ساخته شده از فلزات عادی که در طبقات دیگر ذکر نشده اند سنگهای معدنی فلزات .
  • طبقه 7- انواع ماشین و ماشینهای افزار انواع موتور ( استثنائ موتور وسائط نقلیه زمینی) قفل وبست و حلقه های اتصال قطعات ماشینها و قطعات انتقال قوه ( به غیر از اتصالات و اجزائ انتقال قوه وسائط نقلیه زمینی) لوازم و ابزار کشاورزی ( به استثنای ابزارهای دستی ) ماشین جوجه کشی .
  • طبقه 8- انواع ابزار و لوازم دستی ( که با دست کارمی کنند) سرویس کارد و قاشق و چنگال سلاح کمری تیغ.
  • طبقه 9- اسباب و آلات علمی دریانوردی مساحی عکاسی سینمایی بصری وزن کردن اندازه گیری علامت دادن کنترل ومراقبت (نظارت) نجات و آموزش اسباب و لوازم هدایت قطع و وصل تبدیل ذخیره سازی تنظیم یا کنترل جریان برق آلات واسباب ضبط ماشینهای فروش خودکار و مکانیسم دستگاههایی که با سکه کار می کنند صندوق های ثبت مبلغ دریافتی ماشینهای حساب تجهیزات داده پردازی و رایانه ای دستگاه آتش نشانی .
  • طبقه 10- آلات و ابزار جراحی پزشکی دندانسازی وبیطاری اندام های مصنوعی دندان و چشم مصنوعی اقلام ارتوپدی مواد بخیه زنی .
  • طبقه 11- دستگاههای روشنائی حرارتی مولد بخار طبخ خنک کردن تهویه تامین آب بهداشتی .
  • طبقه 12- وسایط نقلیه دستگاههای حمل و نقل زمینی دریائی و هوائی .
  • طبقه 13- اسلحه گرم مهمات و انواع پرتابه ( از قبیل موشک خمپاره و غیره) مواد منفجره مواد وسایل آتش بازی .
  • طبقه 14- فلزات گرانبها و آلیاژهای آنها و کالاهائی که با فلزات گرانبها ساخته شده یا با آنها روکش شده اند و درسایر طبقات ذکر نشده اند جواهرات سنگهای گرانبها اسباب و لوازم ساعت سازی و زمان سنجی .
  • طبقه 15- آلات موسیقی .
  • طبقه 16- کاغذ مقوا و کالاهای ساخته شده از آنها که در طبقات دیگر ذکر نشده اند مطاب چاپ نشده مواد صحافی عکس نوشت افزار چسب برای مصارف تحریری یا خانگی لوازم نقاشی قلم مو نقاشی ماشین تحریر و لوازم ملزومات دفتری ( به استثنای مبلمان) مواد آموزشی و تدریس ( به استثنائ دستگاها) مواد پلاستیکی برای بسته بندی ( که در سایرطبقات ذکر نشده اند) حروف و کلیشه چاپ.
  • طبقه 17- لاستیک کائوچو صمغ آزبست ( پنبه نسوز) میکا ( سنگ طلق) و کالاهای ساخته شده از این مواد که در طبقات دیگر ذکر نشده اند پلاستیک دارای شکل و قالب خاص برای استفاده در تولید سایر کالاها مواد بسته بندی در پوش گذاری انسداد و عایق بندی لوله های قابل ارتجاع غیر فلزی .
  • طبقه 18- چرم و چرم مصنوعی و کالاهای ساخته شده از آنها که در طبقات دیگر ذکر نشده اند پوست حیوانات چمدان کیسه و کیفهای مسافرتی چتر چترآفتابگیر و عصا شلاق یراق و زین و برگ.
  • طبقه 19- مواد و مصالح ساختمانی )( غیر فلزی) لوله های غیر فلزی سخت و غیر قابل انعطاف برای استفاده در ساختمان آسفالت غیرو قطران ساختمانهای متحرک غیر فلزی بناهای یادبود غیر فلزی .
  • طبقه 20- مبلمان و اثاثیه آئینه قاب عکس کالاهای ساخته شده از چوب چوب پنبه نی حصیر شاخ استخوان عاج استخوان آرواره نهنگ صدف کهربا صدف مروارید کف دریا وبدل کلیه این مواد یا ساخته شده از پلاستیک ( که در سایر طبقات ذکر نشده اند) .
  • طبقه 21- ظروف خانگی یا لوازم آشپزخانه ( که از فلزات قیمتی ساخت یا روکش نشده اند) شانه و ابر و اسفنج انواع برس و قلم مو ( به استثنای قلم موهای نقاشی ) مواد ساخت برس لوازم نظافت و تمیزکاری سیم ظرف شویی شیشه کارشده یا نیمه کارشده ( به استثنای شیشه مورد استفاده در ساختمانها) شیشه آلات اشیائ ساخته شده از چینی و سفال که در طبقات ذکر نشده اند.
  • طبقه 22- طناب ریسمان تور چادر سایبان برزن ( تارپولین ) بادبان وشراع ریسه و گونی که در طبقات دیگر ذکر نشده است مواد لائی و لایه گذاری و پوشال ( به استثنائ لاستیک و پلاستیک ) مواد خام لیفی برای نساجی.
  • طبقه 23- انواع نخ و رشته برای مصارف پارچه بافی و نساجی .
  • طبقه 24- محصولات نساجی و پارچه ای که در طبقات دیگر ذکر نشده اند انواع روتختی و رومیزی .
  • طبقه 25- انواع لباس و پوشاک پاپش و پوشش سر.
  • طبقه 26- انواع توری و قلاب دوزی روبان بند (نوار) حاشیه وقیطان دگمه قزن قفلی سنجاق و سوزن ته گرد گلهای مصنوعی .
  • طبقه 27- انواع فرش قالیچه حصیر وزیرانداز لینویوم و سایر کف پوشها آویزهای دیواری ( غیر پارچه ای ).
  • طبقه 28- انواع بازی و اسباب بازی لوازم ورزشی و ژیمناستیک که در طبقات دیگر ذکر نشده اند تزئینات درخت کریسمس.
  • طبقه 29- گوشت گوشت ماهی گوشت طیور وشکار عصاره گوشت سبزیجات ومیوه جات به صورت کنسرو خشک شده و پخته شده انواع ژله مربا و کمپوت تخم مرغ شبر و محصولات لبنی روغنها و چربیهای خوارکی .
  • طبقه 30 – قهوه چای کاکائو شکر برنج نشاسته نشاسته کاساریا مانیوک ( تاپیوکا) نشاسته نخل خرما ( ساگو) بدل قهوه آرد و فراورده های تهیه شده از غلات نان نان شیرینی شرینی جات شیرینی یخی عسل ملاس یا شیره قند مایه خمیر گرد مخصوص شیرینی پزی یا پخت نان نمک خردل سرکه انواع سس ( چاشنی ) ادویه جات یخ .
  • طبقه 31- محصولات کشاورزی باغداری و جنگلبانی و دانه هایی که در طبقات دیگر ذکر نشده اند حیوانات زنده میوه و سبزیجات تازه بذر گیاهان و کلهای طبیعی غذای حیوانات مالت ( جو سبز خشک شده ) .
  • طبقه 32- مائ الشعیر آبهای معدنی و گازدار و سایر نوشیدنیهای غیر الکلی آب میوه و شربتهای میوه ای شربت و ترکیبات مخصوص ساخت نوشابه.
  • طبقه 33- …………………….
  • طبقه 34- تنباکو لوازم تدخین کبریت .
  • طبقه 35- تبلیغات مدیریت تجاری امور اداری تجارت کارهای دفتری و اداری .
  • طبقه 36- بیمه امور مالی امور پولی امر مربوط به معاملات املاک و مستغلات .
  • طبقه 37- ساختمانسازی تعمیرو بازسازی خدمات نصب.
  • طبقه 38- مخابرات از راه دور.
  • طبقه 39- حمل و نقل بسته بندی و نگهداری کالاها تهیه مقدمات و ترتیب دادن مسافرتها .
  • طبقه 40- بهسازی و عمل آوری مواد.
  • طبقه 41- آموزش و پرورش دوره های کارآموزی و تعلیمی تفریح و سرگرمی فعالیت های ورزشی و فرهنگی .
  • طبقه 42- خدمات عملی و فن آوری و تحقیق و پژوهش و طراحی در این زمینه خدمات تجزیه و تحیل و تحقیقات صنعتی طراحی و توسعه نرم افزار و سخت افزار رایانه ای خدمات حقوقی .
  • طبقه 43- خدمات عرضه اغذیه و نوشابه تامین مسکن و محل اقامت موقت.
  • طبقه 44- خدمات پزشکی خدمات بیطاری مراقبت های بهداشتی و زیبائی برای انسانها یا حیوانات خدمات کشاورزی باغداری و جنگلداری .
  • طبقه 45- خدمات شخصی یا اجتماعی که توسط دیگران برای رفع نیازهای افراد ارائه می شوند خدمات امنیتی برای محافظت از افراد اموال و دارائیها

برای مشورت میتوانید از مشاوره رایگان کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره 44288360-021 تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا صحبت کنید.

hanasabt بازدید : 27 نظرات (0)

خرید و فروش برند آماده در مواقعی صورت می‌گیرد که شخص اقدام به ثبت برند می کند اما هر بار پس از استعلام علائم تجاری با مشابهت برند روبرو می شود و ممکن است مدت ها گرفتار ثبت برند باشد، که این مشکل خود علاوه بر از دست رفتن زمان موجب ضرر مالی هنگفت شده، لذا در چنین مواقعی خرید برند آماده، بسیار مقرون به صرفه می باشد.

فرض کنید شما چند برند را ثبت می کنید تا بتوانید طبق یک برنامه ریزی دقیق، پایه های یک کسب و کار موفق را پی ریزی کنید و خود را به دیگران معرفی نمایید. بنابراین مخاطبان خود را با شناساندن برند تجاریتان مشتاق خرید آن کالا می کنید. در این صورت بقیه برندهایی که ثبت کرده اید علی رغم زمان و هزینه برای ثبت آن سپری شده است، عملا بلا استفاده می ماند و باید برای فروش برند آماده اقدام کنید .

یا گاها پیش آماده است که شما برندی را قبلا ثبت نموده اید اما از آن بنا به هر دلیلی استفاده ننموده اید و یا استفاده نموده اید ودر حال حاضر برای شما کاربردی ندارد ویا آن صنف را ترک کرده اید. شما می توانید برندهای آماده خود را در کمترین زمان و بدون هیچ دردسری به اشخاصی که به آن نیاز دارند بفروشید و علاوه بر جبران هزینه های ثبتی، سود خوبی نیز در زمینه فروش برند تجاری خود کسب نمایید.

ازجمله پرطرفدار ترین انواع خرید فروش برنده آماده شامل : خرید و فروش برنده آرایش , خرید برنده آماده مواد غذایی و … می باشد. همچنین شما می‌توانید بسته به نیازتان اقدام به خرید برند آماده لاتین نیز داشته باشید.

قانون خرید و فروش برند آماده

طبق قانون، علامت تجاری (برند) خرید و فروش برند آماده مجاز می باشد، این امر موجب می شود برندهایی که به دلایل مختلف بلا استفاده مانده اند ، تا قبل از اتمام زمانشان با انتقال به شخص دیگر قابل استفاده گردند .

در صورتی خرید برند تجاری آماده به شخص دیگر در ایران اعتبار دارد که حق استفاده از آن به ثبت رسمی و قانونی رسیده باشد، درخواست واگذاری برند در اظهارنامه ای تنظیم می شود که در آن شماره ثبت برند، نام و نشانی خریدار برند و نام و نشانی وکیل قانونی او در ایران قید شده باشد و علاوه بر آن اسناد رسمی انتقال و وکالتنامه و آگهی ثبت برند باید ضمیمه اظهارنامه گردد .

مراحل فروش برند آماده چیست؟

  1. حضور در دفترخانه جهت تنظیم و امضاء قرارداد واگذاری برند تجاری .
  2. استعلام دفترخانه از سازمان مالکیت صنعتی جهت کسب سابقه ثبت برند تجاری دلخواه .
  3. نشر آگهی واگذاری برند در روزنامه رسمی کشور .

مدارک مورد نیاز جهت فروش و خرید برند آماده چیست؟

  1. کلیه اسناد ثبت برند شامل روزنامه تقاضا و آگهی ثبت برند .
  2. مدارک هویتی فروشنده و خریدار برند .
  3. اسناد ارائه دهنده موضوع کسب و کار .
  4. تنظیم قرارداد در دفترخانه پس از دریافت استعلام واگذاری برند .
  5. شماره رسمی اظهارنامه و شماره ثبت برند .
  6. انتقال اجباری برند با رعایت قوانین توسط وراث .
  7. مدارک مباشر رسمی ( در صورت موجود بودن) .

مراحل خرید و فروش برند آماده تجاری چیست؟

  1. انتخاب برند دلخواه .
  2. استعلام برند از سازمان مالکیت صنعتی .
  3. حضور فروشنده و خریدار در دفترخانه جهت تنظیم قرارداد .
  4. تنظیم سند و واگذاری برند تجاری به خریدار .
  5. نشر آگهی واگذاری برند در روزنامه رسمی کشور .

نقل و انتقال برند در ایران کاملا قانونی می باشد و بسیار راحت و آسان می باشد و طی مدت زمان کمی این کار قابل انجام می باشد. برای فروش برند خود، می توانید آن را به ما سپرده تا در کوتاه ترین زمان ممکن با قیمت به فروش رسد .

قیمت خرید و فروش برند چقدر است؟

جهت واگذاری برند نیاز به قیمت گذاری برند توسط کارشناس رسمی دادگستری مخصوصاً در مورد برندهایی که سابقه مصرف و حضور در بازار را دارند. برندهایی که تازه ثبت شده اند و برای خرید و فروش برند آنها اقدام می گردد بیشتر با توجه به تعداد طبقات و کالاها و همچنین نوع کلمه و یا طراحی آن ارزش گذاری می گردند. مثلاً فروش برند مواد غذایی ، فروش برند آرایشی ، فروش برند لبنیات و طبقات مختلف قیمت خود را دارند.

نقل و انتقال برند تجاری به یکی از دو روش زیر انجام می‌گردد :

  • نقل و انتقال علامت تجاری یا برند به صورت جبری (غیر ارادی)
  • نقل و انتقال علامت تجاری یا برند به صورت قراردادی (اختیاری)

نقل و انتقال برند یا واگذاری برند به صورت جبری یا قهری در شرایطی اتفاق می‌افتد که مالک اصلی علامت تجاری ثبت شده فوت کرده باشد. در این حالت وراث می‌توانند با ارائه اصل گواهی ثبت علامت و گواهی انحصار وراثت درخواست نقل و انتقل برند و واگذاری آن را به مالک جدید داشته باشد.

منظور از نقل و انتقال علامت تجاری و برند به صورت قراردادی یا اختیاری این است که امتیاز علامت تجاری به مالک یا مالکین جدید واگذار می‌شود. در این وضعیت مالک فعلی علامت تجاری می‌تواند به دلیل عدم فعالیت و یا هر دلیل دیگری امتیاز علامت تجاری خود را برای همیشه و یا مدت مشخصی به شخضی دیگر منتقل کند. این نقل و انتقال زمانی معتبر می‌باشد که اجازه‌نامه مربوط به آن در ایران به ثبت رسیده باشد. مالک جدید نیز بعد از طی مراحل مربوط به انتقال آرم تجاری می‌تواند از منافع آن برخوردار گردد.

نکات زیر باید در انتقال قانونی علائم تجاری در اظهارنامه ذکر شود :

  • شماره ثبت علامت تجاری در ایران.
  • نام و آدرس و تابعیت مالک جدید.
  • نام و نشانی نماینده قانونی مالک در ایران.

در نقل و انتقال علامت تجاری برای صاحب علامت این امکان وجود دارد که در صورتی که مایل به نقل و انتقال کامل علامت تجاری خود نباشد بتواند بخشی از علامت و یا طبقات آن را به فرد دیگری واگذار نماید. در انتقال جزئی، علامت تجاری برای بعضی از خدمات مشخص شده انتقال می‌یابد یا علامت تجاری برای استفاده در یک طبقه یا منطقه خاصی منتقل می‌شود. به طور مثال مالک علامت مشخص می‌کند که از بخشی از علامت تجاری او فقط برای خدمات صادرات استفاده شود و یا حق استفاده از برند را در شهر یا منطقه‌ای خاص به شخص دیگری اعطا کند. بنابراین در این صورت باید در قسمت ثبت تقاضای الکترونیک نقل و انتقال علامت تجاری برای نقل و انتقال جزئی اقدام نمود و سایر مراحل مانند نقل و انتقال قراردادی برند می‌باشد.
هانا ثبت خدمات دیگری از جمله ثبت برند و ثبت شرکت هم برای شما فراهم کرده

برای استفاده از خدمات هانا ثبت از جمله فروش برند آماده اینجا کلیک کنید.

hanasabt بازدید : 24 نظرات (0)

نکات ثبت شرکت یا تاسیس شرکت در ایران با هانا ثبت

 

نکات ثبت شرکت یا تاسیس شرکت در ایران با هانا ثبت

برای این که بتوان تاسیس یا ثبت شرکت باید به برخی از نکات کلیدی توجه نمود. آگاهی از دستورالعمل‌های ثبت و تأسیس شرکت به افراد کمک می‌کند تا بتوانند در چارچوب تعیین شده گام بردارند و برای تاسیس شرکت خود اقدام کنند. آشنایی با نکات کلیدی و مهم باعث می‌شود تا روند ثبت شرکت‌ها به خوبی انجام شود. باید توجه داشته باشید که ثبت و تأسیس شرکت دارای پیچیدگی‌های مربوط به خود است و برای جلوگیری از مشکلات آتی بهتر است اطلاعات خود را تکمیل کنید.

شناخت پیچیدگی‌های تأسیس شرکت می‌تواند روند آن را بهبود ببخشد. ما در این مقاله می‌خواهیم به نکات ثبت و تأسیس شرکت بپردازیم. در بین تمامی شرکت‌هایی که وجود دارد شرکت سهامی خاص به عنوان یک شرکت رایج شناخته شده که طرفداران مخصوص به خود را دارد. تعیین نوع شرکت قبل از انجام هر عملی می توان تعیین کننده قوانین مرتبط با آن باشد. اگر می‌خواهید در مورد این موضوع اطلاعات خود را تکمیل کنید بهتر است تا انتهای نوشته همراه ما باشید.

نکات مهم ثبت شرکت چیست؟

نکات کلیدی و ضروری ثبت شرکت مختلف به افراد کمک می‌کند تا بتوانند در مراحل تاسیس شرکت به درستی گام برداشته و روند کار را تسریع ببخشند. برای این امر توجه کردن به دستورالعمل‌های تعیین شده حائز اهمیت است. برخی از دستورالعمل‌های ثبت و تأسیس شرکت به شرح زیر است:

  1. اولین نکته قابل ذکر برای ثبت و تأسیس شرکت تعداد شرکا است. در واقع باید بیان کرد که برای تأسیس شرکت سهامی خاص باید حداقل دو شریک و برای تأسیس شرکت با مسئولیت محدود حداقل یک شریک داشته باشید. این موضوع بیان می‌دارد که نمی‌توان به صورت انفرادی به تأسیس شرکت اقدام کرد و باید حتما یک یا چند شریک انتخاب نمود.
  2. پس از انتخاب شریک به عنوان همراه در اداره شرکت، باید بتوانید به درستی وظایف خود را تعیین کنید. تعیین وظایف در برخی از موارد به گونه‌ای است که باید به سراغ اخذ مجوزهای لازم بروید.
  3. انتخاب نوع شرکت دارای اهمیت است، طبق قانون تجارت در ایران 7 نوع شرکت وجود داشته که شما با توجه به تخصص خود می‌توانید بر اساس ضوابط تعیین شده شرکت خود را انتخاب کنید. ذکر این نکته ضروری است که هر نوع از شرکت‌های انتخابی دارای قوانین مخصوص به خود است.
  4. پس از انتخاب نوع شرکت بهتر است نام آن را انتخاب کنید. برای انتخاب نام شرکت باید توجه کنید که یک سری محدودیت‌های مختلف وجود دارد و اسم انتخابی باید به زبان فارسی باشد. تکراری نبودن اسم شرکت با سایر شرکت‌های موجود نیز اهمیت دارد.
  5. یکی از نکات ثبت و تأسیس شرکت، تعیین کد پستی معتبر است. شرکت شما باید دارای آدرس پستی معتبر باشد، از این رو بهتر است کد پستی حوزه مالیاتی خود را در ابتدا مشخص کنید تا در ادامه‌ی راه به مشکل برنخورید.
  6. یکی از مهم‌ترین بخش‌های ایجاد شرکت بحث میزان سرمایه است که باید در ابتدا مشخص باشد. در انتخاب شرکت سهامی عام یا خاص باید توجه داشته باشید که سرمایه غیر نقد نیز دارای اهمیت است و باید به تأیید یک کارشناس رسمی دادگستری برسد. توجه کنید که در هنگام تأسیس شرکت باید عدم سوء پیشینه داشته باشید تا بتوانید گواهی آن را به اداره ثبت شرکت‌ها ارائه دهید.
  7. به عنوان نکته پایانی در بحث ثبت و تأسیس شرکت باید بیان کرد که شرکت تازه تأسیس شده نیاز به انتخاب یک مدیرعامل دارد تا بتواند در راستای اهداف تعیین شده گام بردارد. انتخاب یک مدیرعامل می‌تواند برای انجام عملیات شرکت بسیار مفید و کاربردی باشد.

سخن پایانی

برای این که بتوان نکات ثبت و تأسیس شرکت را فرا گرفت بهتر است با یک کارشناس متخصص مشورت کنید. داشتن آگاهی‌های لازم در زمینه ثبت و تأسیس شرکت می‌تواند شما را در روند انجام کار کمک کند. در واقع در بسیاری از موارد قبل از شروع هر کاری بهتر است اطلاعات خود را تکمیل کنید و سپس اقدام به انجام آن کار کنید.

به عنوان مثال شرکت‌های سهامی خاص دارای قوانین مخصوص به خود است و برای این که بتوانید چنین شرکتی را انتخاب کنید باید برخی از پیش زمینه‌ها را داشته باشید. همچنین در زمینه تأسیس شرکت با مسئولیت محدود نیز، قوانین و ضوابط خاصی وجود دارد که تعیین کننده است.

برای مشورت درباره مراحل ثبت شرکت میتوانید از مشاوره رایگان کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره ۴۴۲۸۸۳۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا صحبت کنید.

hanasabt بازدید : 26 نظرات (0)

ثبت شرکت و ثبت برند با هانا ثبت

 

 

 اهدافی که تعیین کردم برسم، اما تا زمانی که خودم برای ثبت شرکت و ثبت برند اقدام نکردم نمی‌دانستم که برای رسیدن به یک وضعیت قانونی چه باید کرد. در مدت زمانی که قصد ثبت شرکت خود را داشتم به این موضوع فکر می‌کردم که چگونه می‌توان ثبت شرکت را در یک مسیر درست و هموار قرار داد.

همیشه تا خود شخص در عمل انجام شده قرار نگیرد نمی‌داند که چه باید بکند، من از سال‌های قبل قصد داشتم تا یک شرکت برای خود تأسیس کنم و در رویای خود داشتن یک برند مناسب را آرزو می‌کردم. پس از تشکیل یک گروه چند نفره سعی کردم به کمک آن‌ها یک شرکت قانونی تأسیس کنم و برند خود را راه اندازی کنم. این نوشته شاید بتواند به شما که قصد راه اندازی شرکت را دارید کمک کند چرا که قصد دارم تجربیات خود را در این زمینه برای شما قرار دهم.

کلیات ثبت شرکت

در یکی از روزها تصمیم گرفتم تا به کمک موتور جستجو به دنبال شرکت هایی باشم که روند ثبت شرکت را انجام می‌دهند. چرا که خودم اطلاعات زیادی در مورد روند ثبت شرکت نداشتم و می خواستم تا از طریق یکی از شرکت‌های تخصصی روند ثبت شرکت و برند خود را پیگیری کنم. با توجه به این که اطلاعاتم محدود بود و زمان کافی در اختیار نداشتم و از طرف دیگر می خواستم که در هزینه های پرداختی مدیریت کنم تصمیم بر این گرفتم تا یک شرکت مناسب را انتخاب کنم.

با یک جستجوی ساده متوجه شدم که بسیاری از شرکت های مختلف در این زمینه فعالیت دارند و می توانند ثبت شرکت و برند را انجام دهند. در این بین به یک شرکت ثبت برخوردم که دارای ویژگی های خاص و منحصر به فرد بود و نظر من رو به خودش جلب کرد. در واقع این شرکت توانسته بود امکانات بی نظیری را برای کاربران به ارمغان بیاورد و یکی از نکات کلیدی آن که باعث شد تا تمامی مراحل ثبت شرکت و ثبت برند را به آن ها بسپارم وجود مجموعه متخصص و حرفه ای بود که با مشاوره رایگان خود توانست اعتماد من را جلب کند.

ثبت برند

شرکت هانا ثبت یک شرکت گسترده با خدمات متنوع بوده که می‌تواند ثبت شرکت و برند را به راحتی و در سریع‌ترین زمان ممکن انجام دهد. یکی از نکات کلیدی که در هنگام ثبت شرکت و برند با آن برخورد کردم این بود که هانا ثبت دارای مشاوران متخصص بوده و توانست در مدت زمان کم بنده را با روال قانونی ثبت شرکت و برند آشنا کند. در واقع روشن شدن روند کاری برای من به گونه‌ای بود که توانستم با اطمینان بیشتر به هانا ثبت مراحل کار را به این مجموعه واگذار کنم.

با نگاه به خدمات این مجموعه متوجه شدم که این شرکت دارای خدمات گسترده‌تری است و می‌تواند در زمینه دریافت کارت بازرگانی، ثبت اختراع، مراحل دریافت کارت اقتصادی و غیره به افراد کمک بسزایی داشته باشد. وجود مشاوره اولیه و قرارداد مطمئن باعث می‌شود که تا خیال شما از بابت انجام سفارشات راحت باشد. علاوه بر تمامی مواردی که باعث شده است تا ضریب اطمینان کار افزایش پیدا کرد با نگاه به مشتریان این مجموعه متوجه شدم که شرکت هانا ثبت بسیار حرفه‌ای بوده و در کار خود خبره است.

هانا ثبت

سه بخش در ثبت شرکت هانا ثبت توجه من را به خود جلب کرد که در ابتدا مشاوره اولیه باعث شد تا من با کلیات ثبت شرکت و برند آشنایی پیدا کنم که این امر در انتخاب یک شیوه صحیح برای ادامه راه بسیار مهم و حیاتی بود. در مرحله بعدی زمانی که تصمیم بر این گرفتم تا ثبت شرکت و برند را به این مجموعه حرفه‌ای واگذار کنم عقد قرارداد به شکل مناسب ثبت و تنظیم شد تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن به نتیجه مطلوب برسم. پس از عقد قرارداد که باعث رسمیت بخشیدن به مراحل کار شده بود انجام خدمات به راحتی صورت گرفت.

در زمان انجام خدمات، تیم اداری هانا ثبت با هماهنگی‌های بنده تغییرات مختلف و مورد نیاز را اعلام و پس از شنیدن نظر بنده روند کاری را به سرعت آغاز و به سرانجام رساند. وجود مشاوره‌های زیاد و پیگیری‌های شبانه روزی، یک تجربه عالی از ثبت شرکت و برند را توسط هانا ثبت برای من به ارمغان آورد.

کلام آخر

اگر می‌خواهید در یک مسیر استاندارد روند کاری خود را طی کنید و دغدغه‌ی انجام کار را نداشته باشید می‌توانید از شرکت هانا ثبت استفاده کنید. وجود بازخوردهای مختلفی که از طرف کاربران وجود دارد نشان می‌دهد که هانا ثبت به عنوان یک شرکت مناسب در زمینه خدمات مختلف ثبت شرکت، مالکیت و مالی است که خیال شما را از انجام کار راحت می‌کند.

با نگاه به وضعیت شرکت متوجه می‌شوید که این مجموعه دارای سابقه فعالیت زیادی است که مشتریان معتبری نیز دارد که همین امر باعث می‌شود تا به کیفیت کار و معتبر بودن مجموعه هانا ثبت پی ببرید.

تعداد صفحات : 12

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 111
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 12
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 21
  • باردید دیروز : 7
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 136
  • بازدید ماه : 310
  • بازدید سال : 2,086
  • بازدید کلی : 5,359