loading...
ثبت شرکت هانا
hanasabt بازدید : 30 نظرات (0)

 

درخواست گواهی ارزش افزوده

 

ارزش افزوده

دریافت مالیات به عنوان یکی از شیوه‌هایی است که دولت می‌تواند برای پوشش هزینه‌های خود از آن بهره‌مند شود. در واقع می‌توان بیان کرد که یکی از راه‌های قانونی تأمین هزینه‌های دولت در طول دوره فعالیت خود، دریافت مالیات از افراد و سازمان‌ها است. در بین انواع مالیات‌هایی که دولت وضع می‌کند می‌توان به مالیات بر ارزش افزوده اشاره کرد.

مالیات بر ارزش افزوده از انواع مالیات‌های دریافتی دولت است که در بیش از 140 کشور جهان تحت نظارت دولت اجرا می‌شود. به بیان دیگر می‌توان گفت که این نوع مالیات، مالیات بر مصرف بوده که می‌تواند تفاوت بین ارزش کالا و خدمات خریداری شده را تعیین کند. ما در این مقاله قصد داریم تا در مورد ارزش افزوده، گواهی ارزش افزوده و همچنین شیوه تمدید گواهی ارزش افزوده مطالب مفیدی را برای شما عزیزان همیشه همراه قرار دهیم.

ارزش افزوده چیست

در تعریف ساده می‌توان بیان کرد که ارزش افزوده به عنوان یک ثروت در نظر گرفته می‌شود که شرکت‌های تولید کننده با ارائه محصولات مختلف یا انجام خدمات متنوع با کسر واسطه‌ها دریافت می‌کنند. ارزش افزوده دارای شیوه‌های محاسباتی مخصوص به خود بوده که پس از محاسبه دقیق از خریدار دریافت می‌شود که فروشنده موظف است مقدار دریافتی را در موعد مقرر برای دولت واریز کند.

ارزش افزوده به عنوان یک نوع مالیات بر مصرف شناخته می‌شود که می‌تواند تفاوت بین کالای عرضه شده و خریداری شده را در یک دوره مشخص تعیین کند. همان طور که بیان شد مالیات بر ارزش افزوده توسط خریدار یا مصرف کننده پرداخت می‌شود و فروشنده مبلغ به دست آمده را به حساب دولت واریز می‌کند.

[f]

گواهی ارزش افزوده چیست

یکی از مباحث مهم در نظام مالیاتی ایران، گواهی ارزش افزوده است که باید به دقت به آن توجه شود. در واقع صاحبان کسب و کارها برای این که بتوانند مسیر شغلی خود را به درستی راه اندازی کنند باید به دنبال اخذ مجوز گواهی ارزش افزوده باشند. برای اجرای دقیق فعالیت‌های اقتصادی داشتن این گواهی ضروری است که مراحل ثبت نام و دریافت آن توسط سازمان اداره امور مالیاتی قابل انجام است.

اشخاص حقیقی و یا حقوقی برای این که بتوانند فعالیت اقتصادی خود را به صورت قانونی انجام دهند باید این گواهی را داشته باشند. در غیر این صورت دریافت مبلغ مالیات بر ارزش افزوده توسط آنان غیر قانونی تلقی شده و پیگرد قانونی دارد. برای دریافت مالیات بر ارزش افزوده در زمینه ارائه کالا و خدمات مختلف، داشتن گواهی ارزش افزوده الزامی است. طبق قانون تعیین شده هر شخص حقیقی یا حقوقی باید هر دوره سه ماهه، خرید و فروش‌های خود را به صورت آنلاین یا آفلاین در سیستم مربوطه وارد نماید تا تاییده سازمان اداره امور مالیاتی را کسب کند.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام اولیه ارزش افزوده

1).تصویر مدارک شناسایی کلیه ی اعضای شرکت
2) کد اقتصادی
3)  آگهی تاسیس شرکت و آگهی تغییرات شرکت ( در صورت وجود )
4) گواهی فعالیت یا نام شرکت در سامانه رتبه بندی
5) نشانی و  کد پستی  پیمانکار
6) کد پستی دفتر و محل فعالیت
7) وکالتنامه

مدارک مورد نیاز برای مرحله آخر ارزش افزوده

1). کد اقتصادی
2) کلیه ی مدارک اعضا
3) آگهی آخرین تغییرات شرکت ( در صورت وجود )
4) نام بانک شرکت
5) نام شعبه بانک
6) کد شعبه
7) شماره حساب
8) تلفن و آدرس هیات رییسه

میزان یا نرخ مالیات بر ارزش افزوده و چگونگی محاسبه آن

این مقادیر هر سال توسط دولت مشخص و اعلام می‌گردد که درصدی از مبلغ خالص صورتحساب مشتریان می‌باشد.

نرخ تعیین شده در سال 97 به میزان 4% از مبلغ خرید می‌باشد که هر فرد یا صاحب کالا و خدمات موظف است هر سه ماه یکبار مالیات بر ارزش افزوده خود را محاسبه نماید و حداکثر 15روز پس از پایان ماه خود به حساب خزانه دولت واریز نماید.

روش پرداخت مالیات بر ارزش افزوده

در حال حاضر , پرداخت مالیات بر ارزش افزوده بصورت خود اظهاری می‌باشد که مؤدیان موظف‌اند هر سه ماه یکبار اظهارنامه خود را از طریق سامانه یکپارچه ثبت نمایند.

[f]

چگونگی پر کردن اظهارنامه مالیاتی

اظهارنامه مالیاتی در فرم های مشخصی که سازمان امور مالیاتی مصوب کرده است تکمیل می‌شود و در زمان مشخصی به اداره ی امور مالیاتی محل اقامت شخص حقیقی یا محل وقوع دفتر شخص حقوقی تحویل داده می‌شود.همچنین ضروری است که اظهارنامه مالیاتی و فیش واریز مالیات هر دوره تا 31 تیر ماه هر سال به اداره امور مالیاتی تسلیم شود.البته از سال 91(یعنی سال مالی90) این فرایند به صورت الکترونیکی و از طریق پایگاه اینترنتی سازمان امور اقتصادی و دارایی انجام می‌شود. در فرم های اظهارنامه مالیاتی 26 جدول طراحی شده که به شرح زیر است.

جدول1: پرداخت‌های مربوط به این اظهارنامه

جدول2: اطلاعات مجوز های تاسیس و بهره‌برداری

جدول3: اسامی اعضای هیَت مدیره و مدیرعامل

جدول4: فهرست دفاتر رسمی ثبت شده

جدول5: جزییات پذیرش بورس ثبت شده

جدول6: درآمد هایی که مالیات آنها قبلا به صورت مقطوع ثبت شده است

جدول7:درآمد های معاف

جدول8: استهلاک زیان سنواتی

جدول9: معافیت ها و بخشودگی های مالیاتی

جدول10: توسعه,نوسازی و بازسازی واحد های صنعتی و معدنی(ماده 138 ق.م.م)

جدول11: معافیت ها و بخشودگی های در آمد حاصل از فعالیت های خارج کشور(کسر ار مالیات مقرر)ماده180ق.م.م

جدول12: فعالیت های حاصل از توافقنامه های مالیاتی موضوع ماده 168ق.م.م

جدول13: ثبت کمک های مالی پرداختی

جدول14: ترازنامه

جدول15: صورت سود و زیان

جدول16: گردش حساب سود (زیان) انباشته

جدول17: موجودی مواد و کالا

جدول18: سرمایه

جدول19: انواع محصولات اصلی به ترتیب بیشترین فروش

جدول20: بهای تمام شده کالای فروش رفته

جدول21: بهای تمام شده ی کار انجام شده پیمانکاری/خدمات

جدول22: تعداد کارکنان

جدول23: در آمد نا خالص پیمانکاری/خدمات

جدول24: فهرست صادرات و مابازء دریافتی

جدول25: اطلاعات مالک/مالکین

جدول26: اطلاعات سرمایه‌گذاری خارجی

قابل ذکر است در صورتیکه اظهارنامه مالیاتی طبق شرایطی که در بالا گفته شد تسلیم اداره مالیات شود و مأموران مالیاتی مدارک را کامل و کافی تشخیص دهند و ثبت دفاتر و اظهارنامه مالیاتی و... دا بدون تخلف ارزیابی کند مطابق با اظهارنامه مالیات تعیین شده را مالک قرار می‌دهند اما اظهارنامه مورد تعیید آنها نباشد و تخلفی از قوانین یا نقص مدارک در آنها مشاهده شود مالیات توسط کارشناسان مالیاتی بصورت علی الراس تعیین و محاسبه می‌شود.

[f]

مراحل تمدید یا درخواست گواهی ارزش افزوده

1) ثبت نام اولیه ارزش افزوده شرکت
مراحل  ثبت نام تمدید یا درخواست گواهی ارزش افزوده به صورت آنلاین :
-  ابتدا به سایت http://evat.ir  مراجعه کنید.
-  سپس بر روی گزینه ی درخواست گواهینامه ثبت نام کلیک کنید.
-  در صفحه وارد شده نام کاربری و کلمه عبور را وارد نمایید.
-  سپس ، فرم درخواست گواهینامه ثبت نام نمایان می گردد.در این فرم، شماره اقتصادی را وارد کنید و به تکمیل سایر اطلاعات خواسته شده نظیر          نام و نام خانوادگی، شماره ملی و آدرس بپردازید.
-  چنانچه قصد تمدید گواهینامه ارزش افزوده را دارید گزینه ی " دارای گواهینامه مالیات بر ارزش افزوده هستم " را انتخاب نموده و اطلاعات آخرین گواهینامه خود را وارد نمایید.
-  در آخرین مرحله ،بر روی گزینه ثبت درخواست کلیک نموده و با انتخاب چاپ درخواست، از فرم خود پرینت بگیرید.لازم به ذکر است، پس از " ثبت         درخواست " کد پیگیری به شما اعلام می گردد که جهت پیگیری درخواست ها در آینده لازم خواهد بود.
2) ارائه ی برگ ثبت نام اولیه همراه با مدارک ذکر شده
3) ثبت نام مرحله دوم ( پس از آمدن رمز عبور )
4) ارائه ی کلی مدارک به اداره دارایی

تمدید گواهی ارزش افزوده به چه صورت است

این گواهی دارای تاریخ انقضا بوده و پس از منقضی شدن آن باید از طریق سامانه در نظر گرفته شده به صورت آنلاین مراحل تمدید آن طی شود. به صورت کلی می‌توان بیان کرد که اعتبار آن به صورت 6 ماهه یا یک ساله است که این امر توسط اداره امور مالیاتی تعیین می‌شود. این گواهی به عنوان یک مجوز از سوی سازمان اداره امور مالیاتی برای دریافت عوارض و مالیات ارزش افزوده است.

تمدید گواهی ارزش افزوده در صورتی قابل انجام است که شخص حقیقی یا حقوقی فاقد بدهی مالیاتی باشد. در این صورت می‌تواند با مراجعه به سایت سازمان اداره امور مالیاتی و گذراندن مراحل مختلف، اعتبار گواهی ارزش افزوده خود را تمدید کند. صاحبان کسب و کارهای مختلف باید توجه داشته باشند که این گواهی به عنوان یکی از مدارک مهم در زمینه انجام فعالیت‌های مالی محسوب می‌شود. برخی از دلایل موجود باعث عدم تمدید گواهی ارزش افزوده می‌شود که می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نداشتن اظهارنامه مالیاتی
  • وجود بدهی قبلی مالیاتی
  • عدم پرداخت بدهی‌های تعیین شده در موعد مقرر
  • ارائه نکردن گزارش معاملات انجام شده در دوره سه ماهه
  • وجود نقص در پرونده و مدارک ارائه شده ناقص

سخن پایانی

ارزش افزوده به عنوان یکی از مبالغ متغیر در ارائه خدمات و تولید کالاها محسوب می‌شود که توسط خریدار پرداخت شده و از طریق فروشنده به دولت واریز می‌شود. ارزش افزوده می‌تواند به عنوان یک بخش مالی برای تأمین هزینه‌های روزمره دولت باشد. گواهی آن دارای اهمیت است و برای راه اندازی یک کسب و کار قانونی، ضروری به نظر می‌رسد. در واقع می‌توان گفت کسب و کارهای مختلف باید برای اجرای فعالیت‌های اقتصادی این گواهی را داشته باشند.

این گواهی یک مدرک از سوی سازمان اداره امور مالیاتی است که دارای اعتبار است. در صورتی که اعتبار گواهی در حال منقضی شدن است بهتر است به سامانه مربوطه مراجعه کرده و با تسویه حساب بدهی‌های قبلی اقدام به تمدید آن کنید. توجه کنید که کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی که از ارائه خدمات و فروش کالاها درآمد دارند باید این گواهی را داشته باشند.

 

درخواست گواهی ارزش افزوده

درخواست گواهی ارزش افزوده

hanasabt بازدید : 27 نظرات (0)

پرسش های ثبت و تاسیس شرکت و برند، شاید برای شما نیز پیش آمده باشد که بخواهید یک شرکت تجاری تأسیس کنید یا به دنبال ثبت یک برند تجاری هستید تا بتوانید کسب و کار خود را رونق ببخشید ولی در این بین ابهامات زیادی را در ذهن خود پرورش می‌دهید و می‌خواهید با کسب اطلاعات لازم به ثبت و تأسیس شرکت و برند دست بزنید. باید بیان کرد که ابهامات ذهنی شما قابل احترام بوده و با توجه به پیچیدگی‌های زیادی که در ثبت شرکت و برند وجود دارد باید اطلاعات خود را تکمیل کنید.

اگر بتوانید قبل از هر کاری با کسب آگاهی‌های لازم اقدام کنید قطعاً می‌توانید به یک نتیجه مطلوب و رضایت بخش برسید. پرسش‌های متداول زیادی برای ثبت و تأسیس شرکت و برند وجود داشته که هر کدام دارای اهمیت زیادی برای متقاضیان است. ما در این مقاله سعی کرده‌ایم تا پرسش‌های متداول ثبت و تأسیس شرکت و برند را به زبان ساده برای شما عزیزان همیشه همراه قرار دهیم. اگر قصد ثبت شرکت یا برند را دارید بهتر است تا پایان ما را همراهی کنید.

پرسش های ثبت و تاسیس شرکت و برند

1- چه کسانی مجاز به ثبت شرکت در ایران هستند؟

اولین سؤالی که در ذهن بسیاری از متقاضیان مطرح می‌شود این است که چه افرادی می‌توانند با توجه به قوانین در نظر گرفته شده، شرکت خود را در ایران به ثبت برسانند. باید بیان کرد که طبق قوانین مشخص، کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی که ایرانی و خارجی هستند می‌توانند شرکت خود را در ایران به ثبت برسانند. ذکر این نکته دارای اهمیت است که وجود سوء پیشینه برای ثبت یک شرکت به عنوان مانع محسوب نمی‌شود و این گونه افراد نمی‌توانند تنها در هیئت مدیره شرکت جایی داشته باشند.

همچنین قوانین و ضوابط در نظر گرفته شده در ایران اعلام می‌دارد که اشخاص خارجی می‌توانند بدون شریک نیز مالکیت یک شرکت را به صورت کامل در اختیار داشته باشند. در قانون تجارت ذکر شده است که اشخاص قادر خواهند بود تا بدون وجود شخص حقیقی یک شرکت مستقل را ثبت کنند.

[f]

2- آیا ثبت شرکت به تنهایی امکان پذیر است؟

به جرات می‌توان بیان کرد که ثبت شرکت به تنهایی امکان پذیر نبوده و برای این که بتوانید شرکت خود را به ثبت برسانید حداقل به 2 نفر برای شرکت‌های با مسئولیت محدود، 3 نفر برای شرکت‌های سهامی خاص، 5 نفر برای شرکت‌های سهامی عام و 7 نفر برای شرکت‌های تعاونی نیاز خواهید داشت. باید دقت کنید که شرایط و قوانین در نظر گرفته شده برای شرکت‌های بیان شده دارای تفاوت‌های مختلفی است که هر کدام می‌تواند تعیین کننده باشد.

مدارک لازم برای ثبت شرکت

قطعاً می دانید که ثبت شرکت به مانند ثبت برند و سایر موارد قانونی نیاز به مدارک و اطلاعات مختلف دارد که برای ثبت شرکت باید مدارک و اطلاعات زیر را داشته باشید:

  • کپی شناسنامه و کارت ملی
  • ارائه عدم سوء پیشینه جهت پست مدیرعامل و هیئت مدیره
  • انتخاب نام و موضوع شرکت
  • انتخاب یک آدرس مناسب برای ثبت مکان شرکت
  • تعیین میزان سرمایه اولیه و تعداد سهامداران و سهم آن‌ها
  • تعیین مدیران شرکت و حق امضای آن
  • تعیین بازرسین شرکت که مختص به شرکت‌های سهامی خاص است

[f]

3- تفاوت بین شرکت سهامی خاص با شرکت مسئولیت محدود چیست؟

همان طور که در بالا به آن اشاره شد تفاوت‌های مختلفی بین قوانین شرکت‌های مختلف وجود داشته که هر کدام می‌تواند بسیار تعیین کننده باشد. شرکت سهامی خاص با شرکت‌های مسئولیت محدود دارای تفاوت‌های عمده بوده که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • در شرکت سهامی خاص برای ثبت شرکت حداقل به 2 نفر و در شرکت‌های با مسئولیت محدود حداقل به 3 نفر نیاز است.
  • در شرکت‌های سهامی خاص حداقل 35 درصد سرمایه ابتدا باید در یکی از شعبه‌های بانکی تودیع و 65 درصد دیگر باید در تعهد سرمایه داران باشد اما این موضوع در شرکت‌های با مسئولیت محدود این گونه نبوده و تمام سرمایه باید تحویل مدیرعامل شرکت داده شود.
  • انتخاب بازرس در شرکت‌های سهامی خاص اجباری بوده و مدت مدیریت این شرکت‌ها حداکثر دو سال است اما در شرکت مسئولیت محدود وجود بازرس اختیاری بوده و مدیر شرکت برای مدت نامحدود قابل انتخاب است.
  • برای ثبت شرکت و برند در شرکت‌های سهامی خاص باید به دنبال انتخاب روزنامه کثیرالانتشار بود اما این موضوع در شرکت با مسئولیت محدود اختیاری است.
  • در شرکت‌های سهامی خاص مدیران باید سهامدار شرکت باشند اما در شرکت‌های مسئولیت محدود مدیران می‌توانند از شرکا خارج نیز انتخاب شوند.
  • تقسیم سود در شرکت‌های سهامی خاص به نسبت تعداد سهام بوده اما این موضوع در شرکت‌های با مسئولیت محدود بر اساس قوانین نگارش شده در اساسنامه است.

[f]

4- هزینه ثبت شرکت چقدر بوده و مدت زمان ثبت آن چند روز است؟

ثبت شرکت طبق قوانین در نظر گرفته شده دارای مراحل مختلف بوده و این مراحل دارای هزینه‌های متعددی است که باید به آن اشاره شود. برای این که بتوانید یک شرکت را به ثبت برسانید باید ابتدا یک میلیون و پانصد هزار تومان هزینه اولیه پرداخت کنید که شامل هزینه‌های حق الثبت، حق التمبر و هزینه روزنامه رسمی است که این مبلغ طبق واریزی‌های اداره ثبت بوده و می‌تواند کمی متغیر باشد.

برای ثبت شرکت به صورت کلی می‌توان بیان کرد که بین 30 الی 45 روز زمان لازم است تا تمام مراحل آن به درستی ثبت شود. اگر بخواهید شرکت را طبق روال قانونی به ثبت برسانید باید این مدت زمان را در نظر داشته باشید.

5- پس از ثبت شرکت چه مدارکی دریافت می‌شود؟

قطعاً پس از ثبت شرکت مدارک ثبت شده و یک سری اطلاعات لازم جهت ادامه فعالیت قانونی شرکت به شما داده می‌شود که این موضوع در شرکت‌های سهامی خاص و با مسئولیت محدود دارای تفاوت است. در شرکت‌های با مسئولیت محدود: شرکت نامه مهر شده، آگهی تأسیس، پلمپ دفاتر، مهر و روزنامه رسمی کشور است به شما داده می‌شود.

مدارک تحویل داده شده در ثبت شرکت سهامی خاص شامل: آگهی تأسیس، پلمپ دفاتر، روزنامه رسمی، مهر و اظهار‌نامه و اساسنامه شرکت است. هر کدام از مدارک دریافت شده باید برای ادامه فعالیت قانونی یک شرکت نزد افراد معتمد حفظ شود.

6- پس از ثبت شرکت چه کاری باید انجام داد؟

یکی از موضوعات مهم پس از ثبت شرکت این است که شما حداکثر ظرف یک هفته کاری به دنبال پلمپ دفاتر تجاری خود باشید تا بتوانید از این طریق بحث پرداخت مالیات و اخذ کد مالیاتی را پیگیری کنید. مالیات یک مبحث مهم در شرکت‌های مختلف است که باید به آن رسیدگی شود و اگر کوتاهی در این زمینه انجام شود شامل جرائم قانونی می‌شود. مدیران شرکت باید توجه کنند که حداکثر ظرف 2 ماه از تاریخ ثبت نسبت به پرداخت 2 در هزار سرمایه خود به اداره امور مالیاتی اقدام کنند.

[f]

7- چه تغییراتی پس از ثبت شرکت قابل انجام است؟

قطعاً ممکن است بنا به دلایل مختلف بخواهید تغییرات لازم را در شرکت ثبت شده انجام دهید که این موضوع نیز تابع قوانین مشخص بوده و شما می‌توانید در نام شرکت، موضوع آن، شعبه‌های قانونی، تغییر آدرس، افزایش یا کاهش سرمایه، تعیین مدیران، تصویب ترازنامه، تغییر مدیران و حق امضاء شرکت و در اساسنامه تغییرات مختلفی را ایجاد کنید. هر کدام از تغییرات بیان شده برای شرکت ثبت شده قابل انجام بوده و می‌تواند در یک دوره مشخص انجام شود.

8- آیا تبدیل شرکت‌ها به یک دیگر قابل انجام است؟

باید بیان کرد که طبق قوانین جدید که برای تمام شرکت‌ها لازم الاجراست دیگر نمی‌توان شرکت‌های را به نوع دیگری تبدیل کرد. بخشنامه 90536/92 که در تاریخ 26 مرداد سال 92 صادر شده است بیان می‌دارد که دیگر نمی‌توان شرکت‌های مختلف را به یکدیگر تبدیل کرد و این موضوع در مورد تبدیل شرکت سهامی خاص به شرکت سهامی عام قابل مستثنی است.

9- چه افرادی قادر به ثبت برند تجاری هستند؟

ثبت برند تجاری دارای اهمیت است و افراد پس از ثبت شرکت باید برند تجاری خود را به ثبت برسانند. طبق قوانین در نظر گرفته شده هر شخص حقیقی یا حقوقی که دارای فعالیت تجاری و قانونی است می‌تواند تقاضای ثبت نام و لوگوی تجاری داشته باشد.

10- مدت زمان اعتبار برند تجاری چقدر است؟

طبق قوانین تجارت، مدت اعتبار اولیه برند تجاری ثبت شده ده سال بوده که پس از آن قابل تمدید است. برند تجاری حداکثر دارای 6 ماه زمان برای تمدید مجدد بوده و صاحب برند باید در مدت زمان مشخص شده اقدام به تمدید آن نماید.

برای مشورت و مشاوره رایگان و پرسش های ثبت و تاسیس شرکت و برند از کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره ۴۴۲۸۸۳۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا بهترین شرکت ثبت برند در تهران صحبت کنید.

 

پرسش های ثبت و تاسیس شرکت و برند

پرسش های ثبت و تاسیس شرکت و برند

hanasabt بازدید : 30 نظرات (0)

ثبت برند و علامت تجاری با شرکت هانا ثبت

 

برند و علامت تجاری در اداره مالکیت صنعتی ثبت می‌شود که از زیر مجموعه‌های سازمان ثبت اسناد و املاک می‌باشد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام هاناثبت، وظیفه این اداره ثبت علامت‌های تجارتی و اختراعات است. مطابق با قانون ثبت علائم و اختراعات مصوب سال ۱۳۱۰ و آئین نامه اجرایی این قانون، ثبت برند مبنای حمایت قانون از محصولات یک شرکت می‌‏باشد. زمانی که برند یا علامت تجاری به نام یک شرکت به ثبت رسیده است، می‏‌تواند از علامت تجاری استفاده کند.

ثبت برند مزایای زیادی دارد که در ادامه به بخشی از آن‌ها اشاره می‌کنم. ثبت علامت تجاری تضمین می‌کند که مشتریان می‌توانند محصولات را از یکدیگر تشخیص دهند. همچنین شرکت‌ها را قادر می‌سازد محصولات‌شان را از یکدیگر متمایز سازند. علائم تجاری ابزار بازاریابی و اساس ایجاد وجهه و شهرت شرکت‌ها هستند و اجازه استفاده از  آنها به اشخاص ثالث داده می‌شود و منبع مستقیم درآمد از محل حق امتیازها می‌باشند. باید توجه داشت که برند ثبت‌شده جزء ضروری موافقت‌نامه‌های اعطای نمایندگی است.

با اینکه اکثر کسب و کارها به اهمیت استقاده از علائم تجاری به منظور تمیز دادن محصولات‎شان از محصولات رقبا پی برده‌اند، همه آنها اهمیت حمایت از علائم تجاری از طریق ثبت را درک نکرده‌اند.

پس از ثبت برند طبق قانون ثبت علائم تجاری شخص/شرکت حق انحصاری پیدا می‌کند، بموجب آن می‌توانید از عرضه کالاهای یکسان یا مشابه توسط اشخاص ثالث تحت علائم تجاری که عین یا به طریق گمراه کننده‌ای مشابه علامت تجاری شما هستند جلوگیری نماید. اگر علامت تجاری ثبت نشود، شرکت‌های رقیب از همان علامت یا علامتی که شباهت آن با علامت مزبور به اندازه‌ای است که موجب گمراهی خواهد شد برای همان کالا یا کالاهای مشابه استفاده خواهند کرد و در نتیجه سرمایه‌گذاری در بازاریابی یک محصول ممکن است به هدر رود.

مدارک مورد نیاز ثبت برند، ثبت علامت تجاری

مدارک ثبت برند اشخاص حقیقی:

اصل شناسنامه و کپی کارت ملی

امضای وکالت نامه و فرم تقاضای علامت

داشتن جواز کسب و یا جواز تاسیس از صنایع

ارائه شکل و نام تجاری در ابعاد ۱۲×۱۲ سانتیمتر

داشتن کارت بازرگانی (در صورت لاتین بودن نام تجاری)

مدارک ثبت برند اشخاص حقوقی (شرکتی)

کپی شرکتنامه و روزنامه رسمی و آخرین تغییرات

کپی شناسنامه و کارت ملی افرادی که در شرکت حق امضا دارند.

داشتن کارت بازرگانی (در صورت لاتین بودن نام تجاری)

ارائه شکل و نام تجاری در ابعاد ۱۲×۱۲ سانتیمتر

داشتن جواز تاسیس (جواز صنایع)

درخواست ثبت برند و علامت تجاری

تقاضا یا درخواست ثبت برند و علامت تجاری باید به زبان فارسی و در سه نسخه روی نمونه‌های چاپی مخصوصی که از طرف اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی در اختیار متقاضیان گذارده می‌شود به عمل آید. تقاضای مزبور ممکن است شخصاً از طرف متقاضی یا از طرف وکیل او تسلیم گردد و دارای تاریخ و امضاء حاوی نکات زیر باشد:

۱. اسم و اقامتگاه و تابعیت صاحب علامت و مرکز اصلی موسسه او.

۲. اسم و اقامتگاه وکیل او در تهران در صورتی که اظهارنامه توسط وکیل داده شده باشد.

۳. رشته تجارت یا نوع صنعت یا فلاحیت

۴. تاریخ ثبت و محل و شماره ثبت علامت در کشور مبدا در صورتی که علامت خارج ایران به ثبت رسیده باشد.

۵. اقامتگاهی که صاحب علامت در تهران انتخاب می‌نماید.

۶. اسم اقامتگاه شخص یا اشخاصی که در تهران صلاحیت دریافت ابلاغ‌ها و اخطارها را دارند.

۷. شرح و نوع کالا یا محصولاتی که علامت برای تشخیص آن بکار می‌رود با تعیین طبقات درخواست شده طبق طبه‌بندی ضمیمه آیین‌نامه.

۸. شرح و توصیف علامت درخواست شده و طرز مخصوص استعمال آن اگر مورد داشته باشد.

۹. تعیین ضمایم

تنظیم نام و نشانی درخواست کننده مقیم خارجه باید علاوه بر فارسی به حروف لاتین باشد و با همان حروف نیز ثبت و آگهی خواهد شد.

برای آگاهی از قیمت و میزان هزینه ثبت برند و علامت تجاری با مشاورین ما در هانا ثبت تماس حاصل فرمایید.

hanasabt بازدید : 35 نظرات (0)

ثبت علائم تجاری در ایران

 

ثبت علائم تجاری در ایران دارای مراحل مختلف بوده و از اهمیت زیادی برخوردار است و با توجه به این که روزانه حدود چندین نشان تجاری در وب سایت ثبت علائم تجاری ثبت می‌شود اهمیت این موضوع را افزایش می‌دهد که اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید. علائم تجاری به عنوان یک نشان مخصوص برای یک شرکت محسوب می‌شود که از نظر اقتصادی دارای اهمیت است.

اگر بخواهید به صورت قانونی محصولات خود را در بازارهای جهانی و بازار داخلی عرضه کنید و از خدمات و مزایای علائم تجاری استفاده کنید باید بتوانید نحوه ثبت آن را فرا بگیرید. وجود برند تجاری باعث خدمات رسانی بهتر به مشتریان شده و می‌تواند بازدهی مالی زیادی برای مدیران کسب و کارهای مختلف داشته باشد. ما در این مقاله قصد داریم تا در مورد شیوه ثبت علائم تجاری در ایران مطالب مفیدی را قرار دهیم.

[f]

مراحل ثبت علائم تجاری در ایران

باید بیان کرد که مراحل ثبت علائم تجاری در ایران از طریق سامانه اینترنتی ثبت نشان تجاری قابل انجام بوده و بهتر است قبل از ثبت نام، مدارک خود را به صورت کامل تکمیل کنید. فرآیند ثبت نام متنوع بوده و شما پس از تکمیل فرم‌های در نظر گرفته شده می‌توانید با دریافت کد رهگیری در مراحل بعدی از روند ثبت نشان تجاری خود مطلع شوید. پس از ثبت درخواست، کارشناسان مربوطه علائم تجاری ثبت شده را بررسی کرده و نتیجه درخواست شما را اعلام می‌کنند.

تنوع موجود در مراحل ثبت علائم تجاری در ایران باعث شده است تا افراد قبل از هر اقدامی بخواهند اطلاعات خود را در زمینه ثبت نشان تجاری افزایش دهند. اگر برند شما مورد تأیید کارشناسان قرار بگیرد می‌توانید با طی کردن سایر مراحل به یک نشان تجاری مخصوص دست پیدا کنید.

چه نشان تجاری در ایران قابل ثبت است

طبق قانون ثبت برند تجاری متقاضیان می‌توانند برای ثبت علائم تجاری خود از کلمه یا حرف، عدد، شکل، رنگ، تصویر و یا برچسب‌های ترکیبی برای ثبت برند تجاری خود استفاده کنند. هر کدام از موارد بیان شده باید به گونه‌ای باشد که با موازین شرعی جمهوری اسلامی ایران منافات نداشته باشد. شخص پس از یک طراحی گرافیکی می‌تواند درخواست خود را به ثبت برساند تا درخواست ثبت شده توسط کارشناسان مربوطه مورد بررسی قرار بگیرد.

[f]

نشان غیر قابل ثبت در ایران

برخی از علائم و تصاویر وجود داشته که با توجه به حساسیت قوانین در نظر گرفته شده نمی‌توان از آن برای ثبت علائم تجاری در ایران استفاده نمود. این موضوع شامل موارد زیر است:

  • استفاده از واژه‌های عمومی
  • استفاده از کلمات توصیف کننده مانند شور برای نمک
  • استفاده از کلمات گمراه کننده که باعث می‌شود تا مصرف کننده نتواند در مورد مبدأ ساخت، زمان تولید و غیره اطلاعات لازم را کسب کند.
  • استفاده از کلمات و تصاویری که با موازین شرعی دچار تضاد است
  • استفاده از پرچم، علائم و نشانه کشورهای دیگر
  • استفاده از نشانه‌هایی که در کالاهای غیر مشابه ثبت شده است

مدارک لازم برای ثبت برند در ایران

برای این که بتوانید برند را به صورت قانونی در ایران به ثبت برسانید باید مدارک خود را قبل از ثبت، آماده کنید. اشخاص حقیقی و حقوقی برای ثبت برند نیاز به مدارک مختلف داشته که به شرح زیر است:

شخص حقیقی

  • کپی شناسنامه و کارت ملی
  • کپی کارت بازرگانی (در صورتی که بخواهید از حروف لاتین برای برند خود استفاده کنید)
  • کپی مجوز فعالیت قانونی که شامل جواز کسب و جواز تأسیس است

شخص حقوقی

  • کپی شناسنامه و کارت ملی
  • کپی آخرین تغییرات شرکت (از آخرین تغییرات شرکت نباید بیش از دو سال گذشته باشد)
  • کپی کارت بازرگانی (در صورتی که بخواهید از حروف لاتین برای برند خود استفاده کنید)
  • کپی جواز کسب و پروانه بهره برداری

[f]

مزایای ثبت برند

ثبت برند دارای مزایای زیادی برای فعالیت شرکت‌هاست که می‌تواند باعث افزایش سودآوری در بلند مدت شود. اگر بخواهید محصولات و خدمات خود را در سطح بین المللی عرضه کنید نیاز دارید تا یک برند معتبر و مناسب داشته باشید. از مزایای ثبت برند می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • داشتن یک نشان تجاری باعث تمایز محصولات شما از سایر شرکت‌ها می‌شود
  • وجود یک نشان تجاری برای ایجاد تمایز کامل محصولات از دیدگاه یک شرکت دارای اهمیت است
  • نشان تجاری به عنوان یک پایه بازاریابی و شهرت شرکت‌ها محسوب می‌شود
  • وجود نشان تجاری برای موافقت نامه‌های اعطای نمایندگی ضروری است
  • نشان تجاری باعث افزایش ارزش دارایی‌های شرکت می‌شود
  • وجود نشان تجاری شرکت را ترغیب می‌کند که هر ساله بر روی کیفیت محصولات و خدمات خود کار کند و آن را افزایش دهد
  • نشان تجاری برای دریافت خدمات بانکی و مالی دارای اهمیت است

برای مشورت و مشاوره رایگان از کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره ۴۴۲۸۸۳۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا بهترین شرکت ثبت برند در تهران صحبت کنید.

 

ثبت علائم تجاری در ایران

ثبت علائم تجاری در ایران

hanasabt بازدید : 29 نظرات (0)

نحوه انتقال مالکیت علامت تجاری که به عنوان یک دارایی مالی برای شرکت محسوب می‌شود و دارای مزایای زیادی برای صاحب کسب و کار است. ثبت و دریافت نشان تجاری دارای مراحل مختلف بوده که می‌توان با طی کردن مراحل قانونی آن به یک نشان تجاری مخصوص و ویژه دست پیدا کرد. در این بین صاحب علامت تجاری می‌تواند علامت ثبت شده را به دیگری انتقال دهد یا صاحب نشان تجاری قادر خواهد بود تا بدون انتقال علامت تجاری، اجازه استفاده آن را به شخص دیگری بدهد.

نحوه انتقال مالکیت علامت تجاری موضوع مورد بحث و بررسی بسیاری از افراد است که قصد دارند تا به این کار دست بزنند. شخص می‌تواند در صورت وجود اجازه نامه معتبر، نشان تجاری دریافتی را به دیگران منتقل کند و اجازه استفاده از آن را بدهد. ما در این مقاله قصد داریم تا در مورد نحوه انتقال مالکیت علامت تجاری مطالب جالبی را برای شما عزیزان همیشه همراه قرار دهیم.

نحوه انتقال مالکیت علامت تجاری

طبق قوانین مشخص شده در ایران شخصی که دارای نشان تجاری است می‌تواند با توجه به وضعیت خود، اجازه استفاده از نشان تجاری را به اشخاص دیگر بدهد. در زمان استفاده از نشان تجاری، صاحب علامت باید به صورت صریح اشاره کند که آیا می‌خواهد به صورت انحصاری از علامت تجاری استفاده کند یا خیر. اگر بخواهد اجازه استفاده از نشان تجاری را به شخص دیگری بدهد باید به آن اشاره داشته باشد چون در این صورت مجوز صادر شده غیر انحصاری بوده و قابل استفاده توسط دیگران نیز است.

باید توجه کنید که هر گونه انتقال علامت تجاری باید به صورت کامل در مرجع ثبت به ثبت رسیده باشد و اگر این کار به درستی انجام نشده باشد، صاحب علامت تنها می‌تواند بخشی از نشان تجاری را به دیگران منتقل کند و همچنان خود او مالک اصلی شناخته می‌شود. انتقال نشان تجاری توسط مالک آن می‌تواند به صورت کامل و یا بخشی از آن انجام شود.

[f]

مراحل انتقال علامت تجاری

قطعاً به مانند ثبت یک نشان تجاری که دارای مراحل مختلف است برای این که بتوانید انتقال علامت تجاری را در یک بستر قانونی انجام دهید باید مراحل مختلف آن را طی کنید. برای انتقال مالکیت علامت تجاری باید مراحل زیر را دنبال کنید:

  • حضور در یک دفترخانه اسناد رسمی برای تنظیم کردن صلح نشان تجاری
  • استعلام دفترخانه از اداره مالکیت صنعتی تا مشخص شود که آیا علامت ثبت شده در مالکیت شما قرار دارد یا خیر
  • امضای سند صلح در دفترخانه که باید این موضوع توسط طرفین به درستی انجام شود
  • درخواست کتبی صاحب نشان تجاری برای ثبت انتقال علامت تجاری به همراه ارائه اصل آخرین گواهینامه معتبر
  • پرداخت هزینه‌های قانونی که به اداره مالکیت صنعتی انجام می‌شود
  • منتشر کردن آگهی انتقال علامت در روزنامه‌های رسمی کشور

مدارک مورد نیاز برای انتقال علامت تجاری

قطعاً می دانید که افراد حقیقی و حقوقی دارای علامت تجاری می‌توانند با توجه به شرایط و ضوابط در نظر گرفته شده نشان تجاری را که تحت مالکیت آنان قرار دارد، به صورت کامل منتقل کنند. مدارک مورد نیاز برای اشخاص حقیقی و حقوقی جهت انتقال مالکیت نشان تجاری به شرح زیر است:

اشخاص حقیقی

  • ارائه کپی شناسنامه و کارت ملی مالک جدید
  • ارائه اصل سند صلح
  • ارائه اصل گواهی ثبت نشان تجاری
  • پرداخت هزینه انتقال و ارائه قبض آن

[f]

اشخاص حقوقی

  • ارائه شناسنامه و کارت ملی افراد دارای حق امضاء
  • ارائه آخرین تغییرات اعضای هیئت مدیره
  • اصل سند اصلاح
  • ارائه اصل گواهی ثبت نشان تجاری
  • پرداخت هزینه انتقال و ارائه قبض آن

نکات کلیدی در زمان انتقال علامت تجاری

برای یک انتقال قانونی باید بتوان برخی از نکات کلیدی را به صورت کتبی ذکر کرد. اگر بخواهید نشان تجاری را به دیگران انتقال دهید باید این نکات را مدنظر داشته باشید:

  • ثبت دقیق شماره و تاریخ ثبت شده نشان تجاری در ایران
  • ثبت اسم و نشانی مالک جدید با حضور نماینده قانونی وی (در صورت داشتن نماینده)
  • در صورتی که نشان تجاری به صورت جزئی منتقل می‌شود، تمام جزئیات منتقل شده به صورت قانونی نگارش شود.

هزینه انتقال نشان تجاری چقدر است

باید بیان کرد که همان طور که برای ثبت نشان تجاری هزینه دریافت می‌شود برای انتقال نشان تجاری نیز باید هزینه آن را پرداخت نمود. هزینه دریافتی بابت انتقال علامت تجاری مربوط به مراجع مشخص بوده و بدون پرداخت هزینه نمی‌توان انتقال را به صورت رسمی انجام داد. با توجه به شرایط قانونی موجود و ارزش مادی برند نمی‌توان یک قیمت ثابت را برای انتقال نشان تجاری در نظر گرفت.

در واقع باید بیان کرد که نشان تجاری با توجه به موفقیت کسب شده و شهرتی که دارد قیمت گذاری می‌شود که این امر می‌تواند تأثیر زیادی در هزینه انتقال نشان تجاری داشته باشد. همچنین وجود توافق طرفین نیز می‌تواند باعث ایجاد یک قیمت مناسب شود و امکان قیمت گذاری یکسان برای برندهای متنوع امکان پذیر نیست.

[f]

سخن پایانی

برند یک شرکت به عنوان هویت ارائه شده برای محصولات و خدمات شرکت بوده که دارای ارزش مالی زیادی است و می‌تواند باعث اعتبار بخشیدن به فعالیت شرکت شود. برند دارای ارزش معامله زیادی است و صاحب نشان تجاری می‌تواند علامت تجاری ثبت شده را به دیگران منتقل کند. هر برندی که به صورت قانونی ثبت شده باشد با شرایط مشخص قابل انتقال بوده و دارای اصول و قواعد خاصی است.

برند به عنوان دارایی مالی دارای مراحل انتقال مالکیت بوده که در بالا به آن اشاره داشته‌ایم. اگر بخواهید به عنوان صاحب کسب و کار برند مورد نظر خود را منتقل کنید بهتر است با طی کردن مراحل بالا به راحتی این کار را انجام دهید. توجه کردن به نکات گفته شده در این زمینه به شما کمک می‌کند تا بدون دردسر بتوانید بخش یا تمام نشان تجاری خود را به شخص دیگری انتقال دهید.

برای مشورت و مشاوره رایگان از کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره ۴۴۲۸۸۳۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا بهترین شرکت ثبت برند در تهران صحبت کنید.

 

نحوه انتقال مالکیت علامت تجاری

نحوه انتقال مالکیت علامت تجاری

 

hanasabt بازدید : 26 نظرات (0)

ثبت شعبه شرکت خارجی

می توان بیان کرد که اگر یک شرکت خارجی بخواهد در ایران به صورت قانونی فعالیت خود را آغاز کند باید در کشور اصلی خود به عنوان یک شرکت قانونی شناخته شود که پس از آن می‌تواند در اداره ثبت شرکت‌ها، شرکت خود را به ثبت برساند. اگر شرکت خارجی در کشور خود به عنوان یک شرکت معتبر و قانونی ثبت نشده باشد نمی‌تواند به صورت رسمی فعالیت خود را در ایران به عنوان یک شرکت مستقل راه اندازی کند.

عدم رعایت کردن دو مورد بالا باعث می‌شود تا نتوان ثبت شعبه شرکت خارجی را به صورت قانونی انجام داد و از دید قوانین و ضوابط کشور ایران، شرکت خارجی فوق موجودیت نداشته و نمی‌تواند فعالیت کند. ما در این مقاله قصد داریم تا در مورد ثبت شعبه شرکت خارجی مطالب جالب توجهی را برای شما عزیزان همیشه همراه قرار دهیم.

نحوه ثبت شعبه شرکت خارجی چگونه است

طبق قوانین و مقررات در نظر گرفته شده در ایران و به موجب قانون 4 نظام نامه‌ی ثبت شرکت‌ها، برای این که یک شرکت خارجی بتواند به صورت قانونی فعالیت خود را در ایران دنبال کند باید اظهارنامه ثبت فارسی از طرف شخصی که دارای حق امضاء از شرکت مادر است تکمیل و ارائه شو دهد. اظهارنامه مربوطه باید به زبان فارسی نگارش شده باشد. در اظهارنامه ثبت فارسی باید نام کامل شرکت، نوع شرکت، مرکز اصلی آن به همراه آدرس، تابعیت شرکت و مقدار سرمایه اولیه آن به درستی بیان شود.

علاوه بر موارد بیان شده شخص باید آخرین بیلان شرکت را با توجه به اساسنامه شرکت تعهد کرده باشد و بیان کند که شعب شرکت در ایران در کدام نقطه قرار دارد. ذکر نماینده‌های شرکت مادر در ایران نیز از جمله مواردی است که در هنگام تکمیل کردن اظهارنامه ثبت باید به آن اشاره شود. تمام موارد بالا باعث می‌شود تا بتوان گفت که یک شرکت خارجی می‌تواند فعالیت خود را در ایران به صورت قانونی دنبال کند.

[f]

اظهارنامه ثبت شرکت اتباع خارجی در ایران

طبق آیین نامه در نظر گرفته شده در ایران هر شخص حقیقی یا حقوقی که بخواهد ثبت شعبه و نمایندگی شرکت‌های خارجی را بر عهده داشته باشد باید شامل شرایط عمومی زیر باشد:

  • ارائه خدمات فنی و مهندسی و دارا بودن دانش فناوری اطلاعات
  • ارائه خدمات بعد از فروش کالای شرکت‌های خارجی
  • انجام عملیات اجرایی با عقد قرارداد بین شرکت‌های ایرانی و خارجی
  • همکاری با شرکت‌های فنی و مهندسی موجود در ایران برای فعالیت در کشورهای دیگر
  • ایجاد زمینه‌های مختلف برای سرمایه گذاران شرکت‌های خارجی در کشور ایران
  • افزایش صادرات غیر نفتی کشور ایران

مدارک مورد نیاز برای ثبت شعبه شرکت خارجی

برای ثبت نمایندگی خارجی و این که شرکت‌های خارجی بتوانند به صورت قانونی در ایران فعالیت خود را آغاز کنند باید یک سری از مدارک و اطلاعات را به صورت قانونی و رسمی اعلام کنند. نماینده و فردی که دارای حق امضاء شرکت مادر است یا وکیل آن باید بتواند مدارک مورد نیاز زیر را به شکل دقیق مهیا و ارائه کند. مدارک مورد نیاز برای ثبت نمایندگی خارجی به شرح زیر است:

  • ارائه دو نسخه ترجمه اساسنامه شرکت مادر (اصلی)
  • ارائه دو نسخه ترجمه رسمی آگهی تأسیس و آخرین تغییرات صورت گرفته در شرکت مادر
  • ارائه یک نسخه گزارش توجیهی نماینده عمده
  • ترجمه و تصویر برابر با اصل گذرنامه در صورتی که نماینده شخص حقیقی خارجی باشد
  • تصویر برابر با اصل مدارک احراز هویت در صورتی که نماینده شخص ایرانی باشد (صرفاً شناسنامه و کارت ملی)
  • تصویر روزنامه رسمی آگهی شده و آخرین تغییرات شخصی حقوقی در مواردی که نماینده عمده شخص حقوقی ایرانی باشد
  • یک نسخه اصل و ترجمه رسمی گزارش بیلان مالی شرکت مادر
  • دو نسخه ترجمه رسمی و برابر با اصل قرارداد نمایندگی یا اختیار نامه
  • اصل تعهدنامه موضوع ماده 6 آئین نامه ثبت شعب و نمایندگی شرکت‌های خارجی

فرآیند ثبت شعبه شرکت خارجی گونه است

اگر علاوه بر ثبت شعبه اصلی قرار بر این باشد که شعبه‌های متعدد دیگری در ایران نیز ایجاد شود ابتدا باید محل شعبه به صورت کامل و دقیق مشخص شود که این امر مستلزم معرفی یک نماینده با حق امضاء است. باید شعبه به صورت کامل و قانونی تحت شرایط موجود در ذیل ثبت اصلی شرکت مزبور قرار گیرد. اگر پس از ثبت شعبه اصلی، شعبه‌های دیگر دایر شود تقاضای ثبت شعبه باید طبق اظهارنامه ثبت شده انجام شود که در این صورت برای تصدیق به شرکت اصلی که در ایران وجود دارد داده می‌شود.

در ادامه انجام ثبت شعبه‌های متعدد خارجی می‌توان بیان کرد که دو آگهی تأسیس شعبه از سوابق مربوط به شعبه اصلی، به مکانی که قصد دایر شدن شعبه وجود دارد، فرستاده می‌شود تا آگهی در روزنامه‌های محلی همان منطقه منتشر شود.

[f]

بررسی تکالیف قانونی متقاضی ثبت شعبه شرکت خارجی در ایران

در هنگام ثبت شعبه شرکت خارجی و همچنین ادامه روند حیات و فعالیت این گونه شرکت‌ها باید بیان کرد که یک سری تکالیف قانونی وجود داشته که نمایندگان و وکلای شرکت مادر باید بتوانند به تعهدات داده شده به صورت قانونی عمل کنند. برخی از تکالیف قانونی شعبه‌های خارجی موجود در ایران به شرح زیر است:

  • نماینده شرکت خارجی باید بتواند تعهداتی را که قانون بر عهده وی گذاشته است به صورت کامل رعایت کند، در غیر این صورت ممکن است روند فعالیت شرکت به مرور زمان دچار مشکل شود.
  • شروع فعالیت تجاری شرکت باید به گونه‌ای باشد که حداکثر ظرف مدت 4 ماه از تاریخ ثبت گذشته باشد در غیر این صورت هر گونه فعالیت قانونی انجام شده تخلف شناخته می‌شود. در زمان تعیین شده باید اوراق لازمه به اداره ثبت تحویل داده شود تا مدارک به شکل کامل در اختیار اداره ثبت قرار گیرد.
  • پس از ثبت یک شعبه شرکت خارجی مدیران آن وظیفه دارند تا به صورت سالیانه گزارش‌های مختلفی را از شرکت مادر که شامل گزارش‌های مالی حسابرسی است به اداره ثبت تحویل کنند. گزارش ارائه شده توسط حسابرسان مستقل مقیم در کشور ایران مورد بررسی قرار می‌گیرد.
  • شرکت خارجی وظیفه دارد هر سال یک نسخه از ترازنامه‌ی خود را به اداره ثبت تحویل دهد تا صورت‌های مالی به صورت شفاف بررسی شود.

عدم رعایت موارد بالا باعث می‌شود تا بتوان مجوز فعالیت شعبه را از طریق مراجع قضایی لغو کرد که این امر ممکن است منجر به انحلال و تصفیه شرکت شود. در صورتی که فعالیت شرکت در مدت زمان مشخص شده تمدید نشود می‌تواند ضررهای جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد.

سخن پایانی

با توجه به این که شخصیت‌های حقوقی زیادی قصد دارند تا در ایران فعالیت خود را دنبال کنند، قانون زمینه امور تجاری را با شرایط خاص برای آن‌ها مشخص کرده است. شرکت‌های خارجی برای فعالیت و داشتن شعبه‌های مختلف در ایران تحت قوانین مشخص باید با طی کردن مراحل مختلف بتوانند مجوزهای قانونی را کسب کنند. وجود پتانسیل رشد و سرمایه گذاری‌های اقتصادی باعث می‌شود تا شرکت‌های خارجی از حضور در ایران استقبال کنند.

ثبت شعبه شرکت خارجی در ایران با توجه به قوانین بیان شده قابل انجام است و قراردادهای متقابلی بین شرکت‌ها ثبت می‌شود که این امر باعث افزایش همکاری شده و می‌تواند امتیازهای مختلفی برای طرفین داشته باشد. ما در این مقاله سعی کرده‌ایم تا در مورد ثبت شعبه شرکت خارجی مطالب مهم و جالب توجهی را برای شما قرار دهیم. امید است با مطالعه مقاله بالا توانسته باشید اطلاعات خود را در زمینه ثبت شعبه شرکت‌های خارجی افزایش داده باشید.

برای مشورت و مشاوره رایگان از کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره ۴۴۲۸۸۳۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا بهترین شرکت ثبت برند در تهران صحبت کنید.

 

ثبت شعبه شرکت خارجی

ثبت شعبه شرکت خارجی

ثبت شعبه شرکت خارجی

hanasabt بازدید : 27 نظرات (0)

استعلام  برند

 

می دانید که برای داشتن یک فعالیت تجاری و قانونی باید بتوانید علاوه بر ثبت شرکت، برند مورد علاقه خود را به شکل رسمی به ثبت برسانید. ثبت برند به عنوان یک موضوع کلیدی برای شرکت‌های مختلف محسوب شده که از نظر قانونی دارای اهمیت است. ثبت برند دارای مزایای زیادی برای صاحبان کسب و کارهای مختلف بوده که این موضوع می‌تواند باعث انجام فعالیت‌های تجاری و بین‌المللی شود. استعلام ثبت برند از موضوعات جذاب ثبت برند است و باید به آن توجه شود.

افراد و مدیران کسب و کارهای مختلف سعی می‌کنند تا به دنبال ثبت برند مورد علاقه خود باشند. یکی از مواردی که در هنگام ثبت برند دارای اهمیت بوده موضوع استعلام رایگان برند است، در واقع افراد باید بتوانند قبل از ثبت برند با استعلام برند مورد نظر خود از آزاد بودن آن اطمینان کامل پیدا کنند. در این مقاله می‌خواهیم در مورد موضوع ثبت برند و استعلام رایگان برند مطالب جالب توجهی را قرار دهیم.

استعلام رایگان برند

برای ثبت برند باید بتوانید قبل از ثبت آن و طی کردن مراحل قانونی، از برند مورد نظر خود استعلام بگیرید تا متوجه این موضوع شوید که آیا نام انتخابی برند شما قابل ثبت است یا خیر. در واقع استعلام رایگان برند این امکان را به افراد می‌دهد که به صورت برخط بتوانند از آزاد بودن نام برند خود اطمینان حاصل کنند. باید توجه داشته باشید که نشان تجاری به عنوان یک دارایی با ارزش برای مدیران کسب و کارهای مختلف محسوب می‌شود و می‌تواند نقش بسیاری مهمی در درآمدزایی و کسب و کار داشته باشد.

مدیران شرکت‌های مختلف باید توجه کنند که بعد از ثبت شرکت و شروع فعالیت به صورت رسمی باید به دنبال ثبت نشان تجاری خود باشند. ثبت نشان تجاری به شرکت کمک می‌کند تا بتواند محصولات خود را به شکل مشخص به بازار روانه کند و از این رو مشتریان می‌توانند از محصولات و خدمات شرکت به صورت مشخص استفاده کنند.

[f]

اهمیت ثبت برند تجاری

بیان این نکته خالی از لطف نیست که نشان تجاری در دنیای امروزی دارای نقش‌های زیادی است و می‌تواند باعث افزایش ارزش گذاری شرکت شود. نشان تجاری به افراد و مؤسسات مختلف کمک می‌کند تا در بازارهای رقابتی حرفی برای گفتن داشته باشند. تمام مزایا و ویژگی‌های یک نشان تجاری باعث می‌شود تا به اهمیت آن پی ببرید و به دنبال ثبت قانونی نشان تجاری باشید. باید بدانید که اگر برند به درستی ثبت نشده باشد نمی‌توان از آن به شکل قانونی استفاده کرد.

ثبت برند تجاری می‌تواند از سوءاستفاده های احتمالی جلوگیری کند چرا که افراد سعی دارند تا از محصولات و خدمات متنوع به سود خود استفاده کنند. مدیران مؤسسات و شرکت‌های مختلف باید توجه کنند که قوانین دقیقی برای ثبت نشان تجاری وجود دارد که از مهم‌ترین آن تکراری نبودن نام برند انتخابی است. وجود استعلام برند تجاری باعث می‌شود تا شما قبل از ثبت نشان تجاری خود از آزاد بودن نام آن مطمئن شوید. برای آشنایی با مراحل ثبت برند مطلب "مراحل ثبت برند" را مطالعه کنید.

شیوه استعلام رایگان برند

برای این که برند خود را ثبت کنید باید به دنبال استعلام آن باشید چرا که روزانه تعداد زیادی از برندهای مختلف در سامانه در نظر گرفته شده ثبت می‌شوند. با توجه به مراحل متنوع ثبت نشان تجاری و برای جلوگیری از اتلاف وقت و هزینه بهتر است قبل از هر کاری به دنبال استعلام رایگان برند خود باشید. وجود وب سایت اداره مالکیت معنوی که مسئولیت ثبت برند تجاری در ایران را بر عهده دارد باعث شده است تا شما پس از ورود به سامانه ipm.ssaa.ir بتوانید به راحتی استعلام رایگان برند خود را دریافت کنید.

با ورود به سامانه فوق می‌توانید با جستجوی نام برند انتخابی خود، از بین برندهای ثبت شده متوجه شوید که آیا برند انتخابی شما از قبل ثبت شده است یا خیر. سامانه فوق جهت کمک به متقاضیان ثبت برنده بوده که می‌تواند بسیار مؤثر باشد اما باید بیان کرد که نتیجه اعلام درخواست ثبت برند شما توسط کارشناسان مربوطه مورد بررسی قرار گرفته و نتیجه نهایی به شما اعلام می‌شود. علاوه بر تکراری بودن نام نشان تجاری انتخابی شما، عوامل زیر نیز می‌تواند باعث رد درخواست ثبت نشان تجاری‌تان شود:

  • برند انتخابی شما نتواند به شکل صحیح تمایز بین کالاهای مختلف شرکت‌های دیگر را نشان دهد
  • برند انتخابی شما از نظر موازین شرعی دارای اشکال باشد
  • نام نشان تجاری شما به گونه‌ای باشد که باعث گمراه کردن مصرف کنندگان از نظر مبدأ جغرافیایی شود
  • نشان تجاری انتخابی شما قبلاً توسط شرکت یا موسسه دیگری که کالای غیرمشابه تولید می‌کند ثبت شده باشد
  • کلمه انتخابی شما برای برند مورد نظر به گونه‌ای باشد که باعث گمراه کردن مصرف کنندگان شده و یا ترجمه آن باعث یادآوری برند شرکت‌های دیگر شود

[f]

سخن پایانی

شما به عنوان یک مدیر کسب و کار باید به دنبال ثبت برند تجاری خود باشید. برای این که بتوانید برند تجاری را ثبت کنید ابتدا باید استعلام رایگان برند را از طریق وب سایت اداره مالکیت معنوی دریافت کنید. استعلام برند به شما این امکان را می‌دهد که بتوانید قبل از طی کردن مراحل مختلف از آزاد بودن نام انتخابی خود اطمینان حاصل کنید. باید بیان کرد که داشتن یک نشان تجاری دارای اهمیت بوده و می‌تواند باعث رونق کسب و کار شود.

اگر بخواهید برند خود را به ثبت برسانید بهتر است یک نام و طراحی خلاقانه برای خود انتخاب کنید چرا که این امر باعث می‌شود تا به یک نتیجه مطلوب دست پیدا کرده و به راحتی نشان تجاری خود را با طی کردن مراحل قانونی ثبت کنید.

برای مشورت و مشاوره رایگان از کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره ۴۴۲۸۸۳۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا بهترین شرکت ثبت برند در تهران صحبت کنید.

 

استعلام  برند

استعلام  برند

استعلام  برند

hanasabt بازدید : 39 نظرات (0)

استعلام شرکت ثبت شده

 

شرکت در تعریف عام از زمانی تشکیل می شود که دو یا چند نفر قصد تشکیل آن را با نیت و اهداف متفاوت داشته باشد. اما براساس قوانین و ضوابط اداری بایستی مراحلی طی گردد تا شرکت در دفاتر ثبت اداره ثبت شرکت ها ثبت شود. قانون تجارت طبق ماده 5، ثبت تمامی شرکت های تجاری را الزامی اعلام کرده است. اداره ثبت شرکتها توانسته است همانند دیگر سازمانهای ثبت سیستم اینترنتی را راه اندازی نماید تا موسسات غیر تجاری و شرکتها مراحل ثبت شرکت را به راحتی انجام دهند به نحوی که جستجوی شرکت های ثبت شده، اطلاعات اصلی و صورتجلسات تغییرات آنها و به طور کلی استعلام ثبت شرکت امکانپذیر است.

چگونه می توان استعلام ثبت شرکت ها را انجام داد؟

اگر قصد دارید شرکت خود را رسمیت بخشیده و شخصیت حقوقی پیدا نماید، بایستی در اداره ثبت شرکتها به ثبت برسانید. برای ثبت شرکت می توان بصورت آنلاین در سامانه http://irsherkat.ssaa.ir قسمت پذیرش، درخواست ثبت شرکت را داد. در این قسمت فرمی قرار داده شده که باید به صورت مرحله به مرحله تکمیل گردد. اطلاعات شخصی فرد متقاضی، اطلاعات شخص حقوقی، اسامی پیشنهادی برای شرکت مورد تقاضا وارد می گردد.

 5 شرط انتخاب اسم شرکت

  • نام شرکت باید ریشه فارسی داشته باشد.
  • تکراری نباشد.
  • واژه بیگانه و لاتین نباشد.
  • با شئونات انقلاب اسلامی ایران منافات نداشته باشد.
  • دارای اسم خاص باشد.
  • حداقل دارای سه سیلاب باشد

جستجوی شرکت های ثبت شده در سامانه اداره ثبت شرکتها

تمام شرکت هایی که در اداره ثبت شرکتها ثبت می گردد، دارای نام مخصوصی هستند که مشخصه و هویت آنها را نشان می دهد. پس از ثبت نهایی نام شرکت، قانون نام و نوع شرکت را به عنوان شخص حقوقی تحت حمایت خود قرار می دهد و از امتیازات خاصی برخوردار می شوند. در واقع از آنجایی که شخصیت حقیقی شرکاء با شخصیت حقوقی و تجاری آن ها متفاوت است. بنابراین نام شرکت از اسم حقیقی افراد یا شرکای تجاری مجزا خواهد بود.

امروزه به دلیل حجم زیاد شرکت های ثبت شده، باعث گردیده انتخاب نام شرکت براحتی گذشته نباشد. اگر بخواهید نام شرکتی را ثبت کنید یا قصد کسب اطلاعات در رابطه با فعالیت شرکتهای مجاز و قانونی را داشته باشید که مدارکشان در اداره ثبت شرکتها ثبت گردیده یا خیر، نیازمند استعلام ثبت شرکت هستید. اطلاعات ثبت شرکتها همواره بروز رسانی شده و آخرین تغییرات اداره ثبت در آن لحاظ می گردد.

آیا استعلام شرکت های ثبت شده از طریق شماره ثبت امکان پذیر است؟

استعلام ثبت شرکت

تمامی شرکت ها اعم از سهامی عام، سهامی خاص، مختلط سهامی، مختلط غیر سهامی، شرکت های  تضامنی، شرکت های تعاونی تولید و مصرف و شرکت های با مسئولیت محدود در سامانه اداره ثبت شرکتها ثبت می گردند. طبق قانون این شرکتها، بعد از طی کردن مراحل ثبت، شماره ثبت دریافت می کنند که قابل پیگیری بوده و می توانید به آسانی استعلام شرکت های ثبت شده را انجام دهید. اگر به هنگام استعلام ثبت شرکت ها، متوجه شدید که اطلاعات مجموعه درخواستی شما یافت نمی گردد به دلیل عدم ثبت قانونی آن شرکت می باشد.

3 روش جستجوی شرکتهای ثبت شده در سامانه اداره ثبت شرکتها

سامانه اداره ثبت شرکتها یکی از معتبرترین سایتهای برای استعلام ثبت شرکت ها می باشد که به سه روش قابلیت جستجو را برای متقاضیان فراهم کرده است:

  • شناسه ملی شرکت

شناسه ملی شرکت، همان نقش شماره ملی برای هر فرد را ایفاد می کند که یک کد 11 رقمی می باشد و به طور اختصاصی به شرکت ها و اشخاص حقوقی داده می شود. هر کدامیک از این اعداد نشانگر اطلاعات مشخصی است که از قبل تعیین شده است. 4 رقم اول از سمت چپ، نشانگر کد شهرستان محل ثبت ، 6 شش عدد دوم مشخص کننده شخص حقوقی است که در اداره ثبت اسناد دارای شناسه حقوقی بوده و رقم آخر شناسه ملی تشکیل شده از ده رقم قبلی است که به عنوان رقم کنترلی در نظر گرفته میشود. این شماره تا زمان انحلال شرکت متعلق به آن است. حتی اگر زمانی از لحاظ حقوقی فعالیت نداشته باشد برای آن شرکت باقی می ماند و به شرکت دیگری اختصاص نمی یابد.

شناسه ملی مشتمل بر اطلاعاتی از قبیل شخص حقیقی که نام شرکت را ثبت کرده، عدد 5 رقمی شماره ثبت شرکت ، کدپستی و آدرس شرکت، تاریخ ثبت، نام شرکت که دارای شخصیت حقوقی است، نوع شرکت و قالب آن، واحد ثبت شرکت می باشد.

  • شماره ثبت شرکت

اداره ثبت شرکتها بعد از اینکه تمامی مراحل ثبت را به طور کامل انجام دادید، یک شماره ثبت به نام شرکت شما اختصاص می دهد که دارای اهمیت بسیاری می باشد. شرکت ثبتی شما از این زمان، با این شماره شناسایی می شود. جالب است بدانید استعلام ثبت شرکت از طریق شماره ثبت به دلیل ثابت و بدون تغییر بودن، شناسنامه شرکت محسوب می گردد و تا زمانی که شرکت دایر است با این شماره قابل شناسایی می باشد. درواقع شماره ثبت شرکت مهمترین و شاخص ترین مشخصه در استعلام ثبت شرکتها است.

مزیتهای استعلام شماره ثبت شرکت

  • امکان بررسی نوع شرکت
  • امکان بررسی محل کار آن
  • امکان بررسی قانونی بودن شرکت
  • امکان بررسی نام شخصیت

در اولین قسمت ثبت اطلاعات شرکت ، اطلاعات شخصیت های حقوقی نیز ثبت می گردد که میتوانید استعلام ثبت شرکت ها را انجام دهید. جستجوی اشخاص حقوقی به تفکیک سازمان هایی که آنها را ثبت کرده اند، امکان پذیر است.

اداره ثبت شرکتها به دلیل مشغله های کاری افراد، جلوگیری از اتلاف وقت و هزینه، تعداد بالای مراجعین، سامانه اینترنتی https://irsherkat.ssaa.ir را راه اندازی کرده که براحتی می توانید جستجوی شرکتهای ثبت شده را از طریق آن انجام دهید. همچنین تمامی سوالات رایج در رابطه با ثبت شرکتها و موسسات، جستجوی شرکتهای ثبت شده در سایت اینترنتی www.ssaa.ir متعلق به اداره ثبت اسناد و املاک کل کشور به طور کامل توضیح داده شده است.

 

استعلام شرکت ثبت شده

استعلام شرکت ثبت شده

استعلام شرکت ثبت شده

hanasabt بازدید : 28 نظرات (0)

 ثبت شرکت با مسئولیت محدود

 

طبق آمارهای رسمی موجود بیشترین تعدادشرکت های ثبت شده در ایران با اختلاف زیاد نسبت به شرکت های دیگر به ثبت شرکت با مسئولیت محدود اختصاص دارد.

تعریف شرکت با مسئولیت محدود

نوعی شرکت است که، بر خلاف شرکت تضامنی، مسئولیت هر یک از سهامداران در مورد بدهی‌های شرکت محدود به مبلغ سرمایه‌گذاری شده در شرکت است و در صورت عدم کفایت مجبور نیستند اموال شخصی خود را در این راه مصرف نمایند.

[f]

به زبان ساده‌تر در صورتی که شرکت ورشکسته شود و نتواند جوابگوی طلبکاران باشد، تنها سرمایه سهامداران از بین می‌رود و طلبکاران نمی‌توانند باقی‌مانده مطالبات خود را از اموال شرکای شرکت مطالبه کنند.

دلایل تقاضای زیاد برای ثبت شرکت مسئولیت محدود

از جمله دلایل پر متقاضی بودن ثبت شرکت با مسئولیت محدود نسبت به دیگر انواع شرکت هایی که در ایران به ثبت می رسند، می توان به مواردی نظیر تعداد شرکا کمتر مورد نیاز برای ثبت این شرکت اشاره کرد.

همچنین یکی دیگر از مسائل بسیار مهم محبوبیت این شرکت موضوع اظهاری بودن سرمایه ثبتی آن است. یعنی شما وقتی تصمیم به ثبت شرکت با مسئولیت محدود دارید و برای آن سرمایه تعیین می کنید، هیچ نیازی به واریز مبلغی از سرمایه ثبتی شرکت به حساب بانکی وجود ندارد و در واقع شرکاء شرکت صرفا اظهار می کنند که سرمایه شرکتشان فلان مبلغ است.

ثبت شرکت با مسئولیت محدود

تفاوت این شرکت با سهامی خاص

از دیگر تفاوت های مهم ثبت شرکت با مسئولیت محدود با شرکت های دیگر خصوصا شرکت سهامی خاص، باید به وضعیت مدیران شرکت اشاره نماییم، چرا که شما هنگامی که تصمیم به ثبت شرکت با مسئولیت محدود دارید، می توانید مدیران شرکت شامل مدیرعامل، رئیس هیئت مدیره، نایب رئیس هیئت مدیره و عضو هیئت مدیره را از ابتدا برای مدت نامحدودی به این سمت انتخاب کنید و هر زمان که خودتان تمایل داشته باشید با تشکیل مجامع عمومی سمت ها را تغییر دهید. این موضوع از امتیازات و تفاوت های مهم و عمده ثبت شرکت با مسئولیت محدود نسبت به ثبت شرکت سهامی خاص است. زیرا در شرکت سهامی خاص مدیران برای مدت زمان خاصی انتخاب شده و بعد از انقضا آن مدت مجدد اقدام به تمدید می‎نمایند.

ویژگی ‎های شرکت با مسئولیت محدود

  • شرکت با مسئولیت محدود در ایران تنها با حداقل دو شریک قابل ثبت است.
  • هر گونه نقل و انتقال سهام آن تنها از طریق دفتر اسناد رسمی امکان‌پذیر است.
  • در اسم شرکت باید حتماً عبارت «با مسئولیت محدود» آورده شود در غیر اینصورت در مقابل شخص ثالث مثل قوانین شرکت تضامنی با آن برخورد می‌شود.
  • هر کدام از شریکان بر اساس سهمی که در شرکت دارند، از حق رای برخوردار می‌باشند. البته می‌توان در اساسنامه حق رای‌ها را تغییر داد.
    بر خلاف دیگر انواع شرکتها، حداقل و حداکثر میزانی برای سرمایه شرکت با مسئولیت محدود وجود ندارد.

[f]

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت با مسوولیت محدود

  1. کارت ملی برابر اصل کلیه سهامداران
  2. فتوکپی برابر اصل شناسنامه شرکاء و مدیران
  3. تقاضانامه ثبت شرکت با مسئولیت محدود در 2 برگ و تکمیل آن و امضا ذیل تقاضانامه توسط کلیه سهامداران(لازم به ذکر است اوراق تقاضانامه و شرکتنامه به دلیل بهادار بودن صرفا می بایست از محل اداره ثبت شرکت ها تهیه گردند)
  4. شرکت نامه 2 برگ و تکمیل آن و امضا ذیل شرکت نامه توسط کلیه سهامداران
  5. اساسنامه 2 جلد و امضا ذیل تمام صفحات آن توسط کلیه سهامداران
  6. صورت جلسه مجمع عمومی موسسین و هیئت مدیره 2 نسخه که به امضا سهامداران و بازرسین رسیده باشد.
  7. اخذ و ارائه مجوز در صورت نیاز
  8. تاییدیه هیئت مدیره اشخاص حقوقی سهامدار،مبنی بر غیر دولتی بودن آن
  9. معرفی نامه نمایندگان،در صورتیکه سهامداران و اعضا هیئت مدیره از بین اشخاص حقوقی باشند.
  10. ارائه تصویر روزنامه رسمی آگهی تاسیس یا آخرین تغییرات آن
  11. گواهی عدم سوءپیشینه برای کلیه اعضا
  12. ارائه مجوز در صورت نیاز بنا به تشخیص کارشناس اداره ثبت شرکت ها

در صورتی که در هر کدام از مراحل ذکر شده سوال و یا مشکلی داشتید، می توانید با همکاران ما در هاناثبت در میان بگذارید.

 

 

 ثبت شرکت با مسئولیت محدود

 ثبت شرکت با مسئولیت محدود

 ثبت شرکت با مسئولیت محدود

hanasabt بازدید : 34 نظرات (0)

استعلام  شرکت ثبت شده

 

سامانه اداره ثبت شرکتها اقدام به ثبت نام شرکتها می کند که براساس آن می توان نام شرکتها را براساس شماره ثبت، شناسه ملی و نام شخصیت جستجو کرد و از طرفی استعلام ثبت نام انتخابی شرکت امکان پذیر خواهد بود. حال اگر می خواهید مطمئن شوید که نام شرکت شما ثبت شده و در واقع استعلام ثبت نام انتخابی شرکت موردنظرتان را از طریق مبادی قانونی و رسمی جستجو نمایید، بایستی از طریق سامانه اداره ثبت شرکتها اقدام کنید. در این سامانه افراد می توانند از طریق شماره ثبت شرکت، شناسه ملی و نام شخصیت حقوقی، نام شرکتهای ثبت شده را جستجو کنند و در جریان مراحل ثبت و کاستی های احتمالی مدارک ثبت شده در سامانه قرار بگیرند و آن را پیگیری و تکمیل نمایند.

نام هر شرکت گویای فعالیت و خدمات آن بوده و در بازاریابی، معرفی و پیشرفت روزافزون شرکت تاثیر بسزایی دارد. انتخاب نام شرکت باید با دقت کافی و اصولی انتخاب شده به نحوی که باعث جلب توجه مخاطبان آن گردد. اداره ثبت شرکتها، سازمانی است که اقدام به راه اندازی سامانه اینترنتی نموده و امکان ثبت شرکتها را با ارائه مدارک معتبر و موردنیاز فراهم کرده است که صاحبان حرف مختلف در حوزه تجارت و بازاریابی می توانند نام شرکت خود را در آن به طور رسمی و قانونی ثبت نمایند.

استعلام شماره ثبت شرکت به چه صورت است؟

تمامی اسامی شرکتهای ثبت شده رسمی در سامانه اداره ثبت شرکتها قابلیت جستجو را دارند. بنابراین اگر می خواهید بدانید آیا نام شرکت انتخابی شما تکراری نیست و یا حتی در نظر دارید با شرکتی قراردادی تجاری ببندید و اطمینان حاصل کنید که آیا آن شرکت قانونی فعالیت می کند یا خیر، این امکان برایتان از طریق این سامانه فراهم شده است. همچنین از طریق سایت روزنامه رسمی کشور به این آدرس اینترنتی نام شرکتهای ثبت شده قابلیت بازیابی را دارند. در این مطلب به روشهای استعلام ثبت نام انتخابی شرکت های تازه تاسیس و ثبت شده به طور اختصار اشاره خواهیم کرد.

  • شماره ثبت شرکت
  • شناسه ملی شرکت
  • اسم شخصیت حقوقی

شماره ثبت شرکت

درصورتی که تمامی مدارک و مراحل ثبت نام شرکت را به طور دقیق و کامل انجام دهید، شماره ای اختصاصی از طریق سامانه تعیین می گردد که اهمیت بسزایی دارد. شماره ثبت شرکت، نوعی شماره شناسایی برای فعالیتها و نوع شرکت است که می توان استعلام ثبت نام انتخابی شرکت را از طریق آن جستجو می باشد.

[f]

شناسه ملی شرکت

جستجوی شناسه ملی شرکت براساس یک کد 11 رقمی است که مختص به هر یک از شرکت ها و اشخاص حقوقی ثبت شده در سامانه اداره ثبت شرکتها می باشد. اعداد این شناسه ملی که از قبل مشخص گردیده نشانگر اطلاعات خاصی است که می توان گفت 4 رقم ابتدایی از سمت چپ، بیانگر کد شهرستان محل ثبت شرکت،  6 رقم قسمت دوم نشانه شخص حقوقی دارای شناسه در اداره ثبت اسناد و رقم پایانی به عنوان رقم کنترلی متشکل از ده رقم قبلی است. این شماره شناسه ملی به افراد کمک می کند که براحتی از قانونی بودن فعالیت شرکتهای ثبت شده مطلع شوند.

شرکت ثبت شده یا نه

شناسه ملی شرکت تا زمان عدم فعالیت حقوقی و حتی انحلال شرکت به آن تعلق دارد. اطلاعات این کد یازده رقمی شامل فرد حقیقی که اقدام به ثبت شرکت نموده، شماره ثبت شرکت، آدرس و کدپستی، تاریخ ثبت و اسم شرکت، نوع فعالیت و قالب شرکت و در نهایت واحد ثبت آن است.

[f]

نام شخصیت حقوقی

به هنگام ثبت اطلاعات شرکت، اولین فیلد مربوط به اطلاعات کامل درباره شخصیت یا شخصیت های حقوقی شرکت است که پس از ثبت می توانید استعلام ثبت نام انتخابی شرکت را انجام بدهید. همچنین از طریق نام شخصیت حقوقی می توان در رابطه با شرکتهای ثبت شده قبلی نیز اطلاعات کافی را بدست آورید. نام هریک از این افراد به تفکیک سازمانهایی که اقدام به ثبت آنها کرده اند، امکان جستجو را دارند.

در صورت داشتن هر گونه سوال در رابطه با ثبت شرکت و موسسه ها و استعلام شرکتهای ثبت شده می توانید از طریق سایت اداره ثبت اسناد و املاک کل کشور در سایت اینترنتی به آدرس www.ssaa.ir مراجعه نموده تا به طور کامل توضیحات ارائه شده را مشاهده نمایید.

تکمیل مدارک موردنیاز پس از استعلام ثبت نام انتخابی شرکت

همان طور که قبلاً در این مطلب به موضوع دریافت نتیجه ثبت اسم شرکت مورد نظر در سامانه اداره ثبت شرکتها اشاره  شد، بایستی به این نکته توجه داشته باشید در صورتی که اسم شرکت ثبت نامی در این سامانه ثبت نشده باشد، به طور واضح مدارک و مراحلی که نیاز به بررسی و تکمیل دارند، اطلاع داده می شود.

کارشناسان اداره ثبت شرکتها، پس از بررسی مدارک و مراحل طی شده توسط متقاضی، نتایج حاصله را از طریق سامانه، اطلاع خواهد داد. درصورتی که نام انتخابی شرکت شما در سامانه ثبت نگردیده بود، می توان با مراجعه به آدرس اینترنتی http://www.irsherkat.ssaa.ir  پنج نام دیگر براساس الویت بندی دلخواه خود انتخاب نموده و در سامانه ثبت کنید تا پس از بررسی توسط کارشناس ثبت، یکی از این اسامی تایید گردد. نکته مهم این است که درخواست دهنده نام شرکت بایستی از سهامداران، موسسین یا وکیل رسمی دادگستری شرکت با ارائه وکالتنامه باشد.

در صورت بروز هرگونه مشکلی می توانید با کارشناسان مجرب هاناثبت سوالات خود را مطرح کنید.

 

استعلام  شرکت ثبت شده

استعلام  شرکت ثبت شده

استعلام  شرکت ثبت شده

تعداد صفحات : 12

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 111
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 10
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 14
  • باردید دیروز : 7
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 129
  • بازدید ماه : 303
  • بازدید سال : 2,079
  • بازدید کلی : 5,352