loading...
ثبت شرکت هانا
hanasabt بازدید : 33 نظرات (0)

مراحل ثبت شرکت با هانا ثبت

 

اگر قصد ایجاد کسب و کار جدید دارید و یا می‌خواهید کسب و کار خود را رونق ببخشید بهتر است ابتدا در مورد مراحل ثبت شرکت اطلاعات خود را تکمیل کنید. مراحل ثبت شرکت متفاوت بوده و شما باید در مورد موضوعات مختلف نظیر انتخاب شرکا، سهامداران، میزان سرمایه اولیه، انتخاب موضوع شرکت و غیره اطلاعات خود را افزایش دهید.

همان طور که می دانید شرکت‌های مختلفی وجود داشته که هر کدام دارای قوانین مخصوص به خود است. شما در ابتدا باید تصمیم بگیرید که چه نوع شرکتی را می‌خواهید تأسیس کنید، چرا که دانستن این موضوع به شما کمک خواهد کرد تا در یک مسیر درست و هموار قرار بگیرید و مراحل ثبت شرکت را به سهولت طی کنید. اگر قصد ثبت شرکت را دارید و از مراحل آن بی اطلاع هستید بهتر است این مقاله را دنبال کنید.

لنگر

مراحل ثبت شرکت چگونه است؟

مراحل ثبت شرکت دارای بخش‌های مختلف بوده که هر کدام می‌تواند دارای اهمیت باشد. یک مدیر موفق برای ایجاد کسب و کار هدفمند با افزایش آگاهی و مطالعه‌ی مناسب اقدام به تصمیم گیری می‌کند. مراحل ثبت شرکت‌ها شامل تعیین نوع شرکت انتخابی، انتخاب شرکا، تعیین میزان سرمایه، تعیین موضوع فعالیت شرکت، تعیین نام شرکت و ارائه مدارک مورد نیاز به سازمان ثبت شرکت‌ها است.

قصد داریم در این بخش در مورد هر کدام از موارد بیان شده در بالا به صورت مختصر مطالبی را بیان کنیم.

لنگر

·         تعیین نوع شرکت

بهتر است برای تعیین نوع شرکت، به توانایی خود و شرکای‌تان توجه نمایید و سپس شرکت مناسب را انتخاب کنید. از انواع شرکت‌ها در ایران می‌توان به شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تعاونی، شرکت سهامی خاص و شرکت تضامنی اشاره کرد.

لنگر

·       انتخاب شرکای مناسب

یکی از مراحل ثبت شرکت، انتخاب شریک مناسب است. همان طور که می دانید برای این که بتوانید یک شرکت را به صورت قانونی ثبت کنید باید چند شریک داشته باشید تا مجاز به انجام این کار باشید. در واقع به تنهایی نمی‌توانید به دنبال تأسیس شرکت باشید.

لنگر

·         تعیین میزان سرمایه

زمانی که قصد تأسیس یک شرکت را دارید باید سرمایه مناسب در اختیار داشته باشید. طبق قانون، برای تأسیس شرکت حداقل به سرمایه ۱۰۰ هزار تومانی نیاز خواهید داشت. اگر شرکای شما بخواهند سرمایه غیر نقدی وارد شرکت کنند، این موضوع توسط کارشناس رسمی دادگستری بررسی شده و ارزش آن تعیین می‌شود.

لنگر

·         انتخاب موضوع شرکت

یکی از گام‌های مهم در ثبت شرکت، انتخاب موضوع آن است که باید با وسواس بیشتری نسبت به آن اقدام کنید. اگر موضوع انتخابی شما مناسب نباشد و یا دارای ایرادات مختلف باشد ممکن است اداره ثبت شرکت‌ها، از ثبت شرکت شما خودداری کند. در صورتی که تخصص کافی در انتخاب موضوع شرکت ندارید بهتر است با یک کارشناس متخصص مشورت کنید.

لنگر

·         تعیین نام شرکت

یکی از موضوعات مهم برای آینده شرکت، تعیین نام شرکت است. تعیین اسم مناسب برای شرکت می‌تواند برای روزهایی که شرکت به اوج رسیده است دارای اهمیت زیادی باشد، پس بهتر است یک نام مناسب برای شرکت خود انتخاب کنید. لازم به ذکر است که نام انتخابی شرکت می‌تواند در آینده دچار تغییرات شود.

لنگر

·         تعیین سمت شرکا

برای ثبت شرکت باید وضعیت سمت هر کدام از شرکا مشخص شود که این امر برای ثبت نهایی شرکت الزامی است. سمت‌های مختلفی در شرکت وجود دارد که از آن می‌توان به هیئت مدیره، مدیر عامل، عضو هیئت مدیره و غیره اشاره کرد.

لنگر

·         ارسال مدارک به اداره ثبت

پس از انجام مراحل بالا باید مدارک مورد نیاز را که طبق قوانین اداره ثبت مشخص می‌شود تهیه کرده و برای اداره ثبت شرکت‌ها ارسال کنید. بعد از ارسال مدارک سه وضعیت برای شرکت شما رخ می‌دهد که در آن مشخص می‌کند که آیا شرکت انتخابی قابلیت ثبت دارد یا خیر. در صورتی که اداره ثبت شرکتها، مدارک و مستندات شما را ناقص ارزیابی کند موظف هستید تا در زمان تعیین شده ایرادات را برطرف کنید.

در صورت پذیرش مدارک ارائه شده باید به عنوان آخرین گام، هزینه روزنامه رسمی و کثیرالانتشار را پرداخت کنید. هزینه‌ی مربوطه با توجه به شرایط کنونی قابل تغییر است و در زمان تأیید مدارک شما تعیین می‌شود. پس از پرداخت و تأیید نهایی و انتشار آگهی شرکت در روزنامه‌های رسمی می‌تواند کار خود را به صورت قانونی آغاز کنید.

لنگر

سخن پایانی

برای تأسیس یک شرکت و انجام فعالیت قانونی، باید مراحل بالا را به درستی طی کنید. با توجه به این که اکثر مراحل ثبت شرکت به صورت الکترونیکی قابل انجام است می‌توانید در کمترین زمان ممکن این کار را انجام دهید. در صورتی که اطلاعات شما در زمینه ثبت شرکت کامل نیست یا به دلیل مشغله‌های زندگی، زمان کافی برای ثبت شرکت را ندارید بهتر است با یک تیم متخصص در این زمینه مشورت کنید.

محول کردن وظیفه ثبت شرکت به یک کارشناس متخصص به شما این اطمینان را می‌دهد که با خیال راحت از مشکلات ثبت شرکت‌ها عبور کرده و با پرداخت هزینه مناسب، بدون دغدغه و استرس شرکت مورد نظر خود را تأسیس کنید.

برای مشورت درباره مراحل ثبت شرکت میتوانید از مشاوره رایگان کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره ۴۴۲۸۸۳۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا صحبت کنید.

hanasabt بازدید : 26 نظرات (0)

نحوه ثبت برند و ثبت شرکت در ایران

 

 ثبت برند هانا ثبت 

در صورتی که شما برند مورد نظر خود را در زمان مناسب به ثبت نرسانید، دیگران قادر خواهند بود تا از برند تجاری مورد نظر شما به صورت کاملاً رسمی و قانونی استفاده کنند که در این صورت شما نمی توانید هیچ اقدام قانونی در مورد برند مورد نظر خود انجام دهید. توجه داشته باشید که ثبت برند دارای هزینه های مختلف بوده و برای این که بتوانید برند را در سامانه مربوطه به ثبت برسانید باید مراحل مختلفی را طی کنید. علامت تجاری دارای اهمیت زیادی برای کسب و کارهای امروزی است که بسیاری از صاحبان کسب و کار به آن اهمیت می دهند.

تنوع در مراحل ثبت برند تجاری باعث شده است تا بسیاری از افراد به دلیل عدم آگاهی کافی در این زمینه، صفر تا صد ثبت برند تجاری خود را به یک شرکت متخصص واگذار کنند. شرکت های مختلف زیادی در این زمینه فعال بوده که شما به عنوان مدیر کسب و کار بهتر است با آگاهی دقیق، یک شرکت مناسب را انتخاب کنید تا بتوانید برند خود را به درستی ثبت کنید. ما قصد داریم تا در مورد شیوه ثبت برند، مراحل آن و هزینه ثبت برند تجاری مطالب مفیدی را بگوییم.

برای مشورت و مشاوره رایگان از کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره 44288360-021 تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا بهترین شرکت ثبت برند در تهران صحبت کنید.

برند تجاری چیست؟

نشان تجاری به عنوان یک نام و نشان مشخص برای شرکت است که دارای مزایای زیادی بوده که می تواند سودآوری بیشتری برای صاحبان کسب و کار داشته باشد. افراد و شرکت های مختلف می توانند با ثبت یک نشان تجاری که مختص به خود است از خدمات و محصولات خود به صورت مشخص در بازار استفاده کنند. برند تجاری به عنوان یک لوگو یا علامت تجاری شناخته شده که می تواند باعث فعالیت های تجاری خارجی شود.

برند تجاری پس از ثبت دارای اعتبار مشخص ده ساله بوده که پس از آن صاحب کسب و کار باید به دنبال تمدید برند ثبت شده باشد. در واقع برند تجاری به مدت 10 سال دارای اعتبار قانونی بوده و بعد از آن باید پس از طی مراحل قانونی، برند تمدید شود. باید گفت پس از منقضی شدن برند، حداکثر پس از 6 ماه باید مراحل ثبت آن انجام شود در غیر این صورت برند از مالکیت فرد خارج می شود.

ثبت برند تجاری

مراحل ثبت برند تجاری در ایران چگونه است؟

برای ثبت برند تجاری باید تمامی مدارک خواسته شده تکمیل شود تا بتوان مراحل ثبت برند را به صورت قانونی دنبال کرد. برای ثبت برند و لوگو می توان از طریق سامانه در نظر گرفته شده ثبت نام اولیه را انجام داد.

افراد می توانند با مراجعه به سایت iripo.ssaa.ir مراحل ثبت نام اولیه خود را انجام دهند. این سامانه دارای فرم های مشخص بوده که باید طبق قوانین در نظر گرفته شده تکمیل شود. پس از تکمیل مراحل ثبت نام که از طریق سامانه فوق انجام می شود کد رهگیری به فرد داده شده که برای پیگیری های بعدی لازم است.

در مرحله بعدی کارشناسان با بررسی مدارک فرد، نتیجه را اعلام کرده که در این صورت درخواست قبول یا رد می شود. در صورت رد درخواست باید مدارک تکمیل و ایرادات برطرف شود و در صورت تأیید باقی موارد انجام می شود. اشخاص حقیقی و حقوقی برای ثبت برند باید مدارک زیر را آماده کنند:

شخص حقیقی

  • کپی شناسنامه و کارت ملی
  • کپی کارت بازرگانی (در صورتی که فرد بخواهد از نام لاتین برای برند خود استفاده نماید)
  • کپی مجوز فعالیت که شامل پروانه ساخت، جواز کسب و پروانه بهره برداری است

شخص حقوقی

  • کپی شناسنامه و کارت ملی
  • کپی روزنامه تأسیس و تغییرات شرکت
  • کپی مجوز فعالیت که شامل پروانه ساخت، جواز کسب و پروانه بهره برداری است
  • کپی کارت بازرگانی (در صورتی که فرد بخواهد از نام لاتین برای برند خود استفاده نماید)

هزینه ثبت برند در ایران چگونه است؟

باید بیان کرد که هزینه ثبت برند با توجه به تقاضای شخص حقیقی و حقوقی می تواند متفاوت باشد و هزینه ثبت برند شامل موارد هزینه حق ثبت اظهارنامه، هزینه حق ثبت علامت به ازای یک طبقه و هزینه چاپ آگهی در روزنامه های رسمی کشور است. نمی توان به صورت قطعی یک هزینه مشخص را برای ثبت برند در نظر گرفت و با توجه به تقاضای فرد حقیقی و حقوقی و با توجه به نوع علامت و لوگوی انتخاب فرد، هزینه تعیین شده می تواند متفاوت باشد.

ثبت شرکت هانا 

ثبت شرکت هانا به عنوان یک شرکت تخصصی در زمینه ثبت شرکت، ثبت برند، خدمات مالکیت، خدمات مالی و غیره است که در سال های فعالیت خود توانسته اعتماد افراد را با دقت در انجام خدمات تعهد شده جلب کند.

وجود مشاوره رایگان در ثبت شرکت هانا این امکان را به شما می دهد که ابهامات خود را با افراد متخصص و خبره مطرح کنید و در صورت نیاز راهنمایی های لازم را دریافت کنید. ثبت شرکت هانا با تضمین کیفیت، صفر تا صد ثبت برند و ثبت شرکت را انجام می دهد.

مراحل انجام خدمات در ثبت شرکت هانا مشخص بوده که این مراحل شامل مشاوره اولیه، عقد قرارداد و انجام خدمات است که هر کدام از موارد بیان شده دارای روال مشخص بوده تا خیال شما از بابت انجام کار به صورت دقیق و در زمان مشخص شده راحت باشد.

برای مشورت و مشاوره رایگان از کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره 44288360-021 تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا بهترین شرکت ثبت برند در تهران صحبت کنید.

hanasabt بازدید : 27 نظرات (0)

تغییر نام شرکت

 

یکی از مراحل ثبت شرکت‌ها، انتخاب نام مناسب برای آن است. برای این که بتوانید یک شرکت را به صورت رسمی به ثبت برسانید باید یک نام مناسب برای آن در نظر بگیرید. وجود نام مناسب برای شرکت می‌تواند برای پیشبرد اهداف آن مؤثر باشد. شرکت‌ها پس از ثبت نهایی و گذشت مدت زمان مشخص ممکن است دچار تغییرات مختلف شوند، یکی از این تغییرات در زمینه تغییر نام شرکت است.

تغییر نام شرکت به مانند مراحل ثبت آن دارای روال قانونی خاص است و مدیران شرکت‌ها می‌توانند پس از گذراندن مراحل مختلف نام شرکت انتخابی خود را پس از ثبت، تغییر دهند. شرکت‌ها پس از رسیدن به یک هدف خاص، سعی می‌کنند تا نام انتخابی خود را تغییر دهند و از این رو قانون به آنان اجازه این کار را می‌دهد. انتخاب یک اسم مناسب برای فعالیت شرکت می‌تواند به عنوان یک برند ماندگار تبدیل شود. در این بخش قصد داریم تا در مورد تغییر نام شرکت مطالب مفیدی را قرار دهیم.

در مورد تغییر نام شرکت

همان طور که بیان شد، برای این که بتوانید یک شرکت را به درستی ثبت کنید باید یک نام مناسب و درخور انتخاب کنید. توجه داشته باشید که انتخاب نام شرکت دارای شرایط و ضوابط مربوط به خود است. شما در هنگام انتخاب نام برای شرکت باید به دنبال نام‌هایی باشید که از قبل شخص دیگری آن را انتخاب نکرده باشد. استفاده از کلمات فارسی مناسب برای انتخاب نام شرکت می‌تواند شما را زودتر از آنچه که تصور می‌کنید به هدف‌تان برساند.

اگر از نام انتخابی شرکت خود راضی نیستید یا می‌خواهید پس از گذشت مدت زمان مشخص آن را تغییر دهید بهتر است به قوانین در نظر گرفته شده برای تغییر نام شرکت پایبند باشید. برای انتخاب اسم ملی باید از فرمانداری و نهادهای مختلف مجوز دریافت کنید و عرف جامعه را در نظر داشته باشید. تغییر نام شرکت از جمله تغییراتی است که به مدیران شرکت این امکان را می‌دهد تا بتوانند در راستای اهداف خود یک اسم مناسب را انتخاب کنند. توجه کنید تغییر نام شرکت تنها بر عهده مجمع عمومی فوق‌العاده است و باید به اطلاع تمامی سهامداران برسد.

مدارک مورد نیاز برای تغییر نام شرکت

برای این که بتوانید نام شرکت خود را پس از ثبت، تغییر دهید باید یک سری مدارک شناسایی را آماده کنید تا بتوانید مراحل تغییر را طبق بندهای قانونی به انجام برسانید. از جمله مدارکی که برای تغییر اسم شرکت مورد نیاز است می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ارائه آگهی تأسیس و آگهی انتشار در روزنامه‌های رسمی
  • صورت جلسه تغییر نام شرکت که باید به امضای هیئت مدیره رسیده باشد
  • تصویر شناسنامه و مدارک شناسایی اعضای شرکت
  • تصویر آخرین تغییرات انجام شده در روند کاری شرکت

تمامی مدارک بیان شده در بالا در صورت وجود برای ارائه، جهت تغییر نام شرکت الزامی است و برای این که بتوانید تغییر نام را به درستی انجام دهید بهتر است به موارد گفته شده توجه کنید.

شیوه تغییر نام شرکت

شاید بخواهید بنا به دلایل مختلفی نام شرکت انتخابی خود را تغیر دهید، در این صورت بهتر است با شیوه تغییر نام شرکت آشنایی کامل پیدا کنید تا در مراحل انجام آن دچار مشکل نشوید. در ابتدا باید بتوانید با تشکیل یک مجمع عمومی فوق‌العاده، تغییرات مورد نظر را تصویب کنید. پس از تصویب تغییر نام، باید یک صورت جلسه مناسب تهیه کرده و آن را به امضای تمام شرکا برسانید. این کار باعث می‌شود تا صورت جلسه به صورت رسمی شناخته شود.

حداکثر سه روز پس از نگارش صورت جلسه زمان دارید تا مدارک را به سازمان اداره ثبت شرکت‌ها ارسال کنید، در غیر این صورت صورت‌جلسه نگارش شده از اعتبار ساقط می‌شود. پس از تأیید اولیه مدارک شما جهت انجام مراحل اداری، باید به اداره ثبت مراجعه کرده و هزینه تغییر نام شرکت را پرداخت کنید. اگر مدارک شما مورد تأیید واقع شود و هیچ ایراد و نقصی در آن وجود نداشته باشد تغییر نام شرکت انجام می‌شود. دقت کنید که یک هفته پس از تغییر نام، باید آگهی ثبت تغییرات شرکت را برای تغییر اسم شرکت را در روزنامه‌های رسمی کشور منتشر کنید.

سخن پایانی

یک شرکت برای این که بتواند روند خود را به درستی طی کند باید در ابتدا یک نام مناسب برای آن انتخاب شود. ممکن است مدیران کسب و کارهای مختلف بنا به دلایلی پس از گذشت چند سال، تصمیم به تغییر نام شرکت بگیرند. طبق بندهای قانونی یکی از تغییرات مجازی که می‌توان در بحث شرکت‌ها انجام داد تغییر نام شرکت است. مدیران می‌توانند با تشکیل مجمع عمومی فوق‌العاده یک صورت جلسه مناسب تهیه کنند.

صورت جلسه باید پس از تأیید تمامی شرکا به اداره ثبت شرکت‌ها ارسال شود. توجه داشته باشید که تغییر اسم شرکت در شرکت سهامی عام و خاص با تغییر نام شرکت با مسئولیت محدود کمی متفاوت بوده و هر کدام دارای بندهای مخصوص به خود است. اما به صورت کلی مراحل تغییر نام شرکت به شکل بالا بوده و شما می‌توانید در اسرع وقت کارهای مربوطه به تغییر نام شرکت را انجام دهید و پس از تأیید نهایی، آگهی تغییرات انجام شده را در روزنامه‌های رسمی کشور منتشر کنید.

برای آگاهی و مشاوره با هانا ثبت با شماره های 09123608987 و 09193015194 و 02144288361تماس بگیرید.

hanasabt بازدید : 23 نظرات (0)
دریافت کارت بازرگانی با هانا ثبت

 

دریافت کارت بازرگانی با هانا ثبت

خبرگزاری آریا- در دنیای پر رقابت امروزی برای این که بتوانید تجارت را به صورت کاملاً قانونی و در بستر مقررات تعیین شده انجام دهید نیاز به داشتن برخی از مجوزهای قانونی دارید. کارت بازرگانی به عنوان یکی از کارت‌های مهم در زمینه تجارت محسوب می‌شود که برای صادرات و واردات بسیار ضروری است. اگر بخواهید در زمینه صادرات و واردات به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کنید نیاز به کارت بازرگانی دارید.

قبل از اقدام کردن به دریافت کارت بازرگانی باید شرکت خود را به صورت قانونی در دفاتر ثبت شرکت‌ها ثبت کرده باشید. ما در این مقاله قصد داریم تا در مورد کارت بازرگانی، مراحل دریافت کارت و همچنین شیوه‌ تمدید این کارت مطالب جالبی را برای شما عزیزان همیشه همراه قرار دهیم. اگر می‌خواهید در این باره بیشتر بدانید بهتر است تا انتها ما را همراهی کنید.

کارت بازرگانی چیست

کارت بازرگانی به عنوان یکی از کارت‌های مهم تجارت محسوب می‌شود که برای صادرات و واردات قانونی ضروری است. اشخاصی که می‌خواهند در زمینه صادر کردن کالاهای داخلی فعالیت داشته باشند یا از کشورهای خارجی، کالاهای مورد نظر خود را وارد ایران کنند باید کارت بازرگانی داشته باشند. به صورت کلی می‌توان بیان کرد که کارت بازرگانی برای ثبت و ترخیص کالا، واردات کالا از مناطق آزاد، صادرات کالاهای مختلف و حق‌العمل‌کاری در گمرک مفید است.

دارندگان کارت بازرگانی اعم از شخص حقیقی و یا حقوقی می‌توانند در چارچوب تعیین شده اقدام به تجارت بین‌المللی داشته باشند. این افراد می‌توانند کالاهای مجاز را صادر و وارد کشور کنند و باید این نکته را در نظر داشته باشید که صدور این کارت دارای شرایط مخصوص به خود است.

مدارک لازم برای کارت بازرگانی

مدارک لازم برای دریافت کارت بازرگانی ، برای اشخاص حقیقی و حقوقی دارای تفاوت‌های جزئی است. به طور کلی برای درخواست کارت بازرگانی باید موارد زیر را تهیه کنید:

  • ارائه اصل و کپی گواهی پلمپ دفاتر از اداره ثبت شرکت‌ها
  • تکمیل فرم عضویت در اتاق بازرگانی
  • ارائه دو برگ اصل اظهارنامه ثبت نام در دفتر بازرگانی
  • ارائه تصویر گواهی عدم سوء پیشینه
  • ارائه اصل و کپی تصاویر فیش‌های واریزی
  • ارائه مشخصات فردی اعم از عکس 6 در 4 و مشخصات کارت ملی و شناسنامه
  • ارائه وضعیت نظام وظیفه و یا معافیت سربازی

مراحل دریافت کارت بازرگانی

پس از تکمیل مدارک درج شده در بالا، باید با مراجعه به سایت دریافت کارت بازرگانی، تمامی اطلاعات را به درستی پر کنید. وارد کردن اطلاعات شخصی و اطلاعات مکانی و همچنین پرداخت فیش‌های مربوطه باعث می‌شود تا درخواست شما به درستی در سیستم ثبت دریافت کارت بازرگانی ثبت شود. پس از انجام مراحل فوق یک کد پیگیری برای شما صادر شده که برای پیگیری کردن مراحل آتی به کار می‌رود.

در صورتی که مدارک شما به صورت کامل مورد تأیید قرار بگیرد و از لحاظ قانونی مشکلی نداشته باشد، کارت بازرگانی برای شما صادر می‌شود.

تمدید کارت بازرگانی چگونه است

توجه داشته باشید که کارت بازرگانی دارای تاریخ انقضا بوده و به صورت معمول بین 1 تا 5 سال دارای اعتبار است. در صورتی که برای اولین بار کارت بازرگانی دریافت می‌کنید مدت زمان انقضای آن به صورت یک ساله تعیین شده است. در نوبت‌های بعدی مدت انقضای این کارت افزایش پیدا می‌کند و پس از پایان دوره اعتبار آن، برای ادامه فعالیت‌های تجاری بین‌المللی نیاز به تمدید کارت بازرگانی دارید.

برای تمدید کارت بازرگانی باید تمامی تعهدات تعیین شده را به درستی انجام داده باشید و در دوره فعالیت خود تخلف خاصی را مرتکب نشده باشید.

مراحل تمدید کارت بازرگانی

برای تمدید مجدد کارت بازرگانی باید ضمن مراجعه به سامانه یکپارچه تجارت، درخواست خود را به درستی ثبت کنید. پس از ثبت درخواست شما، بررسی‌های لازم انجام شده و احراز صلاحیت‌تان در مورد تمدید کارت بازرگانی مورد بررسی دقیق اتاق بازرگانی قرار می‌گیرد. در این بین اگر نیازی به تکمیل کردن مدارک باشد از طریق سامانه به شما اطلاع داده خواهد شد.

تمدید کارت بازرگانی پس از انجام احراز هویت، مطابق با قوانین و ضوابط مربوطه صادر می‌شود که می‌توانید آن را دریافت نمایید.

سخن پایانی

طبق قوانین تعیین شده برای انجام فعالیت‌های تجاری بین‌المللی، هر شخص حقیقی یا حقوقی که بخواهد اقدام به تجارت در زمینه صادرات و واردات داشته باشد باید به دنبال دریافت کارت بازرگانی باشد. کارت بازرگانی به عنوان یک مجوز در این زمینه عمل کرده که در ابتدا به صورت سالیانه صادر می‌شود. پس از انجام مراحل دریافت کارت بازرگانی، اگر شخص تخلفی در کار خود نداشته باشد می‌تواند برای تمدید آن اقدام کند.

با توجه به مدارک تعیین شده توسط اتاق عضویت بازرگانی، درخواست تمدید از طریق سامانه انجام می‌شود و پس از بررسی‌های لازم، تمدید کارت بازرگانی صورت می‌پذیرد. برای صدور کارت بازرگانی بیان این نکته ضروری است که شرکت تجاری باید در دفاتر ثبت تجارت ایران به درستی ثبت شده باشد و دارای دفاتر پلمپ شده تجاری باشد در غیر این صورت شخص یا اشخاص حقیقی یا حقوقی نمی‌توانند از کارت بازرگانی استفاده کنند.

برای آگاهی و مشاوره با هانا ثبت با شماره های 09123608987 و 09193015194 و 02144288361تماس بگیرید.

hanasabt بازدید : 27 نظرات (0)

مراحل ثبت برند ( علامت تجاری ) و مدارک و هزینه های آن در ایران

 

 

به طور کلی می‌توان گفت که یک راه عالی برای تمایز بین شناخت محصولات مختلف، وجود ثبت برند است که می‌تواند تفاوت‌های قابل ملاحظه‌ای را در بین محصولات مشابه ایجاد کند. زمانی که یک شرکت مراحل ثبت برند را به درستی طی کند و یک برند به خصوص را برای خود ثبت ‌کند در واقع توانسته است با یک هدف مشخص به سوی رسیدن به مراحل سوددهی بیشتر گام بردارد. شرکت‌های متنوع دارای برندهای مختلف بوده که هر کدام می‌تواند دارای مزایای زیادی برای آن‌ها باشد.
در واقع برند به عنوان یک شناسه برای محصولات و خدمات شرکت است که دارای اهمیت بوده و می‌تواند به عنوان یک وجه تمایز مهم شناخته شود. ثبت برند شرکت دارای مراحل مختلف بوده و سختی‌های به خصوصی دارد که اگر اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید می‌توانید به راحتی به ثبت برند و یک علامت تجاری اقدام کنید.
برای مشورت میتوانید از مشاوره رایگان کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره ۴۴۲۸۸۳۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا صحبت کنید.

مراحل ثبت برند در ایران
 
یکی از مهم‌ترین نکاتی که در هنگام مراحل ثبت برند باید به آن توجه کنید این است که شما باید نامی را انتخاب کنید که قبلاً توسط موسسه یا شرکت دیگری انتخاب نشده باشد. برای این که بدانید نام انتخابی شما در لیست نام‌های ثبت شده است یا خیر باید به دنبال استعلام نام برند خود باشید. استعلام برند نشان می‌دهد که آیا نام انتخابی شما قابل ثبت است یا خیر. وجود سامانه استعلام ثبت برند این امکان را برای متقاضیان فراهم آورده است که می‌توانند به راحتی برندهای ثبت شده را مشاهده کنند.
پس در وهله اول استعلام نام برند انتخابی دارای اهمیت است و اگر نام انتخابی شما برای برند تجاری از قبل توسط شرکت دیگری ثبت نشده باشد می‌توانید آن را در چارچوب قوانین به ثبت برسانید. به صورت کلی می‌توان بیان کرد پس از استعلام نام برند و آزاد بودن آن می‌توانید مراحل زیر را ثبت برند دنبال کنید:

  • مشخص کردن اظهارنامه در سایت اداره مالکیت
    پرداخت هزینه اظهارنامه
    انتشار آگهی تقاضای ثبت در روزنامه رسمی
    مراجعه به اداره مالکیت
    پرداخت هزینه ثبت برند
    پرداخت هزینه روزنامه رسمی برای بار دوم
    تحویل گواهی ثبت برند

مشخص کردن اظهارنامه ثبت برند ( علامت تجاری ) در سایت اداره مالکیت
 
زمانی که شما مدارک مورد نیاز را به طور کامل آماده کرده باشید می‌توانید با مراجعه به وب سایت اداره مالکیت و با ورود به بخش ثبت نام مراحل اولیه ثبت برند را دنبال کنید. مراحل ثبت برند به گونه‌ای است که شما پس از تکمیل کردن یک مرحله می‌توانید به مرحله بعدی بروید. پس از تکمیل اولیه فرم و تأیید حساب کاربری باید به یک دفترخانه رسمی رفته و گواهی امضا جهت تأیید حساب دریافت کنید. این امر برای تأیید حساب کاربری بسیار حائز اهمیت بوده و لازم است که حتماً انجام شود.
در مرحله بعدی باید به بخش کاربری خود مراجعه کرده و مدارک شخصی مورد نیاز را در وب سایت آپلود کنید. اظهارنامه درخواست شده توسط چند کارشناس مورد بررسی قرار گرفته و نتیجه‌ی آن از طریق پیامک برای شما ارسال می‌شود. در این مرحله مدت زمان رسیدگی به مدارک ارسالی شما بین 10 تا 30 روز کاری است.
برای مشورت میتوانید از مشاوره رایگان کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره ۴۴۲۸۸۳۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا صحبت کنید.

پرداخت هزینه اظهارنامه ثبت علامت تجاری (برند)
برای این که مدارک بارگذاری شده توسط کارشناسان مربوطه مورد بررسی قرار بگیرید باید هزینه ثبت اظهارنامه را پرداخت کنید. پس از پرداخت هزینه ثبت برند اظهارنامه می‌توانید فرمی مخصوصی که شامل اطلاعات کاربری است را دریافت کنید. در این مرحله حفاظت از نام کاربری و رمز عبور دارای اهمیت است چرا که شما در مراحل بعدی نیاز مبرم به نام کاربری و رمز عبور خود دارید.

انتشار آگهی تقاضای ثبت در روزنامه رسمی
 
زمانی که یک پیامک مبنی بر بلامانع بودن ثبت علامت تجاری خود دریافت کرده‌اید می‌توانید درخواست خود را به صورت رسمی ارسال کنید. در این بخش پرداخت هزینه آگهی روزنامه رسمی برای آگهی درخواست ثبت برند الزامی بوده و این کار ممکن است حداکثر به مدت 7 روز کاری به طول بیانجامد. اگر در این مرحله شخص حقیقی یا حقوقی به ثبت برند شما اعتراض داشته باشد می‌تواند اعتراض خود را حداکثر تا یک ماه پس از انتشار آگهی تقاضای ثبت در روزنامه رسمی اعلام نماید.
اگر اعتراضی از طرف شخص ثالث برای ثبت برند صورت نگیرد می‌توانید مدارک مورد نیاز را به اداره ثبت برند ارسال کنید. آگهی شما در مدت معلوم در روزنامه رسمی پس از پرداخت هزینه آن منتشر می‌شود و اگر اعتراضی در مورد آن وجود نداشته باشد مجدد توسط کارشناسان مورد بررسی قرار گرفته و نتیجه‌ی آن اعلام می‌شود.

مراجعه به اداره مالکیت
در حال مطالعه مقاله مراحل ثبت برند هستید و توجه داشته باشید که پس از تأیید کارشناسان، شما باید به صورت حضوری به اداره مالکیت مراجعه کنید تا بتوانید مراحل بعدی کار را به صورت حضوری دنبال کنید. باید خاطر نشان کرد که اطلاعیه‌های لازم از طریق پیامک برای شما ارسال می‌شود و پس از دریافت پیامک تأیید می‌توانید به دنبال تشکیل پرونده باشید. بیان این نکته ضروری است که در هنگام مراجعه حضوری بهتر است تمامی مدارک خود را به صورت اصل و کپی همراه خود داشته باشید.
برای مشورت میتوانید از مشاوره رایگان کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره ۴۴۲۸۸۳۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا صحبت کنید.
 
پرداخت هزینه ثبت برند
هزینه ثبت برند با توجه به درخواست شما می‌تواند دارای تغییرات مختلف باشد اما به صورت کلی می‌توان بیان کرد که هزینه حق الثبت برند زمانی از شما دریافت می‌شود که مدارک خود را به صورت حضوری به اداره مالکیت تحویل داده باشید. هزینه ثبت برند برای اشخاص حقیقی و حقوقی به شرح زیر است:

  • 120 هزار تومان + هر طبقه مازاد 10 هزار تومان برای برند حقیقی
    240 هزار تومان + هر طبقه مازاد 20 هزار تومان برای برند حقوقی

پرداخت هزینه روزنامه رسمی برای بار دوم
 
پس از طی کردن مراحل بالا و پرداخت هزینه ثبت برند، برند برای شما به ثبت رسیده و مالکیت شما در آن مشخص شده است که این موضوع باید به اطلاع سایر مردم برسد. برای این که بتوانید آگهی خود را در روزنامه رسمی به چاپ برسانید باید هزینه روزنامه رسمی را مجدد پرداخت کنید. اطلاع رسانی برای مشخص شدن برند شما در طبقه مخصوص به خود بوده و دارای اهمیت است.

تحویل گواهی ثبت برند
 
در مرحله آخر، گواهی ثبت برند برای شما به مدت ده سال صادر می‌شود و شما می‌توانید از برند خود بدون محدودیت برای مدت ده سال استفاده کنید. در این مرحله باید یکی از نسخه‌های روزنامه رسمی را به همراه اظهارنامه‌ی خود به اداره مالکیت معنوی ببرید و گواهی برند ثبت شده را تحویل بگیرید.

مدارک لازم برای ثبت برند چیست
همان طور که مشاهده کردید مراحل ثبت برند متنوع بوده و شما برای آن که بتوانید مراحل را به درستی طی کنید باید برخی از پیش نیازها را رعایت کنید. برای طی کردن مراحل ثبت برند نیاز به مدارک مخصوص به خود دارید که این امر برای اشخاص حقیقی و حقوقی متغیر است. مدارک لازم برای اشخاص حقیقی و حقوقی برای ثبت برند به شرح زیر است:

مدارک لازم برای ثبت برند اشخاص حقیقی

  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
    اصل و کپی کارت بازرگانی در صورتی که برند انتخابی لاتین باشد
    اصل و کپی مجوز فعالیت شخص حقیقی
    ارائه اطلاعات شخصی شامل کدپستی، آدرس الکترونیکی، شماره تلفن همراه و غیره

مدارک لازم برای ثبت برند اشخاص حقوقی

  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی مدیران و سهامداران
    اصل و کپی مجوز فعالیت شرکت
    کپی روزنامه رسمی ثبت شرکت و آخرین تغییرات انجام شده
    اصل و کپی کارت بازرگانی در صورتی که برند انتخابی لاتین باشد
    ارائه اطلاعات شخصی شامل کد پستی، آدرس الکترونیکی، شماره تلفن همراه و غیره

برای مشورت میتوانید از مشاوره رایگان کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره ۴۴۲۸۸۳۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا صحبت کنید.
 
اعتراض قبل از ثبت برند
زمانی که یک شخص حقیقی یا حقوقی برای ثبت برند اقدام می‌کند، پس از چاپ آگهی خود در روزنامه رسمی ممکن است توسط افراد مختلف مورد اعتراض قرار بگیرد. طبق قوانین مشخص شده افراد ثالث حداکثر ظرف مدت 30 روز از تاریخ انتشار آگهی می‌توانند اعتراض خود را بیان کنند. اعتراض اعلام شده باید با دلایل و مدارک مستند باشد. اداره ثبت وظیفه دارد در ظرف مدت ده روز به اعتراض انجام شده ترتیب عمل بدهد.

اعتراض بعد از ثبت برند

طبق قوانین ممکن است پس از ثبت برند و بنا به دلایل مختلف نظیر گمراه کردن مصرف کنندگان عادی اعتراض‌های مختلفی به برند وارد شود که در این صورت در ظرف سه سال بعد از تاریخ ثبت برند می‌توان نسبت به آن اعتراض نمود.

سخن پایانی

برند به عنوان یک اعتبار برای محصولات و خدمات یک شرکت می‌باشد که افراد می‌توانند برای تمایز محصولات خود از برندهای مناسب استفاده کنند. مراحل ثبت برند با توجه به موارد بالا متنوع بوده و اگر می‌خواهید برند خود را در اداره ثبت شرکت‌ها به ثبت برسانید بهتر است به موارد گفته شده توجه کنید. اگر از مراحل ثبت علامت تجاری واهمه دارید و یا به دلیل مشغله‌های کاری نمی‌توانید برای ثبت برند اقدام کنید می‌توانید از شرکت‌های مختلف در این زمینه کمک بگیرید.
امید است مطالب بالا شما را در رسیدن به یک نام تجاری مناسب یاری کرده باشد و بتوانید برند تجاری خود را در اسرع وقت و بدون دردسر به ثبت برسانید.
برای مشورت میتوانید از مشاوره رایگان کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره ۴۴۲۸۸۳۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا صحبت کنید.
 

hanasabt بازدید : 26 نظرات (0)

الزامات قانونی ثبت علامت تجاری

 

یکی از مواردی که در مورد ثبت علامت تجاری باید به آن اشاره داشت این است که ثبت نشان تجاری به صورت اختیاری بوده و در بیشتر موارد، شخص برای حمایت از قانون و امتیازات نشان تجاری به دنبال ثبت آن می‌رود. قانون برای ثبت علامت تجاری هیچ اجباری را در نظر نگرفته است مگر در موارد خاص و صاحبان کسب و کارهای مختلف می‌توانند به صورت اختیاری نسبت به ثبت علامت تجاری اقدام کنند.

طبق آیین نامه ماده 1 قانون ثبت علائم و اختراعات، داشتن یک نشان تجاری به صورت اختیاری است مگر در موارد مخصوص به خود که دولت آن را الزامی قرار دهد. ماده 2 قانون ثبت علائم و اختراعات به صراحت بیان می‌دارد که حق استفاده نشان تجاری تنها برای شخصی است که علامت خود را به ثبت رسانده است. اگر بخواهید در مورد الزامات قانونی ثبت علامت تجاری بیشتر بدانید بهتر است تا پایان مقاله ما را همراهی کنید.

الزامات قانونی ثبت علامت تجاری

همان طور که در مقدمه به آن اشاره شد، در برخی از موارد الزام قانونی برای ثبت علامت تجاری وجود دارد که طبق مصوبه هیات وزیران که در اردیبهشت 1328 تصویب شده است، ثبت علامت تجاری نسبت به اجناس دارویی و طبی الزامی است که شامل 4 دسته مختلف به شرح زیر است:

  • داروهای مخصوصی که مورد استعمال طبی قرار گرفته که به صورت با نسخه و بدون نسخه مصرف می‌شود
  • مواد غذایی مختلف مانند شکلات، کنسرو، روغن‌های مختلف، شیر، پنیر، چای و غیره
  • مشروبات غیر الکلی مانند آب‌های معدنی، شربت، آب میوه و انواع نوشابه‌ها
  • لوازم آرایش مختلف که به صورت مستقیم بر روی پوست استفاده می‌شود شامل صابون، خمیر، پودر، ادکلن و غیره

موارد بالا به محض ورود به کشور یا تولید در داخل باید دارای نشان تجاری مشخص باشد تا بتواند به صورت قانونی در بازار به فروش برسد. علاوه بر نشان تجاری قرار گرفته بر روی محصولات باید نکات زیر در آن ذکر شود:

  • نام تجاری و نشانی سازنده محصولات
  • شماره ثبت در ایران
  • شماره و تاریخ اجازه وزارت بهداری در ایران
  • شناخت علائم ممنوع برای ثبت نشان تجاری

برخی از نشان تجاری وجود داشته که با توجه به ماهیت آن نمی‌توان برای ثبت بر روی محصولات و خدمات یک شرکت استفاده کرد. طبق قانون مصوب سال 1337 ثبت نشان تجاری زیر ممنوع است:

  • نشان رسمی، دولتی و مملکتی که شامل نشان هلال احمر، نیروهای مسلح و غیره است
  • نشان تجاری که قبلاً توسط شخص دیگری در سامانه ثبت شده است
  • علامت تجاری که با نظم اجتماعی و عفت عمومی دارای تضاد باشد
  • علامت تجاری که به صورت کلی دارای اسم عمومی بوده و دولت استفاده از آن را منع کرده باشد

[f]

طبق قانون ماده 5 ثبت علایم و اختراعات در ایران، ثبت کردن برخی از نشان‌های زیر ممنوع است:

  • استفاده از نشان پرچم ایران و هر پرچم دیگری که دولت ایران استفاده از آن را به شکل عمومی منع کرده است. باید توجه داشت که استفاده از پرچم یک کشور قابل تملک خصوصی نبوده و غیر مجاز است. وزارت امور خارجه با توجه به شرایط مخصوص به خود می‌تواند نشان پرچم کشورهای مختلف را در مقابل خدمات برجسته به برخی از افراد بدهد.
  • کلمات و نشان‌هایی که منتسب به مقامات رسمی ایران باشد نمی‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد. نشان تجاری در بیشتر مواقع می‌تواند علاوه بر یک برچسب مناسب برای حمایت قانون، سازنده کالا را نیز مشخص کند و اگر نشان استفاده شده باعث فریب در زمینه مبدأ جنس شود، استفاده از آن غیر مجاز است.
  • استفاده از نشان مؤسسات رسمی مانند هلال احمر و نظیر آن ممنوع است چرا که برخی از علامت‌های تجاری دارای جنبه بین‌المللی بوده و استفاده از آن برای افراد و مؤسسات دیگر ممنوع است.
  • علامت تجاری که با نظم عمومی در تضاد باشد قابل ثبت نیست. چرا که برخی از علائم تجاری به گونه‌ای است که می‌تواند باعث لکه دار شدن عفت عمومی شود. طبق قوانین ثبت علامت تجاری استفاده از واژه بیگانه بر روی تولیدات داخلی کشور تأثیر گذاشته و ممنوع است.

[f]

بررسی حقوق استفاده از ثبت علامت در ایران

باید بیان کرد که استفاده از یک نشان تجاری در ایران زمانی به صورت قانونی پذیرفته شده است که به ثبت رسیده باشد. نشان ثبت شده توسط فرد قابل استفاده بوده و هر شخص غیر مالک از علامت، مشروط به موافقت مالک می‌تواند از آن استفاده کند. شخص مالک علامت می‌تواند در بستر قانونی علیه شخصی که بدون موافقت وی از نشان تجاری استفاده کرده است شکایت کرد. قانون این اجازه را به فرد می‌دهد که بتواند از حق و حقوق خود به خوبی دفاع کند.

باید توجه داشته باشید که مدت استفاده از علامت ثبت شده ده سال است و در صورت منقضی شدن اعتبار آن، شخص می‌تواند برای دوره‌های متوالی ده ساله با پرداخت هزینه‌های تعیین شده نشان تجاری خود را تمدید کند. پس از ثبت علامت تجاری، آن نشان به صورت انحصاری در اختیار فرد قرار می‌گیرد تا بتواند از خدمات قانونی آن به صورت کامل استفاده کند. اگر شخص دیگری اقدام به جعل نشان تجاری کند، صاحب علامت می‌تواند با شکایت از آن فرد به راحتی از حق خود دفاع کند.

برای مشورت و مشاوره رایگان از کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره ۴۴۲۸۸۳۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا بهترین شرکت ثبت برند در تهران صحبت کنید.

hanasabt بازدید : 26 نظرات (0)

ثبت برند و علامت تجاری با شرکت هانا ثبت

 

برند و علامت تجاری در اداره مالکیت صنعتی ثبت می‌شود که از زیر مجموعه‌های سازمان ثبت اسناد و املاک می‌باشد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام هاناثبت، وظیفه این اداره ثبت علامت‌های تجارتی و اختراعات است. مطابق با قانون ثبت علائم و اختراعات مصوب سال ۱۳۱۰ و آئین نامه اجرایی این قانون، ثبت برند مبنای حمایت قانون از محصولات یک شرکت می‌‏باشد. زمانی که برند یا علامت تجاری به نام یک شرکت به ثبت رسیده است، می‏‌تواند از علامت تجاری استفاده کند.

ثبت برند مزایای زیادی دارد که در ادامه به بخشی از آن‌ها اشاره می‌کنم. ثبت علامت تجاری تضمین می‌کند که مشتریان می‌توانند محصولات را از یکدیگر تشخیص دهند. همچنین شرکت‌ها را قادر می‌سازد محصولات‌شان را از یکدیگر متمایز سازند. علائم تجاری ابزار بازاریابی و اساس ایجاد وجهه و شهرت شرکت‌ها هستند و اجازه استفاده از  آنها به اشخاص ثالث داده می‌شود و منبع مستقیم درآمد از محل حق امتیازها می‌باشند. باید توجه داشت که برند ثبت‌شده جزء ضروری موافقت‌نامه‌های اعطای نمایندگی است.

با اینکه اکثر کسب و کارها به اهمیت استقاده از علائم تجاری به منظور تمیز دادن محصولات‎شان از محصولات رقبا پی برده‌اند، همه آنها اهمیت حمایت از علائم تجاری از طریق ثبت را درک نکرده‌اند.

پس از ثبت برند طبق قانون ثبت علائم تجاری شخص/شرکت حق انحصاری پیدا می‌کند، بموجب آن می‌توانید از عرضه کالاهای یکسان یا مشابه توسط اشخاص ثالث تحت علائم تجاری که عین یا به طریق گمراه کننده‌ای مشابه علامت تجاری شما هستند جلوگیری نماید. اگر علامت تجاری ثبت نشود، شرکت‌های رقیب از همان علامت یا علامتی که شباهت آن با علامت مزبور به اندازه‌ای است که موجب گمراهی خواهد شد برای همان کالا یا کالاهای مشابه استفاده خواهند کرد و در نتیجه سرمایه‌گذاری در بازاریابی یک محصول ممکن است به هدر رود.

مدارک مورد نیاز ثبت برند، ثبت علامت تجاری

مدارک ثبت برند اشخاص حقیقی:

اصل شناسنامه و کپی کارت ملی

امضای وکالت نامه و فرم تقاضای علامت

داشتن جواز کسب و یا جواز تاسیس از صنایع

ارائه شکل و نام تجاری در ابعاد ۱۲×۱۲ سانتیمتر

داشتن کارت بازرگانی (در صورت لاتین بودن نام تجاری)

مدارک ثبت برند اشخاص حقوقی (شرکتی)

کپی شرکتنامه و روزنامه رسمی و آخرین تغییرات

کپی شناسنامه و کارت ملی افرادی که در شرکت حق امضا دارند.

داشتن کارت بازرگانی (در صورت لاتین بودن نام تجاری)

ارائه شکل و نام تجاری در ابعاد ۱۲×۱۲ سانتیمتر

داشتن جواز تاسیس (جواز صنایع)

درخواست ثبت برند و علامت تجاری

تقاضا یا درخواست ثبت برند و علامت تجاری باید به زبان فارسی و در سه نسخه روی نمونه‌های چاپی مخصوصی که از طرف اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی در اختیار متقاضیان گذارده می‌شود به عمل آید. تقاضای مزبور ممکن است شخصاً از طرف متقاضی یا از طرف وکیل او تسلیم گردد و دارای تاریخ و امضاء حاوی نکات زیر باشد:

۱. اسم و اقامتگاه و تابعیت صاحب علامت و مرکز اصلی موسسه او.

۲. اسم و اقامتگاه وکیل او در تهران در صورتی که اظهارنامه توسط وکیل داده شده باشد.

۳. رشته تجارت یا نوع صنعت یا فلاحیت

۴. تاریخ ثبت و محل و شماره ثبت علامت در کشور مبدا در صورتی که علامت خارج ایران به ثبت رسیده باشد.

۵. اقامتگاهی که صاحب علامت در تهران انتخاب می‌نماید.

۶. اسم اقامتگاه شخص یا اشخاصی که در تهران صلاحیت دریافت ابلاغ‌ها و اخطارها را دارند.

۷. شرح و نوع کالا یا محصولاتی که علامت برای تشخیص آن بکار می‌رود با تعیین طبقات درخواست شده طبق طبه‌بندی ضمیمه آیین‌نامه.

۸. شرح و توصیف علامت درخواست شده و طرز مخصوص استعمال آن اگر مورد داشته باشد.

۹. تعیین ضمایم

تنظیم نام و نشانی درخواست کننده مقیم خارجه باید علاوه بر فارسی به حروف لاتین باشد و با همان حروف نیز ثبت و آگهی خواهد شد.

برای آگاهی از قیمت و میزان هزینه ثبت برند و علامت تجاری با مشاورین ما در هانا ثبت تماس حاصل فرمایید.

hanasabt بازدید : 25 نظرات (0)

تغییر نام شرکت

 

یکی از مراحل ثبت شرکت‌ها، انتخاب نام مناسب برای آن است. برای این که بتوانید یک شرکت را به صورت رسمی به ثبت برسانید باید یک نام مناسب برای آن در نظر بگیرید. وجود نام مناسب برای شرکت می‌تواند برای پیشبرد اهداف آن مؤثر باشد. شرکت‌ها پس از ثبت نهایی و گذشت مدت زمان مشخص ممکن است دچار تغییرات مختلف شوند، یکی از این تغییرات در زمینه تغییر نام شرکت است.

تغییر نام شرکت به مانند مراحل ثبت آن دارای روال قانونی خاص است و مدیران شرکت‌ها می‌توانند پس از گذراندن مراحل مختلف نام شرکت انتخابی خود را پس از ثبت، تغییر دهند. شرکت‌ها پس از رسیدن به یک هدف خاص، سعی می‌کنند تا نام انتخابی خود را تغییر دهند و از این رو قانون به آنان اجازه این کار را می‌دهد. انتخاب یک اسم مناسب برای فعالیت شرکت می‌تواند به عنوان یک برند ماندگار تبدیل شود. در این بخش قصد داریم تا در مورد تغییر نام شرکت مطالب مفیدی را قرار دهیم.

در مورد تغییر نام شرکت

همان طور که بیان شد، برای این که بتوانید یک شرکت را به درستی ثبت کنید باید یک نام مناسب و درخور انتخاب کنید. توجه داشته باشید که انتخاب نام شرکت دارای شرایط و ضوابط مربوط به خود است. شما در هنگام انتخاب نام برای شرکت باید به دنبال نام‌هایی باشید که از قبل شخص دیگری آن را انتخاب نکرده باشد. استفاده از کلمات فارسی مناسب برای انتخاب نام شرکت می‌تواند شما را زودتر از آنچه که تصور می‌کنید به هدف‌تان برساند.

اگر از نام انتخابی شرکت خود راضی نیستید یا می‌خواهید پس از گذشت مدت زمان مشخص آن را تغییر دهید بهتر است به قوانین در نظر گرفته شده برای تغییر نام شرکت پایبند باشید. برای انتخاب اسم ملی باید از فرمانداری و نهادهای مختلف مجوز دریافت کنید و عرف جامعه را در نظر داشته باشید. تغییر نام شرکت از جمله تغییراتی است که به مدیران شرکت این امکان را می‌دهد تا بتوانند در راستای اهداف خود یک اسم مناسب را انتخاب کنند. توجه کنید تغییر نام شرکت تنها بر عهده مجمع عمومی فوق‌العاده است و باید به اطلاع تمامی سهامداران برسد.

مدارک مورد نیاز برای تغییر نام شرکت

برای این که بتوانید نام شرکت خود را پس از ثبت، تغییر دهید باید یک سری مدارک شناسایی را آماده کنید تا بتوانید مراحل تغییر را طبق بندهای قانونی به انجام برسانید. از جمله مدارکی که برای تغییر اسم شرکت مورد نیاز است می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ارائه آگهی تأسیس و آگهی انتشار در روزنامه‌های رسمی
  • صورت جلسه تغییر نام شرکت که باید به امضای هیئت مدیره رسیده باشد
  • تصویر شناسنامه و مدارک شناسایی اعضای شرکت
  • تصویر آخرین تغییرات انجام شده در روند کاری شرکت

تمامی مدارک بیان شده در بالا در صورت وجود برای ارائه، جهت تغییر نام شرکت الزامی است و برای این که بتوانید تغییر نام را به درستی انجام دهید بهتر است به موارد گفته شده توجه کنید.

شیوه تغییر نام شرکت

شاید بخواهید بنا به دلایل مختلفی نام شرکت انتخابی خود را تغیر دهید، در این صورت بهتر است با شیوه تغییر نام شرکت آشنایی کامل پیدا کنید تا در مراحل انجام آن دچار مشکل نشوید. در ابتدا باید بتوانید با تشکیل یک مجمع عمومی فوق‌العاده، تغییرات مورد نظر را تصویب کنید. پس از تصویب تغییر نام، باید یک صورت جلسه مناسب تهیه کرده و آن را به امضای تمام شرکا برسانید. این کار باعث می‌شود تا صورت جلسه به صورت رسمی شناخته شود.

حداکثر سه روز پس از نگارش صورت جلسه زمان دارید تا مدارک را به سازمان اداره ثبت شرکت‌ها ارسال کنید، در غیر این صورت صورت‌جلسه نگارش شده از اعتبار ساقط می‌شود. پس از تأیید اولیه مدارک شما جهت انجام مراحل اداری، باید به اداره ثبت مراجعه کرده و هزینه تغییر نام شرکت را پرداخت کنید. اگر مدارک شما مورد تأیید واقع شود و هیچ ایراد و نقصی در آن وجود نداشته باشد تغییر نام شرکت انجام می‌شود. دقت کنید که یک هفته پس از تغییر نام، باید آگهی ثبت تغییرات شرکت را برای تغییر اسم شرکت را در روزنامه‌های رسمی کشور منتشر کنید.

سخن پایانی

یک شرکت برای این که بتواند روند خود را به درستی طی کند باید در ابتدا یک نام مناسب برای آن انتخاب شود. ممکن است مدیران کسب و کارهای مختلف بنا به دلایلی پس از گذشت چند سال، تصمیم به تغییر نام شرکت بگیرند. طبق بندهای قانونی یکی از تغییرات مجازی که می‌توان در بحث شرکت‌ها انجام داد تغییر نام شرکت است. مدیران می‌توانند با تشکیل مجمع عمومی فوق‌العاده یک صورت جلسه مناسب تهیه کنند.

صورت جلسه باید پس از تأیید تمامی شرکا به اداره ثبت شرکت‌ها ارسال شود. توجه داشته باشید که تغییر اسم شرکت در شرکت سهامی عام و خاص با تغییر نام شرکت با مسئولیت محدود کمی متفاوت بوده و هر کدام دارای بندهای مخصوص به خود است. اما به صورت کلی مراحل تغییر نام شرکت به شکل بالا بوده و شما می‌توانید در اسرع وقت کارهای مربوطه به تغییر نام شرکت را انجام دهید و پس از تأیید نهایی، آگهی تغییرات انجام شده را در روزنامه‌های رسمی کشور منتشر کنید.

برای آگاهی و مشاوره با هانا ثبت با شماره های 09123608987 و 09193015194 و 02144288361تماس بگیرید.

hanasabt بازدید : 29 نظرات (0)

نشان تجاری به عنوان یک مشخصه برای محصولات و خدمات یک شرکت است که می‌تواند شامل تصویر، رقم، حرف، عبارت و مهر باشد که باعث ایجاد یک امتیاز برای محصولات و خدمات یک شرکت تجاری می‌شود. علاوه بر موارد گفته شده طبق عرف، کلمه نیز می‌تواند به عنوان یک نشان تجاری برای تمایز محصولات یک شرکت در نظر گرفته شود. وجود علامت تجاری برای فعالیت قانونی شرکت در یک بستر امن بسیار مهم است.

هر شخص یا تجار که به صورت قانونی دارای یک موسسه و شرکت است و دارای فعالیت تجاری است می‌تواند علامت تجاری مخصوص به خود را داشته باشد و برای داشتن یک نشان تجاری باید مراحل قانونی آن طی شود. طبق ماده 2 قانون ثبت علائم تجاری حق استفاده انحصاری علامت تجاری تنها برای شخصی است که علامت خود را در سایت اداره مالکیت معنوی به ثبت رسانده باشد.

اعتراض به ثبت علائم تجاری

قطعاً علامت تجاری باعث می‌شود تا محصول و خدمات یک شرکت از سایر محصولات و خدمات شرکت‌های مشابه متمایز شود و دارای ارزش مالی زیادی برای شخص است. با ثبت یک برند تجاری، افراد دیگر نمی‌توانند از نشان تجاری ثبت شده به نفع خود استفاده کنند در غیر این صورت به مجازات محکوم می‌شوند. اگر شخصی تقاضای ثبت علامت بازرگانی داشته باشد و دیگری علامت درخواست شده را مشابه علامت ثبت شده‌ی خود بداند می‌تواند نسبت به این موضوع اعتراض خود را ثبت نماید. باید بدانید سیستم ثبت علامت تجاری در ایران به صورت اعلامی است.

[f]

اگر علامت درخواست شده، با علامت تجاری موجود در وب سایت مالکیت معنوی مشابه باشد، سازمان می‌تواند درخواست متقاضی را رد کند در غیر این صورت تشخیص موارد مختلف برای مشابه بودن علامت تجاری از اختیار سازمان اداره مالکیت معنوی خارج بوده و باید طبق قوانین دیگر مورد بررسی قرار بگیرد. افراد زیر می‌توانند نسبت به علامتی که تقاضای ثبت آن ارسال شده است یا به ثبت رسیده اعتراض کنند:

  • افرادی که علامت تقاضا شده را مشابه علامت تجاری خود می‌دانند
  • کسانی که مدعی هستند که علامت درخواست شده مشابه علامت آن‌ها بوده که باعث به اشتباه انداختن مصرف کننده می‌شود

اعتراض به علامت تجاری می‌تواند شامل سه بخش مختلف باشد که در ادامه به آن اشاره خواهیم داشت:

اعتراض قبل از ثبت علامت تجاری

طبق قوانین در نظر گرفته شده برای اعتراض قبل از ثبت علامت تجاری باید حداکثر 30 روز قبل از انتشار آگهی مربوطه، اعتراض بیان شود. شخصی که به علامت تجاری فرد دیگری معترض است باید علاوه بر مشخص کردن نام، شغل، اقامتگاه خود در تهران، کلیه مدارک و دلایل خود را به همراه درخواست خود ضمیمه پرونده کند. در این بین اداره ثبت، وظیفه دارد تا ظرف مدت ده روز از تاریخ رسید اعتراض، پاسخ را به فرد ارسال کند. در صورتی که پاسخ دریافتی از سازمان، قانع کننده باشد پرونده بسته شده و در غیر این صورت می‌توان به دادگاه مراجعه کرد تا دعوی طبق مراجع قضایی مورد بررسی قرار گیرد.

[f]

اعتراض بعد از ثبت علامت تجاری

اعتراض به ثبت علائم تجارتی دارای پیچیدگی‌های مخصوص به خود است. گاهی ممکن است شخص متوجه ثبت علامت تجاری مشابه علامت خود نشود و در زمان استفاده مصرف کننده عادی دچار گمراهی شود در این صورت طبق ماده 22 قانون ثبت علائم و اختراعات، شخص ذی‌نفع می‌تواند ظرف مدت سه سال بعد از تاریخ ثبت علامت تجاری نسبت به آن اعتراض نماید. اعتراض بعد از ثبت علامت تجاری به گونه‌ای است که شخص معترض باید مستقیم به دادگاه مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت نماید.

اعتراض به رد شدن تقاضای ثبت از طرف اداره مالکیت معنوی

یکی از وظایف مهم اداره مالکیت معنوی بررسی تقاضای ثبت متقاضیان است که آیا با شرایط و قوانین ثبت شده مطابقت دارد یا خیر. اگر این سازمان تشخیص دهد که علامت تقاضا شده مطابق با قوانین مربوطه نیست می‌تواند درخواست شخص را رد کند. قانون به شخص متقاضی این اختیار را می‌دهد که طبق ماده 7 قانون ثبت علائم و اختراعات در صورتی که تقاضای وی رد شود تا ده روز از تاریخ ابلاغ نتیجه می‌تواند به رئیس محکمه اول ابتدایی تهران مراجعه کرده و شکایت خود را مطرح کند.

سخن پایانی

وجود علائم تجاری برای متمایز کردن محصولات و خدمات یک شرکت بسیار کاربردی و مفید است و گاهی ممکن است بنا به دلایل ذکر شده در بالا شخص نسبت به تقاضا و ثبت علائم تجاری دارای اعتراض باشد. با توجه به قوانین در نظر گرفته شده برای سازمان و فرد، قانون این اجازه را به افراد می‌دهد که بتوانند طبق یک چارچوب مشخص از حق و حقوق خود دفاع کنند.

وجود نشان تجاری می‌تواند باعث انجام معاملات بین‌المللی شود و بسیاری از صاحبان کسب و کارهای مختلف به دنبال ثبت آن هستند. اعتراض به ثبت علائم تجارتی دارای قوانین مخصوص به خود بوده که باید در مورد آن اطلاعات کافی کسب کرد.

برای مشورت و مشاوره رایگان از کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره ۴۴۲۸۸۳۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا بهترین شرکت ثبت برند در تهران صحبت کنید.

hanasabt بازدید : 24 نظرات (0)

چگونه از رسمی بودن شرکت های لیزینگ خودرو مطمئن شویم؟

 

لیزینگ مشتمل بر فعالیت های اعتباری براساس روش اجاره ای است که در ابتدا باید مشخص شود چه نوع قراردادی بین دو طرف معامله اعم از اشخاص حقیقی یا اشخاص حقوقی منعقد خواهد شد. قرارداد فروش قسطی کالا، اجاره به شرط تملیک، اجاره و... از جمله مبادلات اقتصادی است که در لیزینگ تعیین می گردد. لیزینگ خودرو از جمله روشهای تجاری خرید خودرو است که در کشور ایران توسط شرکتهای مجاز یا گاها غیر مجاز انجام می گیرد. استعلام شرکتهای لیزینگ خودرو از طریق ارگانهای ذیربط از جمله بانک مرکزی امکان پذیر است که در ادامه به توضیح آن می پردازیم.

درباره لیزینگ خودرو چه می دانید؟

یکی از روشهای گسترده و رایج در زمینه خرید خودرو در بسیاری از کشورهای جهان و حتی کشور ما، خرید اقساطی خودرو یا لیزینگ خودرو است. متقاضیان می توانند از طریق تامین اعتبار بخشی از هزینه خودرو، صاحب اصلی خودرو شوند. اما به دلیل نوسانات بازار اقتصاد، قیمت خودرو از الگوی خاصی پیروی نمی کند. افراد به خاطر تورم فعلی دیگر نمی توانند از پس انداز مبالغی که برای خرید خودرو جمع آوری کرده اند بهره ببرند و ناچارند به شیوه لیزینگ خودرو اقدام نمایند.

 

6 مزیت لیزینگ خودرو

  • مدیریت منابع مالی خریداران
  • سرعت عمل در تحویل کالا
  • امکان استفاده بهینه و مناسب از نقدینگی
  • انعطاف پذیری زیاد خرید (مطابقت قرارداد با شرایط خریدار)
  • اتمام محدودیتهای اعتباری (پوشش دهی میزان اعتبار به درخواست های خریدار)
  • جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی

فروش اقساطی خودرو یا لیزینگ خودرو روشی است که طبق آن خریداران مبلغ مورد معامله را براساس قراردادی که منعقد شده به صورت قسطی به شرکت های لیزینگ خودرو پرداخت می کنند. سند خودرو در مدت زمان پرداخت قسط در رهن باقی می ماند و بعد از اتمام قرارداد و انجام تعهدات قید شده در آن توسط خریداران سند خودرو به نام آنها زده خواهد شد. این را بدانید که در زمان خرید خودرو، خریدار بخشی از سرمایه خودرو را پرداخت کرده و الباقی آن را از یک شرکت سرمایه گذاری لیزینگ خودرو به صورت وام دریافت می کند. قرارداد هایی که در این راستا صادر می گردند در فواصل زمانی منظم و از قبل تعیین شده به صورت اقساط ماهانه، سه ماهه ، شش ماهه و یا سالانه تعیین می شوند.

استعلام شرکت های لیزینگ خودرو چگونه انجام می شود؟

شرکت های لیزینگ خودرو براساس نوع فعالیت خود به چند دسته مختلف تقسیم می شوند. براساس تعریف بانک مرکزی، لیزینگ ها موسساتی هستند که وظیفه تامین مالی مشتریان از طریق تهیه کالا از جمله منقول و غیر منقول و واگذاری به مشتریان متقاضی در قالب اجاره را دارد . این کار به شرط تملیک یا فروش اقساطی توسط شرکت لیزینگ انجام می پذیرد. در گذشته فروش اقساطی توسط مغازه ها یا دوره گردها صورت می گرفت که در حال حاضر فروشگاه هایی وجود دارند که تنها کالاهای مرتبط با کسب و کار خود را به صورت قسطی با دریافت مدارک ضمانتی یا کارمندی به فروش می رسانند.

 

استعلام شرکت های لیزینگ خودرو از بانک مرکزی

شرکت های لیزینگ طبق اعلام بانک مرکزی بعنوان واسط می توانند هر کالایی را از طریق روشهای اجاره به شرط تملیک یا فروش اقساطی برای مشتریان تامین مالی نمایند. حال اگر خریداران قصد داشته باشند کالاهای اقساطی بخرند بایستی بدانند به کدام ارگان، نهاد یا موسسه اعتماد کرده تا کمتر متضرر شوند. براساس اطلاعیه های پلیس تنها مرجع معتبر برای استعلام شرکت های لیزینگی خودرو از بانک مرکزی یا شرکت های خودروساز امکانپذیر است. لازم است بدانید که تنها شماره ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها به عنوان مجوز استعلام لیزینگ خودرو نیست بلکه طبق قانون نیازمند مجوز مربوطه از بانک مرکزی است.

در روزنامه ها ممکن است با آگهی های زیادی در رابطه با شرکتهای لیزینگ خودرو روبرو شوید که لزوماً قابل اعتماد نیستند. بسیاری از افرادی که قصد خرید دارند و آگهی فروش را از روزنامه ها پیگیری کرده اند، متاسفانه قربانی کلاهبرداری های این شرکت ها میشوند.

خریداران نباید به راحتی به شرکت های تازه کار و تازه تاسیس اعتماد کرده و وارد معامله شوند. به هنگام انعقاد قرارداد به دقت آن را مطالعه کرده و از شرایط واگذاری و انتقال سند خودرو به آسانی نگذرید. حتما قبل از خرید از این شرکتها، با یک مشاور حقوقی صحبت کنید تا با شروط قانونی این کار آشنا باشید. در اکثر موارد خودرویی وجود نداشته و این شرکتهای غیر مجاز با پول خریداران کار می کنند به نحوی که بعد از اتمام موعد قرارداد و زمان تحویل خودرو از شما زمان می خرند. در صورت اعتراض خریدار، مبلغی را به عنوان کارمزد کسر کرده و الباقی پول را طی یک چک مدت دار به متقاضی تحویل می دهند. شرکت های غیر مجاز در این فاصله زمانی هم سود کارمزد را دریافت کرده اند و هم طبق مدت زمانی با پول بلوکه شده خریدار کار می کنند.

 

نحوه استعلام شرکت های لیزینگ خودرو از بانک مرکزی

امروز بسیاری از کلاهبرداری ها با اسم لیزینگ انجام می گیرد. در صورتیکه این شرکتها مجوز نداشته و اکثرا شرکت های واسطه ای می باشند. مردم باید به هنگام مراجعه برای دریافت تسهیلات و انعقاد قرارداد حتما استعلام شرکت های لیزینگ را انجام داده تا مطمئن شوند مجوز فعالیت از بانک مرکزی را دارند. در غیر این صورت تمامی عواقب این کار بر عهده افرادی است که به این موسسات مراجعه می کنند. در سایت بانک مرکزی اسامی موسسات و شرکتهای مجاز لیزینگ خودرو اعلام شده است. همچنین قسمتی از این سایت برای افراد در نظر گرفته شده است که می توانند اسامی موسسات غیر مجاز را به بانک مرکزی اطلاع دهند.

فهرست اسامی شرکت های مجاز لیزینگ در سایت بانک مرکزی آورده شده است که همواره در حال تمدید مجوز در صورت داشتن شرایط قانونی از طرف بانک مرکزی هستند. برخی از این شرکتها عبارتند از : آتیه الوند، آریا دانا، افق اقتصاد (گلدیران نوین سابق)، اقتصاد نوین، امید، انصار (خودرو بیستون سابق)، بازنشستگان مشرق زمین، ایرانیان، بهمن، پارسیان، پاسارگاد، پیمان کارآفرین، جامع سینا، خودرو غدیر، رایان سایپا، سپهر صادرات، شهر، شید، صنعت و معدن، کارآفرین، کاساز، ماشین‌آلات سنگین ایرانیان و ماشین آلات و تجهیزات پاسارگاد.

 

برای مشورت و مشاوره رایگان از کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره ۴۴۲۸۸۳۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا صحبت کنید.

 

چگونه از رسمی بودن شرکت های لیزینگ خودرو مطمئن شویم؟

چگونه از رسمی بودن شرکت های لیزینگ خودرو مطمئن شویم؟

تعداد صفحات : 12

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 111
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 15
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 24
  • باردید دیروز : 7
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 139
  • بازدید ماه : 313
  • بازدید سال : 2,089
  • بازدید کلی : 5,362